Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by KiwiPa sto me nisi pitao, ja bih ti rekao.Originally posted by Mr.JaVeruj mico, potpuno zasluženo!
Svi hvale moju drugaricu za sankom, kako je to divno.![]()
Originally posted by FireGoxJel ima repriza? Niko me nije obavestio!
![]()
Delete i tramp u BG c c c... ja to ne znam...
Pa jel ide neko veceras?
Originally posted by FireGoxA sta je izlazni video uredjaj? Aj, mama mia, nikad necu nauciti....
Video bim ili video projektor ti je tehnicka napravica koja sluzi za projekciju video materijala na velikom platnu...
Povezuje se na Tv, sve izlazne video uredjaje, komp...
Jel ok?
Originally posted by sexyguy
Zurka je bila losha!
Muzika je bila kao nogom birana! O miksu tih pesama i prelazima pesama nema potrebe komentarisati. Ko vam je predlozio tog DJ-a, ili taj Winamp?
Atmosfera u novogodisnjoj noci se moze svakako nazvati, ali nikako novogodisnjom! Usiljeno i plasticno!
Ja sam se dobro proveo sa mojom ekipom, ali mislim da vishe nikada necemo Novu godinu docekati u slicnom okruzenju! Promashaj!
Bili smo za reprizu NG na nekoj gay zurci u Bgd-u, pre dve godine, i tamo je bilo mnogo bolje, nego na ovoj, pa smo, na osnovu iskustva, otishli opet na gay party. Zajebali smo se, jbga!
Jedino dobro na zurci je bilo... helijum-baloni, plazme sa Ivanom, cool shankerice i par zgodnih momaka.
Za ostalo, sta da vam kazem?! Izgledalo je kao da smo doshli na žurku u neko ča-ča-ča mesto. Ovča-Borča-krnjača! Nisam mislio da je Bgd toliko daleko od sveta!
Pozz
Originally posted by Acorn GirlZato što je apsolutni kreten od žene, bila je nadrkana do besvesti još od 22 h, a na kraju je valjda 'tela i nešto da ćapne iz tuđeg džepa... Vratiti pod hitno plavu visoku šankerku sa dugom kosom, naočarima i predivnim osmehom, a ovoj spodobi dati otkaz ili je smestiti na neko radno mesto gde neće dolaziti u kontakt sa gostima!
Ne znam samo zasto je plava visoka konobarica sa naocarima insistirala da nam naplati Aqua Vivu kad je to, koliko je meni poznato, domaci proizvod. Inace sam prethodno popila nekoliko Aqua Viva i niko mi drugi od konobara to nije naplatio. Hm.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!