Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Error
Nije valjda da ima i repriza? :curka:
Korisnikov avatar
By HARP
Radi klub veceras, ja bih bas isao...
Mozda zna neko ko je bio sinoc, da li radi?
Korisnikov avatar
By Error
Idi na Hrabro srce, peva Paparazzo band :lol: Imaju i go-go igracice i video bim.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Tristan Adonis
Idi na Hrabro srce, peva Paparazzo band :lol: Imaju i go-go igracice i video bim.
Ajd, sve, sve ali go-go igracice :smeh:
Korisnikov avatar
By Error
Ma kakve go-go igracice, ja idem da vidim sta je to "video bim" i cemu sluzi. Mora da ima neku krucijalnu ulogu cim ga na sva usta hvale.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
Svi hvale moju drugaricu za sankom, kako je to divno. :love:
Veruj mico, potpuno zasluženo!
Originally posted by FireGox
:smeh:
Delete i tramp u BG c c c... ja to ne znam...

Pa jel ide neko veceras?
Jel ima repriza? Niko me nije obavestio!
Korisnikov avatar
By HARP
Pa, eto Super Mario kaze da ima :)

@Tristan Adonis ides da se zavideobimises, super :lol:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Dobih sada poruku od Borisa, repriza u lotosu veceras, 300din.
Korisnikov avatar
By Error
Originally posted by Kiwi
Originally posted by Mr.Ja
Svi hvale moju drugaricu za sankom, kako je to divno. :love:
Veruj mico, potpuno zasluženo!
:smeh:
Delete i tramp u BG c c c... ja to ne znam...

Pa jel ide neko veceras?
Pa sto me nisi pitao, ja bih ti rekao. :mjuza:

@VatroslavGoxi: Neka mi neko kaze sta je video bim da ne idem za dzabe (nego za pare) :P Ke se salam, ke se salam...

Dakle, Goksi, idemo na En valijente KorasoN? (ako se tako kaze na espanjolskom :neznam: )
Korisnikov avatar
By HARP
Video bim ili video projektor ti je tehnicka napravica koja sluzi za projekciju video materijala na velikom platnu...
Povezuje se na Tv, sve izlazne video uredjaje, komp...
Jel ok?
Korisnikov avatar
By Error
Video bim ili video projektor ti je tehnicka napravica koja sluzi za projekciju video materijala na velikom platnu...
Povezuje se na Tv, sve izlazne video uredjaje, komp...
Jel ok?
A sta je izlazni video uredjaj? Aj, mama mia, nikad necu nauciti.... :neznam: :placko:

Salim se ja malo, i za prethodno, ali hvala u svakom slucaju. :D
Korisnikov avatar
By jukie
Video bim je kao oni projektori za slajdove što su nekada puštali na prezentacijama ili u školi... samo sada se više ne koriste slajdovi nego se to sve snimi na kompjuter (prvo su par godina donosili na CDima a onda odjednom na nekim malim privescima za ključeve koji se zgodno ukače u svaki kompjuter) pa odatle pušta. E taj projektor se zove video bim, obično zajedno sa platnom na koje se projektuje. U suštini, ponovo radi bioskop
Korisnikov avatar
By Error
Aham... ma nemoj :lol:

Ja se malo zezam sa vama :D
Korisnikov avatar
By HARP
A sta je izlazni video uredjaj? Aj, mama mia, nikad necu nauciti....
[/quote]

Sorry pogresno se izrazih... svi uredjaji koji imaju video izlaz :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kiwi

Pa sto me nisi pitao, ja bih ti rekao. :mjuza:
A ti si bio tamo sinoć ??
By sexyguy
Zurka je bila losha!

Muzika je bila kao nogom birana! O miksu tih pesama i prelazima pesama nema potrebe komentarisati. Ko vam je predlozio tog DJ-a, ili taj Winamp?

Atmosfera u novogodisnjoj noci se moze svakako nazvati, ali nikako novogodisnjom! Usiljeno i plasticno!

Ja sam se dobro proveo sa mojom ekipom, ali mislim da vishe nikada necemo Novu godinu docekati u slicnom okruzenju! Promashaj!

Bili smo za reprizu NG na nekoj gay zurci u Bgd-u, pre dve godine, i tamo je bilo mnogo bolje, nego na ovoj, pa smo, na osnovu iskustva, otishli opet na gay party. Zajebali smo se, jbga!

Jedino dobro na zurci je bilo... helijum-baloni, plazme sa Ivanom, cool shankerice i par zgodnih momaka.

Za ostalo, sta da vam kazem?! Izgledalo je kao da smo doshli na žurku u neko ča-ča-ča mesto. Ovča-Borča-krnjača! Nisam mislio da je Bgd toliko daleko od sveta!

Pozz
By Paris
Sinoć je bilo baš cool :dm: :dance:
By Vikkor
Na doceku je bilo sjajno narocito dok je radio onaj prvi DJ. Mislim da je bio negde do 1-1.30.Lik je stvarno stvorio fantasticnu atmosferu, pogotovo sa turbo trubacima i valcerom. Ljudi su bili mnogo opusteniji nego obicno. Meni je svakako prijalo i sjajno sam se proveo

Repriza je u pocetku stvarno bila ocajna, dok se DJ nije opustila, ali to je bilo tek negde posle 2. Negde 3-4 je bilo totalno ludilo i onaj, ne bas veliki broj ljudi koji je ostao se sjajno provodio.
By sexyguy
Ja sam bio za docek Nove godine! Kako je bilo na reprizi, ne znam!
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by sexyguy
Zurka je bila losha!

Muzika je bila kao nogom birana! O miksu tih pesama i prelazima pesama nema potrebe komentarisati. Ko vam je predlozio tog DJ-a, ili taj Winamp?

Atmosfera u novogodisnjoj noci se moze svakako nazvati, ali nikako novogodisnjom! Usiljeno i plasticno!

Ja sam se dobro proveo sa mojom ekipom, ali mislim da vishe nikada necemo Novu godinu docekati u slicnom okruzenju! Promashaj!

Bili smo za reprizu NG na nekoj gay zurci u Bgd-u, pre dve godine, i tamo je bilo mnogo bolje, nego na ovoj, pa smo, na osnovu iskustva, otishli opet na gay party. Zajebali smo se, jbga!

Jedino dobro na zurci je bilo... helijum-baloni, plazme sa Ivanom, cool shankerice i par zgodnih momaka.

Za ostalo, sta da vam kazem?! Izgledalo je kao da smo doshli na žurku u neko ča-ča-ča mesto. Ovča-Borča-krnjača! Nisam mislio da je Bgd toliko daleko od sveta!

Pozz

Draga, u potpunosti sam saglasna sa tobom, sem jedne stvari - jedino dobro na zurci je bila moja devojka i to sto sam videla tebe!

:kiss:

Srecan nastup u Crnoj Gori! :fige:
By Acorn Girl
Ne znam samo zasto je plava visoka konobarica sa naocarima insistirala da nam naplati Aqua Vivu kad je to, koliko je meni poznato, domaci proizvod. Inace sam prethodno popila nekoliko Aqua Viva i niko mi drugi od konobara to nije naplatio. Hm.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Acorn Girl
Ne znam samo zasto je plava visoka konobarica sa naocarima insistirala da nam naplati Aqua Vivu kad je to, koliko je meni poznato, domaci proizvod. Inace sam prethodno popila nekoliko Aqua Viva i niko mi drugi od konobara to nije naplatio. Hm.
Zato što je apsolutni kreten od žene, bila je nadrkana do besvesti još od 22 h, a na kraju je valjda 'tela i nešto da ćapne iz tuđeg džepa... Vratiti pod hitno plavu visoku šankerku sa dugom kosom, naočarima i predivnim osmehom, a ovoj spodobi dati otkaz ili je smestiti na neko radno mesto gde neće dolaziti u kontakt sa gostima!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam svoje piće uzimao samo kod moje omiljene crnokose cice sa perikom ... prelepih prsa :D ... Dala mi je 2 Aqua Vive i nije mi naplatila (što je, jelte, logično).. drugu sam uzeo pred fajront ...
Korisnikov avatar
By radoznala
Mryi me da citam sve, ali samo da jednom saopstim u pravoj (valjda) temi : Zoe je Zoe d grejt :kafa:
Odlicna je bila u ponedeljak :nokti:
By Skydiver
ne znam kako je bilo za novu, no meni je za reprizu bilo just fine.

kupljenja sa sexy tipovima uvijek poprave vecer :cheap:

:dronfuljica:
By Skydiver
btw, kad smo vec kod muzike- ako je ta "the zoe" pustala i na reprizi, mozda ne bi bilo loshe da dobije nogu... muzika je bila uzas...

alkohol i sexy tipovi pomognu, ali "the zoe" sa svojim muzickim nesluhom na kraju prevazidje svaku barijeru i teror ne prestaje :(
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!