Originally posted by Beogradjanin18
jeste li se ikada to zapitali? Ja iskreno mislim da moj decko ne shvata koliko sam vezan za njega, iako to ne kaze, ponekad mi jednostavno njegova mimika oda ono sto on misli...
Pa zapitao sam se, ali radiš onako kako osećaš i gledaš da nikog ne daviš i maltretiraš sa 18000 SMS-ova dnevno i izjavama tipa: "Jesi li svestan koliko mi značiš" i "Jao koliko mi se sviđaš" i "Da li znaš koliko te volim" itd. Još gore je kada nekom kažeš tako nešto i momentalno očekuješ potvrdu, koliko zapravo u tom trenutku možeš da budeš siguran da je to iskrena, neiznuđena izjava? Neko, ja na primer, se pod takvim pritiskom oseća neprijatno. Svako ima svoj tempo kojim ispoljava osećanja i to što tvoj momak ne oseća potrebu da te po ceo dan gleda blagoteleći i što se ne upinje u svakom momentu da izgleda kao da se topi od miline kad te vidi ne znači da ne zna koliko ga voliš i koliko mu značiš.
Opusti se i uživaj, ponašaj se onako kako ti srce kaže, ukoliko si siguran da te voli, onda budi siguran da i on primećuje koliko ti voliš njega. To jest, tako ja obično radim.
Mada, pored svih ovih tema i srceparajućih izjava čisto sumnjam da je moglo da mu promakne koliko ti znači.