Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Deksi
Uglavnom ne izlazim iz crnine...mada leti po vrucini dam sebi oduska pa se oblacim kako mi odgovara!

:wtf: ispade sad da ti onda crno ne odgovara?!?!?
Korisnikov avatar
By Adam*
JA sam nekako u nekom.......neobljasnjivom fazonu............ali ljudi govore da se jako cudno oblacim i da to jos nisu videli,HVALA...................hahahhahahahaahahaha(istina je da nemam ni jednu stvar koja nije markirana-od gaca Calvin Klien,pa do carapa-jebiga manija....mama mi naucila tako)VOLIMMMMM>>>>>>>>>>>>JAko
Korisnikov avatar
By Deksi
Obozavam crnu odecu i posto sam inace u goth rock fazonu to i nosim ali nisam jedan od onih koji ce da forsiraju neki stil iz fazona i da idu u nekim situacijama protiv sebe samih.
Kad ne nosim martinke i crninu onda sam na primer u necemu kao sto su starke ili sketcherke,farkama i nekoj opustenoj majici sa ili bez neke jakne.....
Tako da zavisi od raspolozenja,zelje,prilike i vremena
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by radoznala
@reveal

ti rece da imam stila...
:rotflmao:

imas imas :kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa ne mozese svrstati ni u sta odredjeno, nekad fensy nekad ne ali nikad ne idem u krajnost. :mini:
Korisnikov avatar
By Sky123
najcesce crno:protest: :protest: :protest: ... ali naravno, obavezno markirano:trampolina:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ne znam bas u koji stil bih se mogao svrstati, ali ovako :

plava mi je.....80 % moje odece je u toj boji. tipicna i meni savrsena odevna kombinacija za sve prilike ukljucuje patike, zvoncare ( sto uze u struku i sto sire na kraju nogavica :D ), jednostavna jednobojna majica ( bez nepotrebnih detalja i smarackih printova ) i strukirana texas jaknica. retko me iko moze videti u kosulji, a ako i obucem, bude preko bele majice, skroz raskopcana i ondak izgledam skroz sljampavo :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
kad smo bili deca, cesto smo na pitanje koja nam je omiljena boja odgovarali ''sarena''
i ovde cu upotrebiti taj odgovor...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ns.happy
kad smo bili deca, cesto smo na pitanje koja nam je omiljena boja odgovarali ''sarena''
i ovde cu upotrebiti taj odgovor...
Šarena! Podsetio si me na meni dragu osobu, veoma blisku. To znaci da si dete sreće! Super! :andjelak:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Deksi
Obozavam crnu odecu i posto sam inace u goth rock fazonu to i nosim ali nisam jedan od onih koji ce da forsiraju neki stil iz fazona i da idu u nekim situacijama protiv sebe samih.
Kad ne nosim martinke i crninu onda sam na primer u necemu kao sto su starke ili sketcherke,farkama i nekoj opustenoj majici sa ili bez neke jakne.....
Tako da zavisi od raspolozenja,zelje,prilike i vremena
Zvuči dobro! Spoj muzike - stila života - mladosti - otkrivanja...:cool:
Korisnikov avatar
By Deksi
Sad bas razmisljam da se za zurku obucem u nekom rave fazonu...videcu...:namig2:
By ~ Le Saint X ~
u sustini, uvak sam 'dobro' obucen, pa se varijanta za izlazak i ovako ne razlikuje mnogo....

moj stil je : IMPRESIONISTICKO-ARTISTICKI

sta god to znacilo! :D

:zvezda: :zvezda: :zvezda: :zvezda:
:oskar: :oskar: :oskar: :oskar:
:cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
:snob: :snob: :snob: :snob: :snob:
:snob: :snob: :snob: :snob: :snob:
Korisnikov avatar
By Deksi
sad se secam zadnja 2 dana skole...tj sve ukupno 4...ukljucujuci i vikend....uopste me nije bilo kuci,samo jedan ranac s parama,cigarama i jaknom....a bio ta 4 dana obucen u PIDZAMU!

Viva la Pidzama pokret! :cigareta: :D
By ~ Le Saint X ~
Deksi...
dacu ti neke lekcije...
ili privatne casove iz 'stilistike' :D
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
hm..pa zvoncare su obavezni deo garderobe.
Fensi ne dolazi u obzir,roze,sljokice,i te kichaste stvarcice not my cup of tea.. :rock:
:mete:
Volim opustenu garderobu.
:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by reveal
kako i sta kombinujete?

koje boje najcesce?

da li su vam obavezan detalj cvikere, dignuta kragna ili nesto drugo?

volite li siroke pantalone, ili one uze koje ocrtavaju bajno dupe? :wink:

kako se oblacite za izlazak, a kako za obicnu kaficu poslepodne?

preferirate li malo duze majice, sire, uze, kratke, sa kapuljacom, nekim velikim izrezom, golim ramenima (da napomenem da je ovo unisex tema, i molim muskrace da se ne nadju uvredjeni ako je neki detalj samo za zene.... :D ), kratki - 3/4 rukavi....

volite li neke malo otkacene detalje... i koji su.... ????
Hm, ja kombinujem šta stignem (kravate, pertle na pantalonama, i sl.), dok su tu najčešće boje teksasa, crna, crvena, plava, etc... A, dignuta kragna, pa trudim se... Na sebi volim šire pantalonice, a na drugima ''one uze koje ocrtavaju bajno dupe''... ;)

Za sve situacije se oblačim posebno, nema tu... :)

Otkačeni detalji? :bubblegum: :bubblegum: :bubblegum:

Da? Pertle, rekoh, kravata u celoj neozbiljnoj priči... U svakom slučaju, letim na sve strane.
By pčelica
Ovih dana sam nešto in
the mood da samo nosim pruge.
Red žutih, pa red crnih...
Korisnikov avatar
By Zonche!
:soping:: pa fansy ali ograniceno moderno...

volim kapuljacice :) )
Korisnikov avatar
By Sky123
whatever i want that day... ali da izgledam bar priblizno kao iz ovog vijeka + intelektualno + ''i am much smarter and better than you are'' = moj stil
By Ахасвер
Тренутно - црно и једноставно. Што једноставније.
Korisnikov avatar
By DeVision
ma sa crnom bojom nema greske.. Oblacim se onako kako mi u trenutku najvise prija, ali uvek postoji neki crni detalj, ipak se crna slaze uz sve boje... :hail2:
By Çâðê_DUP
Originally posted by reveal
kako i sta kombinujete?

koje boje najcesce?

da li su vam obavezan detalj cvikere, dignuta kragna ili nesto drugo?

volite li siroke pantalone, ili one uze koje ocrtavaju bajno dupe? :wink:

kako se oblacite za izlazak, a kako za obicnu kaficu poslepodne?

preferirate li malo duze majice, sire, uze, kratke, sa kapuljacom, nekim velikim izrezom, golim ramenima (da napomenem da je ovo unisex tema, i molim muskrace da se ne nadju uvredjeni ako je neki detalj samo za zene.... :D ), kratki - 3/4 rukavi....

volite li neke malo otkacene detalje... i koji su.... ????
crna i bela ... uglavnom, crni kozni mantil, uske crne kozne pantalone, cvikere, dignuta kragna, tako se oblacim i za izlazak i za popodnevnu kaficu.

ma nemam pojma, zavisi od raspolozenja. elegantno/sportski stil, volim ekstravaganciju, ali nikako kich. volim da eksperimentisem.

takodje, ako sam fantasticno nasminkana, obucicu se krajnje jednostavno, i viceversa
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!