Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mortis
Duboko pitanje.
Mislim da u vezi reci ne mogu da prenesu osecanja, i svako od nas gresi pri tom pitanju.
Korisnikov avatar
By V25
Znam ali to nekada zna tako da optereti, kao npr. mene sada...
By Dionysus
Ne, nikada nije skapirala koliko mi je znacila i koliko sam je volela, a nikada i nece. Ali , sve u svemu, ona je ta koja ce jednoga dana lupati glavu zbog toga...
Korisnikov avatar
By unic0rn
ili vide ili ne zele da vide (pa se i prave da ne vide).

sve ostalo su nesigurnost u sebe, fraze i igrice :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Beogradjanin18
jeste li se ikada to zapitali? Ja iskreno mislim da moj decko ne shvata koliko sam vezan za njega, iako to ne kaze, ponekad mi jednostavno njegova mimika oda ono sto on misli...
Pa zapitao sam se, ali radiš onako kako osećaš i gledaš da nikog ne daviš i maltretiraš sa 18000 SMS-ova dnevno i izjavama tipa: "Jesi li svestan koliko mi značiš" i "Jao koliko mi se sviđaš" i "Da li znaš koliko te volim" itd. Još gore je kada nekom kažeš tako nešto i momentalno očekuješ potvrdu, koliko zapravo u tom trenutku možeš da budeš siguran da je to iskrena, neiznuđena izjava? Neko, ja na primer, se pod takvim pritiskom oseća neprijatno. Svako ima svoj tempo kojim ispoljava osećanja i to što tvoj momak ne oseća potrebu da te po ceo dan gleda blagoteleći i što se ne upinje u svakom momentu da izgleda kao da se topi od miline kad te vidi ne znači da ne zna koliko ga voliš i koliko mu značiš.
Opusti se i uživaj, ponašaj se onako kako ti srce kaže, ukoliko si siguran da te voli, onda budi siguran da i on primećuje koliko ti voliš njega. To jest, tako ja obično radim.

Mada, pored svih ovih tema i srceparajućih izjava čisto sumnjam da je moglo da mu promakne koliko ti znači.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pokušavam gestovima a ne rečima da dokažem ko mi je bitan a ko ne ... ako postoji hemija, nema potrebe da objašnjavam, sve je jasno ... :eureka:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Kiborg
jeste li se ikada to zapitali? Ja iskreno mislim da moj decko ne shvata koliko sam vezan za njega, iako to ne kaze, ponekad mi jednostavno njegova mimika oda ono sto on misli...
Pa zapitao sam se, ali radiš onako kako osećaš i gledaš da nikog ne daviš i maltretiraš sa 18000 SMS-ova dnevno i izjavama tipa: "Jesi li svestan koliko mi značiš" i "Jao koliko mi se sviđaš" i "Da li znaš koliko te volim" itd. Još gore je kada nekom kažeš tako nešto i momentalno očekuješ potvrdu, koliko zapravo u tom trenutku možeš da budeš siguran da je to iskrena, neiznuđena izjava? Neko, ja na primer, se pod takvim pritiskom oseća neprijatno. Svako ima svoj tempo kojim ispoljava osećanja i to što tvoj momak ne oseća potrebu da te po ceo dan gleda blagoteleći i što se ne upinje u svakom momentu da izgleda kao da se topi od miline kad te vidi ne znači da ne zna koliko ga voliš i koliko mu značiš.
Opusti se i uživaj, ponašaj se onako kako ti srce kaže, ukoliko si siguran da te voli, onda budi siguran da i on primećuje koliko ti voliš njega. To jest, tako ja obično radim.

Mada, pored svih ovih tema i srceparajućih izjava čisto sumnjam da je moglo da mu promakne koliko ti znači.
:thumbup:
Korisnikov avatar
By spark
zanimljiva tema.

mislim da nije svestan... u stvari, mozda i jeste, ali jos uvek nema muda da se sa time suoci... (da bar ima manju karu pa da nam seks bude bolji, ovako, mucimo se i emocionalno i fizicki... u stvari, ja se vise mucim. mozda zato sto je to zaista tako, a mozda zato sto su nam nase muke uvek najvece...) kako god, tu smo. :nosmilies:
Korisnikov avatar
By coka
Mislim da nikada nije shvatila koliko mi je znacila a nisam ni ja sama sve dok nije "otisla", ipak nisam uspela na pravi nacin da joj to pokazem :placko:

Krenula sam dalje i mislim da sam pronasla ok devojku koja me za sada cita kao otvorenu knjigu :love:
Korisnikov avatar
By donquijote
Ne, nije svestan koliko mi znači i koliko ga volim. Ali sam ja zato svestan koliki sam kreten što volim nekog ko to ne zaslužuje. Mislim da bi mene stvarno trebalo obesiti za primer i to na sred Terzija. Smrt je kazna za fundamentalno izneveravanje sebe.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jel se ti to opet zanosiš sa onim str8-om? Ako je tako, nije ni čudo.
Korisnikov avatar
By donquijote
Jel se ti to opet zanosiš sa onim str8-om? Ako je tako, nije ni čudo.
A otkud tebi ideja da je on str8 a ne znaš čak ni o kome govorim?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma nemam pojma, mislio sam na onog što je bio aktuelan letos, pa si čekao da se vrati, mada pojma nemam, cilj mi je bio da mi se potpis pojavi na par mesta više, da vide ljudi šta ima večeras. A inače, nemoj da si tako strog prema sebi, vidiš da nisi ti kriv, dao si sve od sebe. U principu valjda možeš i bolje da nađeš, veliki je Beograd.
Korisnikov avatar
By donquijote
Ma nemam pojma, mislio sam na onog što je bio aktuelan letos, pa si čekao da se vrati, mada pojma nemam, cilj mi je bio da mi se potpis pojavi na par mesta više, da vide ljudi šta ima večeras. A inače, nemoj da si tako strog prema sebi, vidiš da nisi ti kriv, dao si sve od sebe. U principu valjda možeš i bolje da nađeš, veliki je Beograd.
Da, on je u pitanju. Još uvek je aktuelan, ali nadam se ne još dugo, pošto radim na tome da nađem tog boljeg.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by unic0rn
ili vide ili ne zele da vide (pa se i prave da ne vide).

sve ostalo su nesigurnost u sebe, fraze i igrice :)
:up:upravo tako,uze mi reci iz usta:)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja mislim da imam posla sa extremnim slucajem, koji ne samo da je svestan moje naklonosti, vec je i preuvelicava i verovatno misli da je mnogo veca nego sto zapravo jeste.
Moze neprijatno da se iznenadi...
Korisnikov avatar
By Frey
Ma nema on pojma, napuši ga! :djavo:
Korisnikov avatar
By Val
j Ja iskreno mislim da moj decko ne shvata koliko sam vezan za njega, iako to ne kaze, ponekad mi jednostavno njegova mimika oda ono sto on misli...

Ni moja zena ne shvata... :sigh:

A shto se tice mimike, strashno je to kad ljudi umesto da pricaju, mimikom pokazuju ono shto misle. :nazalost:
By Ulix
Cekao sam da izadje iz wc-a da ga pitam, i kaze da je prilicno svestan sta osecam prema njemu. Eto.
Korisnikov avatar
By EYA
Da li smatrate da je vas partner svestan onoga sto prema njemu/njoj osecate?

ako i nije bila do sada, jutros sam JOJ sve potanko isfilozofirala :harmonika:
Korisnikov avatar
By Shmi
Naravno da nije svesna bar ne jtoliko koliko bi trebalo... no ne zurimo. Vreme ce da ucini svoje. :)
Korisnikov avatar
By Khons
naravno da je svesna, pokazujem joj i dokazujem joj koliko mi znaci svakog trena
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by donquijote
Ne, nije svestan koliko mi znači i koliko ga volim. Ali sam ja zato svestan koliki sam kreten što volim nekog ko to ne zaslužuje. Mislim da bi mene stvarno trebalo obesiti za primer i to na sred Terzija. Smrt je kazna za fundamentalno izneveravanje sebe.
Mislim da si prestrog prema sebi.

Ja, naprotiv, kad imam neka osecanja koja tesko da ce biti uzvracena istom merom ne osudjujem sebe. Cak smatram da je to znak da sam pratila svoje srce i da sam iskrena. Sto ne znaci da negde i nekad ne treba da zaustavim to idenje za srcem...
By Simor
Originally posted by Dina
Ja, naprotiv, kad imam neka osecanja koja tesko da ce biti uzvracena istom merom ne osudjujem sebe. Cak smatram da je to znak da sam pratila svoje srce i da sam iskrena. Sto ne znaci da negde i nekad ne treba da zaustavim to idenje za srcem...
Slažem se. Pa od kada je greh voleti nekoga? Druga je stvar da li je ta ljubav uzvraćena, ali nije li naglasak na "voleti" a ne biti "voljen".

:zen:
Korisnikov avatar
By ...
Ma, koga bre briga sta ja osecam...
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, ja se osecam poprilicno slobodnom da pokazujem sta osecam, tako da ili znaju, ili ne zele da znaju.
Korisnikov avatar
By bigirl
Da li smatrate da je vas partner svestan onoga sto prema njemu/njoj osecate?
Ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!