Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By OldNew
Originally posted by Seaman
I kad on shvati da ces ti tako da mu prastas, ponavljace to iz dana u dan. :D
Da li ces i dalje misliti da vas odnos vrijedi?
Pricamo o tome da me partner prevari, a ne da se jebe non stop sa drugim.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by OldNew
Originally posted by Ulix
Ima pravo, isto pravo dajem i sebi. Prastam prevaru ako procenim da je u pitanju puko zadovoljavanje sexualnih potreba.
Porazavajuca cinjenica da nisi u stanju da seksualno zadovoljis partnera te ni najmanje ne potresa? :balon:
NE! Sex je samo jedan segment veze. Vrlo, vrlo vazan, ali za mene nije presudan. Ukoliko mislim da moj odnos sa partnerom vredi mnogo vise od sexa, bez problema cu mu oprostiti sto je pozeleo i kresnuo nekog...
E, to!

Za mene je veza neshto chisto emotivno, sex je tu manje vishe zabava, kao da smo izashli zajedno ili shta vec da smo radili... Tako da shto se toga tiche mislim da partner ima pravo da se sexa sa strane, ali ono shto naravno tada mora da se desi jeste da prichamo o tome, i da se to naravno zadrzhi na chisto fizichkom nivou. Najbitnija je u stvari pricha oko toga zashto je uopshte doshlo do toga, pa mislim da je najgora moguca stvar koja se mozhe uraditi tada - dati shut kartu. Veza je neshto shto je proizvod saradnje obe (ili svih :) ) strane i imajuci to u vidu ako dodje do prevare ne mozhe se nikako kriviti samo onaj koji je prevario.

@Ulix
Sex je veshtina koja se lako vezhba i uvezhba :) Zrelost, sa druge strane, nije. :)
By Ulix
Originally posted by REI
Porazavajuca cinjenica da nisi u stanju da seksualno zadovoljis partnera te ni najmanje ne potresa? :balon:
NE! Sex je samo jedan segment veze. Vrlo, vrlo vazan, ali za mene nije presudan. Ukoliko mislim da moj odnos sa partnerom vredi mnogo vise od sexa, bez problema cu mu oprostiti sto je pozeleo i kresnuo nekog...
E, to!

Za mene je veza neshto chisto emotivno, sex je tu manje vishe zabava, kao da smo izashli zajedno ili shta vec da smo radili... Tako da shto se toga tiche mislim da partner ima pravo da se sexa sa strane, ali ono shto naravno tada mora da se desi jeste da prichamo o tome, i da se to naravno zadrzhi na chisto fizichkom nivou. Najbitnija je u stvari pricha oko toga zashto je uopshte doshlo do toga, pa mislim da je najgora moguca stvar koja se mozhe uraditi tada - dati shut kartu. Veza je neshto shto je proizvod saradnje obe (ili svih :) ) strane i imajuci to u vidu ako dodje do prevare ne mozhe se nikako kriviti samo onaj koji je prevario. [/quote]

Zaista ne smatram da je kraj sveta ako te partner prevari, i mislim da je prevara pod odredjenim okolnostima oprostiva, ali znak da te je partner prevario (a sve pod pretpostavkom, dragi Rei da u startu niste imali otvorenu vezu) je znak da u toj vezi nesto ozbiljno ne stima, i ne govorim samo o seksu, to "nesto" sto ne stima, tice se samih temelja na kojima je veza zasnovana. Prevara, dakle, na neki nacin kompromituje citavu vezu.

I veza nije cisto emotivna, bar ne kod mene. Seksualna privlacnost postoji, i bez nje u vezu ne bih ni ulazio, vec bi mi ta osoba bila prijatelj. Moj decko je, sto kaze Djole Balasevic "moja ljubavnica, saborac i moj najbolji drug". Moja ideja veze nije da se jebemo ko s kim stigne, a da se zajedno drzimo za rucice pred prijateljima. Veza je i duhovna i seksualna. S tim da posle izvesnog vremena duhovna komponenta veze treba da preuzme apsolutni primat.
@Ulix
Sex je veshtina koja se lako vezhba i uvezhba :) Zrelost, sa druge strane, nije. :)
Srecom pa si ti tu da mi dokazes da sam nezreo, svojim preterani sazrelim primer(k)om.
Korisnikov avatar
By OldNew
@Ulix
[/quote]

:klap: :setnja:

jes vestina, ali ne ide cak ni to svima tako dobro:)
By Simor
E, a meni je super ovo "osvešćen sam", "liberalan" i "baš sam dete cveća" što moj partner može da se jebucka sa strane. Nego, a zašto samo jebucka? Zašto onda ne bi mogao i nekog drugog da voli? Zašto liberalnost u tzv. vezi važi samo za razmenu telesnih tečnosti? Što se ne proširi i na emocije? Pa šta, partner mi se jebe sa strane ali i voli druge, i to je taaaako super i taaako emancipirajuće i taaaako sex & city.
Korisnikov avatar
By OldNew
[quote] S tim da posle izvesnog vremena duhovna komponenta veze treba da preuzme apsolutni primat.

A sta onda ako te decko prevari?
By Ulix
Originally posted by Simor
E, a meni je super ovo "osvešćen sam", "liberalan" i "baš sam dete cveća" što moj partner može da se jebucka sa strane. Nego, a zašto samo jebucka? Zašto onda ne bi mogao i nekog drugog da voli? Zašto liberalnost u tzv. vezi važi samo za razmenu telesnih tečnosti? Što se ne proširi i na emocije? Pa šta, partner mi se jebe sa strane ali i voli druge, i to je taaaako super i taaako emancipirajuće i taaaako sex & city.
Zasto jednostavno ne priznas da ni ti ni ja jos uvek nismo dostigli nivo emotivne zrelosti na kom je sada REI?
Korisnikov avatar
By Lunja
Vi ste, obojica (da ne kazem obe), pali sa drveta. :nokti:
By Simor
@Ulix i Lunja, nisam vam ja kriv što ste vi konzervativne tetketine koje koketiraju sa patrijarhalnim sustavom vrednosti.
Korisnikov avatar
By Rei

@Ulix
Srecom pa si ti tu da mi dokazes da sam nezreo, svojim preterani sazrelim primer(k)om.
[/quote]
Pazi kad sam znao da cesh ovo da mi napishesh.
Ne znam koji kurac svaki put kad ti se neshto kazhe morash od toga da napravish uvredu ili shta vec, ne samo kad sam ja u pitanju. :psiholog:

To se dosnosilo na tvoju rechenicu citiranu u mom postu. Nishta nisam implicirao niti sam bio sarkastichan.

No dobro, shvatam ja da ti imash problema sa nesigurnoshcu pa imash toliko neprirodnu potrebu da spushtash druge na svoj nivo ne bi li se osecao lepshe. :balon:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa to stvarno jeste super. e sad drugo je pitanje zasto se to nekome ne svidja, zasto to nekoga plasi ili ljuti... mislim, ukoliko vas partner zaista i dalje voli/zeli, kakve veze ima da li voli/zeli jos nekog? interesantno kako obicno se ne pravi pitanje oko togaa sta ako partner voli nekog drugog ali ga taj neko seksualno ne privlaci (recimo, najbolji prijatelj). zasto onda to nije problem? zasto je uvek problem oko necega sto obavezno sadrzi seksualnu komponentu? jedini problem koji ja vidim je kako posvetiti dovoljno vremena/energije svim tim osobama i koliko je uopste vremena/energije - dovoljno.

well, i hope all that will resolve till 2123... :alexis:
By Ulix
@Ulix i Lunja, nisam vam ja kriv što ste vi konzervativne tetketine koje koketiraju sa patrijarhalnim sustavom vrednosti.
To je, dakako, zato smo nesigurne u sebe, i onda moramo da vezemo partnera uz nas, koketirajuci tako sa patrijarhatom (patrijarhat nas je, jadne, izrodio). Lako je tebi... ti takva ogromna i nabildana mozes kako hoces... po Vojvodine si prevrnula i jos imas svog coveka pored sebe. Eh da nam je tvoja sigurnost. :sigh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Seaman
I kad on shvati da ces ti tako da mu prastas, ponavljace to iz dana u dan. :D
Da li ces i dalje misliti da vas odnos vrijedi?
Pricamo o tome da me partner prevari, a ne da se jebe non stop sa drugim.
Pa i kad te jednom prevari nece brati cvijece sa tim tipom, jebace se.Uostalom ko jednom prevari, prevarice opet.Samam cinjenica da je prevario ukazuje na to da je veza na staklenim nogama.
By Ulix
@REI: Da citiram Dusana Maljkovica: REI, I want to sit on your face.

Uopste nemam potrebu da spustam nekoga, vec jednostavno odgovaram istom merom. Ako ti mislis da je jebanje sa strane znak zrelosti, ja, eto, kapituliram pred monolitom tvoje zrelosti (i dojebanosti), i priznajem da sam jos uvek mali (maji, sto bi Paki rekao) i da nemam pojma sta je prava ljubav i prava, cvrsta veza. :posrani:
Korisnikov avatar
By Rei
Zato shto pojedini koji smatraju da su najpametniji sve moraju da shvate tako lichno i nisu u stanju da argumentovano prichaju nego odmah krecu na pljuvanje.
By Ulix
Aman, ja sam na tri strane sasvim lepo objasnjavao zasto je prevara ocigledan znak da nesto nije u redu sa vezom. I sada je tvoj red. Tvoj red da objasnis zasto je jebanje sa strane znak emotivne zrelosti.
Korisnikov avatar
By Rei

Uopste nemam potrebu da spustam nekoga, vec jednostavno odgovaram istom merom. Ako ti mislis da je jebanje sa strane znak zrelosti, ja, eto, kapituliram pred monolitom tvoje zrelosti (i dojebanosti), i priznajem da sam jos uvek mali (maji, sto bi Paki rekao) i da nemam pojma sta je prava ljubav i prava, cvrsta veza. :posrani:
Zrelost nije jebanje sa strane, zrelost je uci u vezu i ostati u njoj. zrelost je prebroditi problem kao shto je jebanje sa strane. Raskinuti sa dechkom u tom trenutnu znachi odustajanje i znak je nezrelosti. Kao kada tri sata spremash ruzhak pa na kraju sve bacish jer ti salata nije dobro ispala. :lol:

Prochitaj Mr Deejev post.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a, bogami, i kohabitiraju.
Korisnikov avatar
By Rei
Aman, ja sam na tri strane sasvim lepo objasnjavao zasto je prevara ocigledan znak da nesto nije u redu sa vezom. I sada je tvoj red. Tvoj red da objasnis zasto je jebanje sa strane znak emotivne zrelosti.
Vezu chine dve osobe, ne jedna. Toliko.
By Ulix
Originally posted by REI
Zrelost nije jebanje sa strane, zrelost je uci u vezu i ostati u njoj. zrelost je prebroditi problem kao shto je jebanje sa strane. Raskinuti sa dechkom u tom trenutnu znachi odustajanje i znak je nezrelosti. Kao kada tri sata spremash ruzhak pa na kraju sve bacish jer ti salata nije dobro ispala. :lol:

Prochitaj Mr Deejev post.
E to je nesto drugo. I o tome sam pisao gore.

Licno, ne bih raskinuo sa deckom ako bi me prevario, a pod uslovom da sam za prevaru od njega saznao. Uz dosta strpljenja, to bismo verovatno mogli resiti. Jer, cim mi je prevaru priznao, znaci da nije kasno i da postoji volja, sa njegove strane, da pokusamo da spasimo vezu.
Korisnikov avatar
By Rei
Pa to je ono shto sam i ja hteo da kazhem.

E sad jebiga, nismo se razumeli...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by REI

Kao kada tri sata spremash ruzhak pa na kraju sve bacish
jer je rucak zagorio i nije jestiv. :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Tužno je to što masa ljudi i ne doživi pravu ljubav, što i ne zna kako to izgleda. Tužno je to, što nisu doživeli takav stepen ljubavi da jednostavno ni jednom od partnera i ne padne na pamet ni da pogleda u nekog drugog, a kamo li nešto više.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
so much for the true love!

Slika
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by gorilica
Tužno je to što masa ljudi i ne doživi pravu ljubav, što i ne zna kako to izgleda. Tužno je to, što nisu doživeli takav stepen ljubavi da jednostavno ni jednom od partnera i ne padne na pamet ni da pogleda u nekog drugog, a kamo li nešto više.
e to nije prava ljubav, to je prava zanesenost, da ne kazem opsesija.
Korisnikov avatar
By mmiki
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mr Dee
e to nije prava ljubav, to je prava zanesenost, da ne kazem opsesija.
Slazem se sa Mr Dee-jem. To sto ti opisujes mislim da ljudi ipak uglavnom dozive, bar u nekim mladjim godinama. Ono sto je meni tuzno je kad se ljudi zavaravaju...
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja to doživeo sa 26, pa ti sad vidi i nazovi kako želiš, ali meni je to i dalje vrh.
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Pravila igre se ne znaju bas na pocetku..i uce se usput..a i ljudi se menjaju..pre tri godine ja bi verovatno skocila do neba i pricala o ljubavi tipa Andric i Jelena..sad znam da Andric mora da je naletao i na neke druge zene sa kojima je susret bio malo materijalniji..

Partner treba da bude ono sto jeste i radi ono sto je/ga cini srecnom..prevara je deo svake veze i sve dok ljudi razgovaraju i shvate sta je razlog prevare i ko je tu bitan ..ko je ljubav..sve ostalo je nebitno..
Korisnikov avatar
By Hys.
a ne.....
bilo kakva vrsta prevare je izdaja, a to ne trpim. Dogovor se zna unapred, pokazi karte, sve je okej, sve mozemo da se dogovorimo-sto znaci ako sam ja poli, ko sto jesam, a lepo znaju obe strane, i nemaju problem sa tim, to aposolutno ne moze da se klasifikuje kao prevara. E sada da se ja jebavam iza ledja, e to jeste...to je zamorno, bedno, end not maj stajl:bye:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!