Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by mmiki
Originally posted by Paki
@ mmiki ....... Prljavo svetlo-plavi duks (tj. majica dugih rukava), sve vreme je bio pored Tweety-a, Adenima, Peruna... Video si ga nebrojeno puta, al' se, eto, ne upoznaste... :drama:
@Paki - Svetlo zuti duks... Tu ne pomaze ni menjanje dioptrije. :evilgiggle:
:neznam: ... Je li moguće da sam pobenavio ? ... I kako ti sad znaš u kakvom je on duksu bio? :oklagija:
Korisnikov avatar
By Adenim
@ mmiki ....... Prljavo svetlo-plavi duks (tj. majica dugih rukava), sve vreme je bio pored Tweety-a, Adenima, Peruna... Video si ga nebrojeno puta, al' se, eto, ne upoznaste... :drama:
:neznam: ... Je li moguće da sam pobenavio ? ... I kako ti sad znaš u kakvom je on duksu bio? :oklagija:
jel ste vi daltoniste ili ne razlikujete zuto i plavo od zelenog?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Adenim
Ne, nisam daltonista. Verovatno je klupska rasveta učinila svoje... a bogami i veća količina piva... :kesa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni se dopao decko u crvenom duksu :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Seaman
Meni se dopao decko u crvenom duksu :)
to nije duks, to je kosulja.
salim se, naravno
Korisnikov avatar
By Adenim
oho, znaci skinuo si mu.......
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma sipak.Nisam mu ni prisao.:D
Korisnikov avatar
By Adenim
ima jedna rec u imperativu, vezana za ono sto imaju lezbejke fizicki, a pederi duhovno :D
Korisnikov avatar
By mmiki
Ne, nisam daltonista. Verovatno je klupska rasveta učinila svoje... a bogami i veća količina piva... :kesa:
Ma ja sam mislio da si govorio o meni... :doh: :praznoglavi:
Povlacim ono za dioptriju...

Inace, bas me sada terate da se zamislim ko je to bio u crvenom duksu...
Korisnikov avatar
By Paki
To si bila ti.
Da, prethodnog vikenda. Sada je bio u belom (ili svetlo-žutom :eureka: ) duksu sa printom... :mljac: ... mače mawo... :D
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa predhodnog, ali ko je bio ovog vikenda? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Seaman
ima jedna rec u imperativu, vezana za ono sto imaju lezbejke fizicki, a pederi duhovno :D
slazem se, jbg.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
U crvenom duksu je bio tip koji nije forumas.Pravi slatkis.:love:
Korisnikov avatar
By malecka
ja sam jos pre par dana (oko nedelju dana, ne znam tacno) upoznala par ljudi sa foruma, ali posto stvarno nisam mogla da povezem ko je ko, nisam htela nista da spominjem... :ubise:
tako sam sinoc opet "upoznala" sve te osobe... :) i skroz su extra i ludi!!! :)
so... to su anche, xfreelancer, Dana Scully i jos neka cijeg se nicka stvarno ne secam... :roll:
Korisnikov avatar
By anche
:blush:

i ti si skroz cute'n'cool :mazi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ima ljudi koji ne zele da se `upustaju` u upoznavanje onih koji nisu iz njihovog okruzenja - tako da sam ja van konkurencije da upoznam mnoge, a ovom prilikom posebno mislim na Anche :lukavi: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe
Ima ljudi koji ne zele da se `upustaju` u upoznavanje onih koji nisu iz njihovog okruzenja - tako da sam ja van konkurencije da upoznam mnoge, a ovom prilikom posebno mislim na Anche :lukavi: :zvizdi:
eto da se oglasim, kad sam vec ovako direktno prozvana. moram da se ovom prilikom pozovem na poznavanje sopstvenih prioriteta i naglasavanje da nishlije ipak pokazuju mnogo manje ksenofobije od beogradjana, i da opet reknem da je meni ta fobija prilicno strana, a geografija uvek bila slabija strana... :tos:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by anche
Originally posted by Zoe
eto da se oglasim, kad sam vec ovako direktno prozvana. moram da se ovom prilikom pozovem na poznavanje sopstvenih prioriteta i naglasavanje da nishlije ipak pokazuju mnogo manje ksenofobije od beogradjana, i da opet reknem da je meni ta fobija prilicno strana, a geografija uvek bila slabija strana... :tos:

Ja sam iz Novo Sada, hon.....:kosa:
Korisnikov avatar
By anche
ajde... pa ti mislis da ja to ne znadem? nego meni taj sever sav isti :)
Korisnikov avatar
By Myself
Nije!
Ipak smo mi zapad u odnosu na BG. :lol:

Nego, zalud sam zvalavila ceo vikend. Pih! :roll:
Korisnikov avatar
By Myself
Uh, posto cesto zavrsim u korpU, da se vratim na temI i da kazem da upoznah i anche iz Nis. Vidimo se na neku zurkU na koju cu da dovedem pojacanje. :lukavi:

:D
Korisnikov avatar
By ...
Oktobra 2003 sam upoznao:
- jednu plavusu koja bi mi bila super drugarica da zivimo u istom gradu, ne znam da li je na forumu, tada je radila za gejtena, saljem joj poljubac ovom prilikom;
- jednog decka sa kojim smo pricali o svemu i svacemu, od knjizevnosti do politike (a preko sexa i gej prajda), i koga mislim da vise nema na forumu
- jednog momka koji je tada bio u vojsci ili je upravo tih dana u vojsku trebao da krene
- jednog Dusana Maljkovica koji vredi za desetoro, ali nikako da to pokaze, jer je jos uvek u dilemi cijom stazom da krene: Cecinom ili Vajldovom;
- dEIVVAN, nadam se da i dalje radi to sto tako lepo ume da radi (za neupucene: odnosi se na vizualnog umetnika)
- Vladu T., koji me je ispracao do hotela, i ispricao mi svoj zivot za koji bi Manuel Puig jos jednom crko samo da ga cuje pa da ga isprica u roman (Vlado, da se ne dicis previse, ovo kazem za prve 25 godine tvog zivota);
- tadasnji FILA, kasniji Pauli, sadasnji GorskiVilenjak, a sutrasnji...? Ma kako se zvao, uvek drag i zivahan, i zeljan da drugog oraspolozi!
- jednog jako lepog slatkisa za kojeg me Dusan upozorio da mu jos nije 18 (u protekle 3 godine je valjda postao punoletan :) , ali zaboravio sam mu ime, forumski nick, a bogami i kako (je) izgleda(o) :) )...

Oktobar 2005:
- upoznao jednog: Ulixa. Ostavio mi takav utisak da se nadam da cemo ostati prijatelji zauvek...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Myself
Nije!
Ipak smo mi zapad u odnosu na BG. :lol:
nisi pazljivo pratila, rekoh da se ne razumem u geografiju :tos:

kad bolje razmislim, imala bih ja sta da pisem po ovoj temi sto se tice poznavanja zena (ipak je vise zena :trep: ) sa ovog foruma :yay:

djes' muslef? :D
Korisnikov avatar
By xfreelancer
Originally posted by Myself
Uh, posto cesto zavrsim u korpU, da se vratim na temI i da kazem da upoznah i anche iz Nis. Vidimo se na neku zurkU na koju cu da dovedem pojacanje. :lukavi:

:D

qq! i opet ce moje odaje biti pansion za razvratne lezbace novosaCke i beograCke? samo jos da okacim rainbow barjak na pendzer, mada mislim da je ceo komsiluk vec upoznat sa mojim afinitetima. hvala vam na tome drage drugarice i drugari!!! :testerica: :sekirica: :kletva: :giljotina: :burner:

daklem, da ne pravim off. poznajem par komaTa sa foruma, i nisu samo iz niS jerbo sam ja cosmopolitan zenturaca, sirokoga srca i grudnoga kosa an zeneral. stoga, eve moje male liste po azbucnom redu: acorn, anche, dana scully, diogenius, kali, malecka, muslef, vix...
posto sam osoba u godinama, moz da se desi da znam jos nekoga, no je taj info u dubinama moje mracne psiSe.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 175
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!