Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
joj kakva pitanja subotom ujutro.. :zid: :P

Naravno da ima.
Kao sto i ja imam pravo koju vrstu torture cu primeniti ako se to desi :lol:

Em, ne posedujemo partnera pa je slobodan da radi sta god zeli. [kao sto ni nama niko nece staviti gvozdene gace a kljuc cuvati kod sebe]

Ukoliko ti to ne odgovara, shutnesh, ukoliko odgovara, no biggie, bacis se u promet :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Nema pravo. Na to pravo se odrekao kada je mene za dečka uzeo. Ako želi nešto novo, sveže, neka raskine...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by unic0rn

Naravno da ima.

Em, ne posedujemo partnera pa je slobodan da radi sta god zeli. [kao sto ni nama niko nece staviti gvozdene gace a kljuc cuvati kod sebe]

Ukoliko ti to ne odgovara, shutnesh, ukoliko odgovara, no biggie, bacis se u promet :lol:
P'da. Ali mi se chini da veeelika vecina ne razmishlja toliko racionalno pa pitam :sladoled:
By Ulix
Ima pravo u smislu da ga fizicki nista ne sprecava. Meni, svakako, ne pada napamet da ga nadgledam i uhodim; moj decko ima svo moje poverenje. Od njega ocekujem samo iskrenost; ukoliko bi me i prevario, ocekivao bih da mi to i kaze. A onda bismo videli kako i sta dalje.
Korisnikov avatar
By Zoe
Kako, bre, ne razmislja?! :puzzle:

Ja mislim isto kao i Uni, ne vidim sta je tu novo.....

Svako moze da radi sta hoce, a u skladu s`tim sta je uradio i kako se ja osecam povodom toga cu i da delam.....
Korisnikov avatar
By Val
Naravno da ima sva prava sveta! Ali to naravno ne znaci da ce nakon toga i dalje da mi bude partner. Sve shto radimo, a kosi se sa nekim "normama" je stvar NASHEG izbora, tako da ni jedan izlet ne opravdavam ukoliko pre toga nismo pricale o tome.
Korisnikov avatar
By coka
Pa sad ima pravo jer ja nemam nameru da joj kontrolisem svaki pokret. Ako je to zaista ono sto zeli u tom trenutku ne zelim da ja budem ta koja je sprecava, jedino sto ocekujem da mi ona kaze a ne da saznam od drugih i naravno da snosi posledice toga jer nisam uvek u stanju da oprostim
Korisnikov avatar
By tramp
:plavuso:

kakvo je to sad pitanje? :jutro:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
prevara je valjda kad ljudi TO rade jedni drugima iza ledja...jel da?
Korisnikov avatar
By M M and I
Naravno da ima pravo da me prevari...isto kao sto i ja imam pravo da mu dam shut-kartu onoga trenutka kad saznam za to.
Korisnikov avatar
By Glasonosha
Naravno da nema. Konsekvencija bi bila gubitak laskave titule mog partnera :P
Korisnikov avatar
By Delete
Pa svakako a moze da me prevari, ali bih ja onda razmislila nsta i kako dalje. I da, volela bih da od nje saznam za to :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ima pravo da pokusha. :evilgiggle:

Ne, naravno da ima pravo, nisam joj ja ni mama, ni tata, ni seka, ni bata, ni zeka, ni meda pa da joj govorim sta moze i/ili da je nadgledam. Ono na sta JA imam pravo je da u datoj situaciji odredim kakve ce njeno delanje da ima konsekvence po nasu vezu.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nema, ali to ih ne sprecava... Mushkarci. :avalon:
By Ulix
Originally posted by mishicavo mache
prevara je valjda kad ljudi TO rade jedni drugima iza ledja...jel da?
Da, kljucna rec - iza ledja. :vezan:
Korisnikov avatar
By d` Winter
Ima pravo,kao sto ja imam pravo da ga ostavim odmah posle toga

:namig2:
By жњ
Originally posted by M M and I
Naravno da ima pravo da me prevari...isto kao sto i ja imam pravo da mu dam shut-kartu onoga trenutka kad saznam za to.

upravo!! :pljuje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima pravo, kao sto i ja imam pravo, sto Mimica lepo rece, da mu dam sut - kartu posle saznanja, ako do njega dodje.
No, s obzirom da smo mi samo gresni ljudi, najverovatnije bih mu progledao kroz prste, jer sam i sam sklon avanturama.
Zaista ne mogu da ocekujem od drugih da se drze nekakvih principa, kada ih i sam krsim.
Bitno je da se volimo, a nestanak ljubavi i emocija je jedini apsolutni razlog za raskid.
Korisnikov avatar
By svejedno
Nema pravo.

Ima mogucnost, ima opciju, ima mozak, ja necu sigurno nikoga pratiti, imam i ja opcije kako bih reagovao ako bi se se to desilo.

Ali ne, to PRAVO nema.

Ne ako je samnom u vezi.
Korisnikov avatar
By Shmi
Ima pravo i naravno da ocekujem od nje da cujem. A kako ce dalje da se odvija nasa veza,zavisi od nas dve.

Mene u sustini jedna stvar zanima: Zasto je tesko biti veran? Zasto u skoro svakoj vezi ima neka prevara? Sta nas to tera da radimo?
Btw,ne morate da odgovorite to ja na glas razmisljam. :)
Korisnikov avatar
By V25
Ne vidim poentu prevare. Ako sam već sa nekim u vezi, moja pažnja je 100% usmerena na tu osobu jer je moj prijatelj, moj ljubavnik, moj partner, moja podrška, vrlo često dobar kritičar kao i moja porodica(uvek sam porodicu određivao na osnovu toga koliko mi je stalo do te osobe)... Npr. u prvom razredu u O.Š. sam redom stavio mamu pa tetku, pa tek onda tatu, uz obrazloženje da uprkos svemu, tetku volim više od tate... :elvis:

Hehe... Ali ako partner ikada poželi da ode sa nekim drugim, ja ga tu ne mogu sprečiti...
Korisnikov avatar
By blenta
kako ne mozesh

a da ga vezesh za radijator i polivash ladnom vodom iz creva??
ne stalno naravno
samo onoliko koliko mu je potrebno da shvati koliko te voli

:skorpija:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
ako saznas....

nema pravo....raskid pa neka radi sta hoce...
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by tramp
:plavuso:

kakvo je to sad pitanje? :jutro:
:up:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by nemke18god
ako saznas....

nema pravo....raskid pa neka radi sta hoce...
Da naravno ako saznam. Postoje dva kljucna trenutka u svakoj prevari a to su: prvi da se prevara desi i drugi da za prevaru sazna prevareni partner.

Bez saznanja ne mogu ni da mu dam sut kartu ili mislis da bi to trebalo da uradim onako preventive radi???

A ti, sta mislis da li on to "nema pravo" postuje 100%? Ili samo mislis da postuje sve dok ne saznas za prevaru?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by unic0rn

Naravno da ima.

Pametnice! :mazi:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Beogradjanin18
Npr. u prvom razredu u O.Š. sam redom stavio mamu pa tetku, pa tek onda tatu, uz obrazloženje da uprkos svemu, tetku volim više od tate...
... a onda si i sam izrastao u jednu. :hekla:

:giggle:

@ REI
Ako potpisemo Ugovor u kome regulisemo pravo na prevaru i ostale mahinacije, i overimo ga u nadleznom sudu, onda nash partner nema pravo da nas prevari. :sudija:

Ali, posto smo (skoro) svi slobodni gradjani, i zivimo u slobodnoj zemlji Srbiji (jeeeeeeej!), slobodni smo da radimo sta hocemo, i mi i nasi partneri, i imamo mogucnost da uzivamo u uzajamnom POVERENJU.

:lezkiss:
Korisnikov avatar
By m..
Pravo da me prevari? Pa ne bash. Moze da spava s kim hoce dok je takav dogovor, ako je dogovor da furamo monogamiju, tj ako se to od mene ocekuje onda mhm, pa ne bi bilo fer, zar ne?
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by m..
Pravo da me prevari? Pa ne bash. Moze da spava s kim hoce dok je takav dogovor, ako je dogovor da furamo monogamiju, tj ako se to od mene ocekuje onda mhm, pa ne bi bilo fer, zar ne?
Ta-KO JE!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!