Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by OldNewE, to!Originally posted by UlixNE! Sex je samo jedan segment veze. Vrlo, vrlo vazan, ali za mene nije presudan. Ukoliko mislim da moj odnos sa partnerom vredi mnogo vise od sexa, bez problema cu mu oprostiti sto je pozeleo i kresnuo nekog...Originally posted by OldNewPorazavajuca cinjenica da nisi u stanju da seksualno zadovoljis partnera te ni najmanje ne potresa?
Ima pravo, isto pravo dajem i sebi. Prastam prevaru ako procenim da je u pitanju puko zadovoljavanje sexualnih potreba.![]()
Originally posted by REIE, to!Originally posted by OldNewNE! Sex je samo jedan segment veze. Vrlo, vrlo vazan, ali za mene nije presudan. Ukoliko mislim da moj odnos sa partnerom vredi mnogo vise od sexa, bez problema cu mu oprostiti sto je pozeleo i kresnuo nekog...
Porazavajuca cinjenica da nisi u stanju da seksualno zadovoljis partnera te ni najmanje ne potresa?![]()
@UlixSrecom pa si ti tu da mi dokazes da sam nezreo, svojim preterani sazrelim primer(k)om.
Sex je veshtina koja se lako vezhba i uvezhbaZrelost, sa druge strane, nije.
![]()
Originally posted by SimorZasto jednostavno ne priznas da ni ti ni ja jos uvek nismo dostigli nivo emotivne zrelosti na kom je sada REI?
E, a meni je super ovo "osvešćen sam", "liberalan" i "baš sam dete cveća" što moj partner može da se jebucka sa strane. Nego, a zašto samo jebucka? Zašto onda ne bi mogao i nekog drugog da voli? Zašto liberalnost u tzv. vezi važi samo za razmenu telesnih tečnosti? Što se ne proširi i na emocije? Pa šta, partner mi se jebe sa strane ali i voli druge, i to je taaaako super i taaako emancipirajuće i taaaako sex & city.
Originally posted by UlixSrecom pa si ti tu da mi dokazes da sam nezreo, svojim preterani sazrelim primer(k)om.
@Ulix
Sex je veshtina koja se lako vezhba i uvezhbaZrelost, sa druge strane, nije.
![]()
Originally posted by Simorpa to stvarno jeste super. e sad drugo je pitanje zasto se to nekome ne svidja, zasto to nekoga plasi ili ljuti... mislim, ukoliko vas partner zaista i dalje voli/zeli, kakve veze ima da li voli/zeli jos nekog? interesantno kako obicno se ne pravi pitanje oko togaa sta ako partner voli nekog drugog ali ga taj neko seksualno ne privlaci (recimo, najbolji prijatelj). zasto onda to nije problem? zasto je uvek problem oko necega sto obavezno sadrzi seksualnu komponentu? jedini problem koji ja vidim je kako posvetiti dovoljno vremena/energije svim tim osobama i koliko je uopste vremena/energije - dovoljno.
E, a meni je super ovo "osvešćen sam", "liberalan" i "baš sam dete cveća" što moj partner može da se jebucka sa strane. Nego, a zašto samo jebucka? Zašto onda ne bi mogao i nekog drugog da voli? Zašto liberalnost u tzv. vezi važi samo za razmenu telesnih tečnosti? Što se ne proširi i na emocije? Pa šta, partner mi se jebe sa strane ali i voli druge, i to je taaaako super i taaako emancipirajuće i taaaako sex & city.
Originally posted by SimorTo je, dakako, zato smo nesigurne u sebe, i onda moramo da vezemo partnera uz nas, koketirajuci tako sa patrijarhatom (patrijarhat nas je, jadne, izrodio). Lako je tebi... ti takva ogromna i nabildana mozes kako hoces... po Vojvodine si prevrnula i jos imas svog coveka pored sebe. Eh da nam je tvoja sigurnost.
@Ulix i Lunja, nisam vam ja kriv što ste vi konzervativne tetketine koje koketiraju sa patrijarhalnim sustavom vrednosti.
Originally posted by OldNewPa i kad te jednom prevari nece brati cvijece sa tim tipom, jebace se.Uostalom ko jednom prevari, prevarice opet.Samam cinjenica da je prevario ukazuje na to da je veza na staklenim nogama.Originally posted by SeamanPricamo o tome da me partner prevari, a ne da se jebe non stop sa drugim.
I kad on shvati da ces ti tako da mu prastas, ponavljace to iz dana u dan.![]()
Da li ces i dalje misliti da vas odnos vrijedi?
Originally posted by UlixZrelost nije jebanje sa strane, zrelost je uci u vezu i ostati u njoj. zrelost je prebroditi problem kao shto je jebanje sa strane. Raskinuti sa dechkom u tom trenutnu znachi odustajanje i znak je nezrelosti. Kao kada tri sata spremash ruzhak pa na kraju sve bacish jer ti salata nije dobro ispala.
@REI: Da citiram Dusana Maljkovica: REI, I want to sit on your face.
Uopste nemam potrebu da spustam nekoga, vec jednostavno odgovaram istom merom. Ako ti mislis da je jebanje sa strane znak zrelosti, ja, eto, kapituliram pred monolitom tvoje zrelosti (i dojebanosti), i priznajem da sam jos uvek mali (maji, sto bi Paki rekao) i da nemam pojma sta je prava ljubav i prava, cvrsta veza.![]()
Originally posted by UlixVezu chine dve osobe, ne jedna. Toliko.
Aman, ja sam na tri strane sasvim lepo objasnjavao zasto je prevara ocigledan znak da nesto nije u redu sa vezom. I sada je tvoj red. Tvoj red da objasnis zasto je jebanje sa strane znak emotivne zrelosti.
Originally posted by REIE to je nesto drugo. I o tome sam pisao gore.
Zrelost nije jebanje sa strane, zrelost je uci u vezu i ostati u njoj. zrelost je prebroditi problem kao shto je jebanje sa strane. Raskinuti sa dechkom u tom trenutnu znachi odustajanje i znak je nezrelosti. Kao kada tri sata spremash ruzhak pa na kraju sve bacish jer ti salata nije dobro ispala.![]()
Prochitaj Mr Deejev post.
Originally posted by REIjer je rucak zagorio i nije jestiv.Originally posted by UlixKao kada tri sata spremash ruzhak pa na kraju sve bacish
@REI: Da citiram Dusana Maljkovica: REI, I want to sit on your face.
Uopste nemam potrebu da spustam nekoga, vec jednostavno odgovaram istom merom. Ako ti mislis da je jebanje sa strane znak zrelosti, ja, eto, kapituliram pred monolitom tvoje zrelosti (i dojebanosti), i priznajem da sam jos uvek mali (maji, sto bi Paki rekao) i da nemam pojma sta je prava ljubav i prava, cvrsta veza.![]()
Originally posted by gorilicae to nije prava ljubav, to je prava zanesenost, da ne kazem opsesija.
Tužno je to što masa ljudi i ne doživi pravu ljubav, što i ne zna kako to izgleda. Tužno je to, što nisu doživeli takav stepen ljubavi da jednostavno ni jednom od partnera i ne padne na pamet ni da pogleda u nekog drugog, a kamo li nešto više.
Originally posted by gorilica
Tužno je to što masa ljudi i ne doživi pravu ljubav, što i ne zna kako to izgleda. Tužno je to, što nisu doživeli takav stepen ljubavi da jednostavno ni jednom od partnera i ne padne na pamet ni da pogleda u nekog drugog, a kamo li nešto više.
Originally posted by Mr DeeSlazem se sa Mr Dee-jem. To sto ti opisujes mislim da ljudi ipak uglavnom dozive, bar u nekim mladjim godinama. Ono sto je meni tuzno je kad se ljudi zavaravaju...Originally posted by gorilicae to nije prava ljubav, to je prava zanesenost, da ne kazem opsesija.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!