Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mmikiOriginally posted by Paki@Paki - Svetlo zuti duks... Tu ne pomaze ni menjanje dioptrije.
@ mmiki ....... Prljavo svetlo-plavi duks (tj. majica dugih rukava), sve vreme je bio pored Tweety-a, Adenima, Peruna... Video si ga nebrojeno puta, al' se, eto, ne upoznaste...![]()
![]()
Originally posted by Pakijel ste vi daltoniste ili ne razlikujete zuto i plavo od zelenog?Originally posted by mmikiOriginally posted by Paki@Paki - Svetlo zuti duks... Tu ne pomaze ni menjanje dioptrije.
@ mmiki ....... Prljavo svetlo-plavi duks (tj. majica dugih rukava), sve vreme je bio pored Tweety-a, Adenima, Peruna... Video si ga nebrojeno puta, al' se, eto, ne upoznaste...![]()
![]()
... Je li moguće da sam pobenavio ? ... I kako ti sad znaš u kakvom je on duksu bio?
![]()
Originally posted by AdenimNe, nisam daltonista. Verovatno je klupska rasveta učinila svoje... a bogami i veća količina piva...Originally posted by Pakijel ste vi daltoniste ili ne razlikujete zuto i plavo od zelenog?Originally posted by mmikiOriginally posted by Paki@Paki - Svetlo zuti duks... Tu ne pomaze ni menjanje dioptrije.
![]()
... Je li moguće da sam pobenavio ? ... I kako ti sad znaš u kakvom je on duksu bio?
![]()
Originally posted by PakiMa ja sam mislio da si govorio o meni...Originally posted by AdenimNe, nisam daltonista. Verovatno je klupska rasveta učinila svoje... a bogami i veća količina piva...Originally posted by Pakijel ste vi daltoniste ili ne razlikujete zuto i plavo od zelenog?Originally posted by mmikiOriginally posted by Paki@Paki - Svetlo zuti duks... Tu ne pomaze ni menjanje dioptrije.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Zoeeto da se oglasim, kad sam vec ovako direktno prozvana. moram da se ovom prilikom pozovem na poznavanje sopstvenih prioriteta i naglasavanje da nishlije ipak pokazuju mnogo manje ksenofobije od beogradjana, i da opet reknem da je meni ta fobija prilicno strana, a geografija uvek bila slabija strana...
Ima ljudi koji ne zele da se `upustaju` u upoznavanje onih koji nisu iz njihovog okruzenja - tako da sam ja van konkurencije da upoznam mnoge, a ovom prilikom posebno mislim na Anche![]()
![]()
Originally posted by ancheOriginally posted by Zoeeto da se oglasim, kad sam vec ovako direktno prozvana. moram da se ovom prilikom pozovem na poznavanje sopstvenih prioriteta i naglasavanje da nishlije ipak pokazuju mnogo manje ksenofobije od beogradjana, i da opet reknem da je meni ta fobija prilicno strana, a geografija uvek bila slabija strana...
Ima ljudi koji ne zele da se `upustaju` u upoznavanje onih koji nisu iz njihovog okruzenja - tako da sam ja van konkurencije da upoznam mnoge, a ovom prilikom posebno mislim na Anche![]()
![]()
![]()
Originally posted by Myselfnisi pazljivo pratila, rekoh da se ne razumem u geografijuOriginally posted by ancheNije!
ajde... pa ti mislis da ja to ne znadem? nego meni taj sever sav isti![]()
Ipak smo mi zapad u odnosu na BG.![]()
Originally posted by Myself
Uh, posto cesto zavrsim u korpU, da se vratim na temI i da kazem da upoznah i anche iz Nis. Vidimo se na neku zurkU na koju cu da dovedem pojacanje.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!