Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by radoznala
@reveal
ti rece da imam stila...
Originally posted by DeksiZvuči dobro! Spoj muzike - stila života - mladosti - otkrivanja...
Obozavam crnu odecu i posto sam inace u goth rock fazonu to i nosim ali nisam jedan od onih koji ce da forsiraju neki stil iz fazona i da idu u nekim situacijama protiv sebe samih.
Kad ne nosim martinke i crninu onda sam na primer u necemu kao sto su starke ili sketcherke,farkama i nekoj opustenoj majici sa ili bez neke jakne.....
Tako da zavisi od raspolozenja,zelje,prilike i vremena
Originally posted by revealHm, ja kombinujem šta stignem (kravate, pertle na pantalonama, i sl.), dok su tu najčešće boje teksasa, crna, crvena, plava, etc... A, dignuta kragna, pa trudim se... Na sebi volim šire pantalonice, a na drugima ''one uze koje ocrtavaju bajno dupe''...
kako i sta kombinujete?
koje boje najcesce?
da li su vam obavezan detalj cvikere, dignuta kragna ili nesto drugo?
volite li siroke pantalone, ili one uze koje ocrtavaju bajno dupe?![]()
kako se oblacite za izlazak, a kako za obicnu kaficu poslepodne?
preferirate li malo duze majice, sire, uze, kratke, sa kapuljacom, nekim velikim izrezom, golim ramenima (da napomenem da je ovo unisex tema, i molim muskrace da se ne nadju uvredjeni ako je neki detalj samo za zene....), kratki - 3/4 rukavi....
volite li neke malo otkacene detalje... i koji su.... ????
Originally posted by revealcrna i bela ... uglavnom, crni kozni mantil, uske crne kozne pantalone, cvikere, dignuta kragna, tako se oblacim i za izlazak i za popodnevnu kaficu.
kako i sta kombinujete?
koje boje najcesce?
da li su vam obavezan detalj cvikere, dignuta kragna ili nesto drugo?
volite li siroke pantalone, ili one uze koje ocrtavaju bajno dupe?![]()
kako se oblacite za izlazak, a kako za obicnu kaficu poslepodne?
preferirate li malo duze majice, sire, uze, kratke, sa kapuljacom, nekim velikim izrezom, golim ramenima (da napomenem da je ovo unisex tema, i molim muskrace da se ne nadju uvredjeni ako je neki detalj samo za zene....), kratki - 3/4 rukavi....
volite li neke malo otkacene detalje... i koji su.... ????
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!