Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By coka
dodji bejbe da te izvatam :njami:
Korisnikov avatar
By Dirrty
aj!

idi objavi u kuci VS da dolazim u zensku sobu :)
Korisnikov avatar
By blenta
nope
to je yoda is zvezdanih staza
pfff
kod kiborga na reedukaciju
Korisnikov avatar
By Dirrty
znam ja ko to kaze i sta kaze... ali pitam da li je to bilo upuceno meni od tebe?

i posle sam ja plav a?
mislim jesam ali...
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by mladunac

ontopik:

izrazito neprivlachan
Laži, laži!
Ja za doček ne vidoh privlačnijeg stvora od mladunca,pa vi sad vidite. ;)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by gorilica
Ja za doček ne vidoh privlačnijeg stvora od mladunca,pa vi sad vidite. ;)
ja vidjeh, ali cu takodje da izrazim neslaganje sa njegovom izjavom da je neprivlacan...
Korisnikov avatar
By Phoenix
Imam pozitivno mišljenje o sebi. :zvezdas:
By ~ Le Saint X ~
Naravno, smatram se privlacnim....

i smatraju me privlacnim....

opste poznata cinjenica :P
Korisnikov avatar
By Hys.
vrlo varira...
od toga da sebi izgledam pristojno, zatim da se bojim da cu uplasiti decicu na ulici, da sam sebi bas wepa i swatka, da se osecam kao naduveni slon/prase, da me ogledalo mrzi, ili da me obozava:povez:
I da, vrlo ima veze koji su dani u mesecu i da li slinavim i vucem se po kuci od posledica virusa....ajd sad pogodite u kojoj sam fazi :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Privlacni ili ne?
Kako kome i kako kad.
Korisnikov avatar
By Myself
Decaci i devojcice, pitanje je glasilo da li sami sebe smatrate privlacnim/nom. Ne kako vas drugi dozivljavaju. :doh:

P.S. Htedoh da vidim kakvo ljudi, sa ovog Foruma, imaju misljenje o sebi (da li su samokriticni, narcisoidni, realni i sl.). Mis'im, k'o da cu da dobijem iskrene odgovore, al' 'ajde. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Myself
Decaci i devojcice, pitanje je glasilo da li sami sebe smatrate privlacnim/nom. Ne kako vas drugi dozivljavaju. :doh:

P.S. Htedoh da vidim kakvo ljudi, sa ovog Foruma, imaju misljenje o sebi (da li su samokriticni, narcisoidni, realni i sl.). Mis'im, k'o da cu da dobijem iskrene odgovore, al' 'ajde. :D
Pa kako sad da odgovorim, a da potrefim sustinu onoga sto se trazi u ovoj temi ?
Ovako,
ako sam u datom momentu privlacan samom sebi ( pred ogledalom ) onda se smatram privlacnim, pa taman celom svetu bio neprivlacan ( a mozda i ne ), a ako nisam samom sebi privlacan, onda sam neprivlacan, pa taman mi svi govorili da sam privlacan ( a mozda i ne ).
:blenta:
Korisnikov avatar
By Deksi
Imam najlepsu kosu....to ne kazem nego tvrdim.....za ostalo ne znam......zavisi dosta od raspolozenja..ponekad mrzim samog sebe a ponekad shvatim da ste svi vi obivni smrtnici a da samo ja
imam vilin-krv u svojim venama....
I svidjam se bogatim zenama.....
Cesto misle da sam kao strejt...
A ja prema svima imam samo HEJT.....
:bubblegum:
By Çâðê_DUP
ah, kako zanimljiva tema! konacno!
gadja bas ono sustastvo u svima nama: zar neizgovorenih reci, krhotine razbijenih ogledala u svima nama ... :drama:

naprivlacniji su na meni ubedljivo moji roznati nokti. ni rogovi mi nisu losi. moje pubicne dlake koje su smestene pri korenu nosa daju mi izvesnu blagoglagoljivost dok pricam medenim glasom i nesvakidasnji sarm. mogu da pletem dzempere od dlaka na svojim crvenim grudima u kojima kuca jedno veliko srce. sve u svemu, podsecam na maloga sumskoga trola koji pase iskljucivo hranu niskokaloricne vrednosti.
posto se moja ogledala ucitavaju naopacke, sav svoj namestaj, ravne glatke povrsine, sve povrsine koje reflektuju svetlost, mirne vode, sve to drzim iza ledja. tako najbolje formiram sliku o samoj sebi..:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Angelina777
Ma, trebala sam kao ti da stavim anketu i da ljudi glasaju za najprivlacnijeg/ju i da se navedem kao jedna od kandidatkinja i da popljujem kad glasaju za nekog drugog, a ne za mene.
By Çâðê_DUP
Ma, trebala sam kao ti da stavim anketu i da ljudi glasaju za najprivlacnijeg/ju i da se navedem kao jedna od kandidatkinja i da popljujem kad glasaju za nekog drugog, a ne za mene.
and here she goes again...

1.trebala sam?

"trebati" je bezlichni glagol u spoju sa jos jednim, a normalno se menja ako stoji sam. ne moze se, npr, reci: Ja trebam, ti trebas, ona bi trebala. uvek ide u obliku trebalo: "trebalo bi da naucim pravopis srpskoga jezika" (u sklopu sa glagolom "nauciti"). moze se reci: "trebao mi je savet iskusnog psihologa" (posto stoji sam)

dakle, hajde da malo pokusas da negujes srpski jezik. bar sto se pravilnosti tiche, ako vec ne mozes da ga ocistis od prljavstine koju si pokupila lizuci kafanske podove.

2. kljucni problem sa percepcijom virtuelnog entiteta ANGELINA 777

doduse regresija ljudske svesti u zivotinjsko carstvo nije nista novo ni spektakularno na ovom forumu, zasto bi ti bila izuzetak, kad ocigledno, ni po cemu drugom nisi. and there's the rub ;)

3. problem sa realnoscu

ne prepoznajem se u tvojoj prici o anketama i mom anketiranju drugih. tvoja nemogucnost da shvatis tudji humor, samo je tvoj problem, apropos samoimenovanja. (osim toga, moje je pravo da igram male prljave igrice sa sopstvenim ogledalima)
sto se "pljuvanja" tice, sta reci , sem da verujem da mislis da na ovaj nacin mozes da izgradis svet koji odgovara iskljucivo tvojim potrebama i niskim porivima opanjkavanja druge osobe.

kad razresis ove, po meni krucijalne probleme, mozda ti sledeci put i odgovorim na nicim izazvano vredjanje. ovako, ne bih da ulazim...:shrug:
Korisnikov avatar
By Instruare
Par puta sam upao u vodu jer sam bio zasenjen svojim odrazom:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Frizerka
:sise: svako ima svoje atribute i pecaljke za narod :alexis:
Kratko i jebitachno !
Korisnikov avatar
By Instruare
I wish I was so rich instead of being so damn beautiful!:roll:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa mislim ok izgledam, i imam ok mozak
Malo je glupo govoriti o sebi... ali mislim da jesam privlacna, ali kako za koga, i inelektualno i fizicki :lol:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
... Ni najprivlacnija ni najneprivlacnija... And I'm happy with that!!! :smug:
Korisnikov avatar
By Myself

1.trebala sam?

"trebati" je bezlichni glagol u spoju sa jos jednim, a normalno se menja ako stoji sam. ne moze se, npr, reci: Ja trebam, ti trebas, ona bi trebala. uvek ide u obliku trebalo: "trebalo bi da naucim pravopis srpskoga jezika" (u sklopu sa glagolom "nauciti"). moze se reci: "trebao mi je savet iskusnog psihologa" (posto stoji sam)

dakle, hajde da malo pokusas da negujes srpski jezik. bar sto se pravilnosti tiche, ako vec ne mozes da ga ocistis od prljavstine koju si pokupila lizuci kafanske podove.

doduse regresija ljudske svesti u zivotinjsko carstvo nije nista novo ni spektakularno na ovom forumu, zasto bi ti bila izuzetak, kad ocigledno, ni po cemu drugom nisi. and there's the rub ;)

3. problem sa realnoscu

ne prepoznajem se u tvojoj prici o anketama i mom anketiranju drugih. tvoja nemogucnost da shvatis tudji humor, samo je tvoj problem, apropos samoimenovanja. (osim toga, moje je pravo da igram male prljave igrice sa sopstvenim ogledalima)
sto se "pljuvanja" tice, sta reci , sem da verujem da mislis da na ovaj nacin mozes da izgradis svet koji odgovara iskljucivo tvojim potrebama i niskim porivima opanjkavanja druge osobe.

kad razresis ove, po meni krucijalne probleme, mozda ti sledeci put i odgovorim na nicim izazvano vredjanje. ovako, ne bih da ulazim... :shrug:
Vidis, ja bar ne copy/paste-ujem po drugim sajtovima, ne stavljam ovde na Forum da budem 'pametna' i to ne 'pripisujem' sebi.

Za 'trebam' si u pravu. Onda shvati ovako:
Trebala sam (bilo mi je potrebno, htela sam, zelela i sl. - posto ti se 'divim' :lol: ) da stavim anketu i da se navedem u njoj, pa da svi glasaju za mene (mada me skoro niko ne poznaje 'uzivo' sa ovog Foruma). ili koga vec.
Eto vidis - to se moze nazvati salom. Kako ti ne mozes da shvatis tudji humor, jbt?! :puzzle:

Za tvoje slihtace i uvlakace, veliki pozdrav. Vecini je dupe 'misaona' imenica, pa u nedostatku muskog neka se uvlace u tvoje.

Odjavljujem se sa 'moje' teme, a ti nastavi da kopi - pejstujes po Forumu.

P.S. Pokusacu da ne komentarisem ni tebe ni tvoje postove.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nakon sto su je lavovi unakazili, Imakolata, prelepa i hladna vracara, ipak odlucije da se ne posluzi vradzbinama kako bi za posmatrace proizvela iluziju, vec nosi svoje deformisano lice. To je bila prekretnica...nema vise straha od lavova starosti ili zajedljivih komentara, nema fantaziranja o mogucim plasticnim operacijama, nema posmatranja u ogledalu u panicnoj potvrdi nesavrsenstvima...samo istina... samo da ja jesam ono sto jesam...
By Çâðê_DUP

1.trebala sam?

3. problem sa realnoscu

kad razresis ove, po meni krucijalne probleme, mozda ti sledeci put i odgovorim na nicim izazvano vredjanje. ovako, ne bih da ulazim... :shrug:
Vidis, ja bar ne copy/paste-ujem po drugim sajtovima, ne stavljam ovde na Forum da budem 'pametna' i to ne 'pripisujem' sebi.

Za 'trebam' si u pravu. Onda shvati ovako:
Trebala sam (bilo mi je potrebno, htela sam, zelela i sl. - posto ti se 'divim' :lol: ) da stavim anketu i da se navedem u njoj, pa da svi glasaju za mene (mada me skoro niko ne poznaje 'uzivo' sa ovog Foruma). ili koga vec.
Eto vidis - to se moze nazvati salom. Kako ti ne mozes da shvatis tudji humor, jbt?! :puzzle:

Za tvoje slihtace i uvlakace, veliki pozdrav. Vecini je dupe 'misaona' imenica, pa u nedostatku muskog neka se uvlace u tvoje.

Odjavljujem se sa 'moje' teme, a ti nastavi da kopi - pejstujes po Forumu.

P.S. Pokusacu da ne komentarisem ni tebe ni tvoje postove.

well... ovde samo ti pratis ljude i ne pokazujes ni trunku zrelog ponasanja. konsultuj se sa nekim strucnim, jer ja nisam placena da budem poligon za izivljavanje ljudima sa psihosomatskim ili bilo kakvim oboljenjima. besplatno radim mazohizam samo za prijatelje. stoga, nema razloga da dalje skvichish za mojim postovima.

bye.
Korisnikov avatar
By Blady
Auuuu..... PRIVLACNA SAM, evo gledam se u ogledalo :lol:
Korisnikov avatar
By Myself

well... ovde samo ti pratis ljude i ne pokazujes ni trunku zrelog ponasanja. konsultuj se sa nekim strucnim, jer ja nisam placena da budem poligon za izivljavanje ljudima sa psihosomatskim ili bilo kakvim oboljenjima. besplatno radim mazohizam samo za prijatelje. stoga, nema razloga da dalje skvichish za mojim postovima.

bye.
Dobro, poligonu. Bye!

P.S. Nije bas tako, ali da ne bi otisle u nedogled, ne zelim da se raspravljam niti u vezi tvog, a ni u vezi mog psihosomatskog stanja.
Korisnikov avatar
By Tot
Pa ja sam neki cudan peder ili moje ogledalo nije pedersko. Ne vice mi: "najlepsi si, najlepsi si, najlepsi si...!!!"

Da mi je tako vikalo od malena bio bih najbolja tetka u kraju :lol:
By srbija
narawno da sam priwlacanmtetetan je u punom jeku,volim da radim na sebi...ali jos vise da biram!!! :njanjanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!