Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by unic0rnP'da. Ali mi se chini da veeelika vecina ne razmishlja toliko racionalno pa pitam
joj kakva pitanja subotom ujutro..![]()
![]()
Naravno da ima.
Kao sto i ja imam pravo koju vrstu torture cu primeniti ako se to desi![]()
Em, ne posedujemo partnera pa je slobodan da radi sta god zeli. [kao sto ni nama niko nece staviti gvozdene gace a kljuc cuvati kod sebe]
Ukoliko ti to ne odgovara, shutnesh, ukoliko odgovara, no biggie, bacis se u promet![]()
Originally posted by M M and Iako saznas....
Naravno da ima pravo da me prevari...isto kao sto i ja imam pravo da mu dam shut-kartu onoga trenutka kad saznam za to.
Originally posted by nemke18godDa naravno ako saznam. Postoje dva kljucna trenutka u svakoj prevari a to su: prvi da se prevara desi i drugi da za prevaru sazna prevareni partner.Originally posted by M M and Iako saznas....
Naravno da ima pravo da me prevari...isto kao sto i ja imam pravo da mu dam shut-kartu onoga trenutka kad saznam za to.
nema pravo....raskid pa neka radi sta hoce...
Originally posted by unic0rnPametnice!
joj kakva pitanja subotom ujutro..![]()
![]()
Naravno da ima.
Kao sto i ja imam pravo koju vrstu torture cu primeniti ako se to desi![]()
Em, ne posedujemo partnera pa je slobodan da radi sta god zeli. [kao sto ni nama niko nece staviti gvozdene gace a kljuc cuvati kod sebe]
Ukoliko ti to ne odgovara, shutnesh, ukoliko odgovara, no biggie, bacis se u promet![]()
Originally posted by Beogradjanin18... a onda si i sam izrastao u jednu.
Npr. u prvom razredu u O.Š. sam redom stavio mamu pa tetku, pa tek onda tatu, uz obrazloženje da uprkos svemu, tetku volim više od tate...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!