Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Sexy sekretarica ili shefica autoritet?! Koja vas vise pali!

Sexy sekretarica
6
14%
Shefica autoritet
22
50%
Ni jedna ni druga
12
27%
Oba
4
9%
Korisnikov avatar
By Rebeka
Zene sa kojima sam dolazila u kontakt tokom obavljanja posla za SMIP Jugoslavije, kasnije SMIP SCG, su bile prilicno hladne i suzdrzane. Naisla sam na nekoliko ljubiteljki istog pola, mahom stranih diplomatskih funkcionera, ali nisam zelela da se upustam u bilo sta sa njima. Prilicno mi je neverovatna slika - ja kako nasrcem na svoju sekretaricu, zenu od pedeset i neku godinu, podizem joj suknju, skrnavim joj telo na koznom kanabetu, a sa stola me posmatraju slike njena tri unuceta.
sto se tice sefice pune autoriteta, imam sefa.:roflmao:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Rebeka
Zene sa kojima sam dolazila u kontakt tokom obavljanja posla za SMIP Jugoslavije, kasnije SMIP SCG, su bile prilicno hladne i suzdrzane. Naisla sam na nekoliko ljubiteljki istog pola, mahom stranih diplomatskih funkcionera, ali nisam zelela da se upustam u bilo sta sa njima. Prilicno mi je neverovatna slika - ja kako nasrcem na svoju sekretaricu, zenu od pedeset i neku godinu, podizem joj suknju, skrnavim joj telo na koznom kanabetu, a sa stola me posmatraju slike njena tri unuceta.
sto se tice sefice pune autoriteta, imam sefa. :roflmao:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Rebeka
Pokusala sam da zamislim sefa sa dugom, sjajnom crnom kosom, u korsetu, sa halterima, kako drzi cigaretu u levoj a bic u desnoj ruci i dubokim glasom mi kaze: 'Mala, tvoj zivot se od veceras menja. Pokazacu ti zabranjene uzitke, otvoricu nove puteve do tvojih cula, zajedno cemo se popeti stazom ekstaze.'

Umalo se nisam ugusila od smejanja.
By Çâðê_DUP
Korisnikov avatar
By Galateja
Ma kakve sekretarice i sefice?!
Meni treba jedna umetnica,pa da budemo jedna drugoj muza!Ma ne mora da bude umetnica-dovoljno je samo da mi bude muza.
:zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda:
Korisnikov avatar
By anche
ja imam najlepsu seficu na svetu :yes:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
e ne,ustvari...profesorica autoritet :grin:
Opet ova o svojoj profesorici. :lol:

;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
e ne,ustvari...profesorica autoritet :grin:
Opet ova o svojoj profesorici. :lol:

;)

*hihihiihihihi* :vogue:
Korisnikov avatar
By Aksa
Hehe... Ajd malo dvosmislenosti...

Pa, polozaj mi nije bitan... :)

A sad da odgovorim na temu.

Pa kao prvo, ne pravim veliku razliku izmedju zanimanja kojima se neko bavi. I direktorica i sekretarica mogu biti zanimljive na svoj nacin. Ja bih najradije s obe! (sto odvojeno, sto zajedno)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Aksa
Ja bih najradije s obe! (sto odvojeno, sto zajedno)

SPRINGTIME :potapsava:
By Bombina
val bas mi je ovde besmisleno c c c
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bombica
val bas mi je ovde besmisleno c c c
Joj i meni! :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmm, pa recimo sefica autoritet, ali koja nije autoritet nadamnom...
Korisnikov avatar
By Hys.
sefica autoritet koja ima ekstra ukus za odela, po moguctvu kratku kosu, ledene oci i bezobrazan osmeh:)
By жњ
rezultati pokazuju da je ogromna vecina u sub fazonu.. porazavajuce!! LENJIVICE JEDNE!! DACU JA VAMA SHEFICU AUTORITET (spremam se to da postanem)!! :bic:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
rezultati pokazuju da je ogromna vecina u sub fazonu.. porazavajuce!! LENJIVICE JEDNE!! DACU JA VAMA SHEFICU AUTORITET (spremam se to da postanem)!! :bic:
uh ..ako to tako zvuci, definitivno, seksi sekretarica. mislim da ne bih mogla da budem jedna od tvojih buducih zaposlenih, ili bih dala otkaz ili odlucila da ti rastrgnem fotelju i preuzmem tvoj seksi polozaj, odakle cu, sa prezrivim osmehom da posmatram ostale smrtnike.

verovatno bi se i rvale oko tog bicha :roflmao:

e sad da budemo malkice ozbiljniji:

angelina zaposeda vlast u uglednoj firmi, u jednom ogromnom soliteru, na samome vrhu, saziva komitet nezaposlenih buchica, jedan deo odredi za obezbedjenje, a drugi pozove u stranu i sapne im seksi, promuklim glasom:

od sad sam ja sefica autoritet. posto me ne zanimaju dosadne pojedinosti oko vodjenja ove firme, zelim samo da paradiram svojom moci i da zavodim druge seksi i mocne zene, ili da ih zavedem, ili da ih upropastim. sve vi ste od sad moje seksi sekretarice. vi cete govoriti, voditi, sredjivati moje racune, a ja cu se sad vratiti iscitavanju svojih knjiga. takodje, seksi sekretarice cete sprovoditi do mene ovim holom, po ovome kineskome tepihu.

kad bolje razmislim, ja zelim da budem sheik .... ne reagujem na autoritet ukoliko nije moj. moja volja za moc je jaka.:novinar:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by xyz
nedostaje mi cura pa sam skroz sub :giggles:
manje vise sam nju opisala :jezik:
al' chuchi moja top strana i cheka da se pojavi adekvatna sekretarica ponovo, samo da nije plasljiva ko "neke" :sigh:
By Çâðê_DUP
Pokusala sam da zamislim sefa sa dugom, sjajnom crnom kosom, u korsetu, sa halterima, kako drzi cigaretu u levoj a bic u desnoj ruci i dubokim glasom mi kaze: 'Mala, tvoj zivot se od veceras menja. Pokazacu ti zabranjene uzitke, otvoricu nove puteve do tvojih cula, zajedno cemo se popeti stazom ekstaze.'

meni je taj SM takodje jako smesan. Sa svakog aspekta, a nema ih mnogo :)
Korisnikov avatar
By Hys.
sm nema mnogo aspekata?
ne poznajes ga andjo....ima..mnogo...i sm nije ono sto vecina zamislja, vec npr menjanje svesti -realplay se zamenjuje arhitipovima podsvesnim i tak dalje...ma necu da ulazim u to, kada nesto spolja izgleda prosto i posmatra se kao stereotip...mnogo je bolji inace naziv upravo jer s/m nije poljubi nogu gospodarici i daj da te bicujem "erotic power exchange: :durise: a to je pre svega igra na mentalnom nivou i preuzimanje uloge koja nam ja zabranjena u "realplay" i to samo na filmovima koji su moronski izgleda kao sto ste opisale :smeh:
:dacujavamasmesnonebivambilodaviditekakodevokicatopujenegobisteseusralezive:
:evilkiss:
By White flower
Znachi definitivno shefica AUTORITET!!!... Lozim se na svoju profesorku mat, koja me je btw poslala na popravni i ne podnosi me, samo zato sto je sadista(volim kada pocne da spusta ljude koji su glupi) i ima STAV...
Korisnikov avatar
By albatros
sefica:) :D :smilegrin: :smilegrin:
volim osobe sa autoritetom!
kao ja:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Oziris
Sefica autoritet nad kojom u krevetu ja dominiram. :D

P.S. Albatros, obozavam Diane Gaidry! :kiss:
Korisnikov avatar
By mary
pa ne znam..uzela bih onu koja je vise sexy,nije me briga da li je shefica ili sekretarica. :bic:
Korisnikov avatar
By tramp
ni jedno ni drugo ... kancelarije su mi dosadne
Korisnikov avatar
By KiWi
sexy sekretarica ... ako već treba neko bude dominantan, volim da sam taj neko ja ... u poslednje vreme me ne pali podređena uloga, nimalo (mada sam sa jednim momkom koga sam tada nenormalno voleo bio par puta ''mindless slut'', kako je on voleo da mi tepa)
Korisnikov avatar
By maka
pali me sve sto je sexy , doesn't matter :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!