Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Rebeka
Zene sa kojima sam dolazila u kontakt tokom obavljanja posla za SMIP Jugoslavije, kasnije SMIP SCG, su bile prilicno hladne i suzdrzane. Naisla sam na nekoliko ljubiteljki istog pola, mahom stranih diplomatskih funkcionera, ali nisam zelela da se upustam u bilo sta sa njima. Prilicno mi je neverovatna slika - ja kako nasrcem na svoju sekretaricu, zenu od pedeset i neku godinu, podizem joj suknju, skrnavim joj telo na koznom kanabetu, a sa stola me posmatraju slike njena tri unuceta.
sto se tice sefice pune autoriteta, imam sefa.![]()
Originally posted by ValOriginally posted by TheCurseofBlondieOpet ova o svojoj profesorici.
e ne,ustvari...profesorica autoritet![]()
![]()
![]()
Originally posted by xyzuh ..ako to tako zvuci, definitivno, seksi sekretarica. mislim da ne bih mogla da budem jedna od tvojih buducih zaposlenih, ili bih dala otkaz ili odlucila da ti rastrgnem fotelju i preuzmem tvoj seksi polozaj, odakle cu, sa prezrivim osmehom da posmatram ostale smrtnike.
rezultati pokazuju da je ogromna vecina u sub fazonu.. porazavajuce!! LENJIVICE JEDNE!! DACU JA VAMA SHEFICU AUTORITET (spremam se to da postanem)!!![]()
Originally posted by xyznedostaje mi cura pa sam skroz sub :giggles:
rezultati pokazuju da je ogromna vecina u sub fazonu.. porazavajuce!! LENJIVICE JEDNE!! DACU JA VAMA SHEFICU AUTORITET (spremam se to da postanem)!!![]()
Originally posted by Rebekameni je taj SM takodje jako smesan. Sa svakog aspekta, a nema ih mnogo
Pokusala sam da zamislim sefa sa dugom, sjajnom crnom kosom, u korsetu, sa halterima, kako drzi cigaretu u levoj a bic u desnoj ruci i dubokim glasom mi kaze: 'Mala, tvoj zivot se od veceras menja. Pokazacu ti zabranjene uzitke, otvoricu nove puteve do tvojih cula, zajedno cemo se popeti stazom ekstaze.'
Umalo se nisam ugusila od smejanja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!