Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by FreyaA posebno scena na kraju filma, u čamcu, kada priča svoj san...
Ja dodajem na listu odgledanih filmova Strast, Stid i Devicanski izvor.
Stid je imao neke delove koje su mi se mnogo svidele(glavna junakinja kaze u jednom trenutku kako ponekad pomisli da cela situacija u kojoj se nalazi nije nista do san nekog coveka u kome se ona nalazi bez njene volje i kako ce taj covek osecati stid kada se probudi...),
Originally posted by GalatejaOriginally posted by ...Nisam.
Nego, jesi li pogledala filmove Karla Drejera? Cini mi se da je Bergman puno ucio od njih (ne od "Jovanke Orleanke", vec od kasnijih - "Gertruda" i "Rec").Problem je sto se na TV-u daju sund filmovi, a Bergmana, Felinija, Hickoka i ostale nabavljam 'tajnim kanalima' u divx formatu. Problem je sto ne mogu da nabavim sve ono sto zelim da odgledam.
Meni je omiljeni Bergmanov, kao i Ulixu, Persona.
Originally posted by SuncePosto sam mu najstroze zabranio da pominje rec "dosadno" uz Bergmana, decko je rekao da je film trebao da bude knjiga, i da bi kao knjiga bio fenomenalan, ali je ipak pohvalio fotografiju i rekao da je divna.
U kinoteci sam odgledao još jedan Bergmanov film - Lice (Ansiktet).
Dopao mi se. Posebno scenario i fotografija.
Originally posted by UlixOriginally posted by SuncePosto sam mu najstroze zabranio da pominje rec "dosadno" uz Bergmana, decko je rekao da je film trebao da bude knjiga, i da bi kao knjiga bio fenomenalan, ali je ipak pohvalio fotografiju i rekao da je divna.
Meni je i dalje neshvatljivo da je nekome ovaj film bio dosadan.![]()
Originally posted by M M and IAko sam ja isao na Fashion Week zbog njega, on ce, svakako, sa zadovoljstvom, da presedi ceo dan u kinoteci sa mnom; quid pro quo, sto kaze dr Lecter u filmu Kad jaganjci utihnu.Originally posted by UlixOriginally posted by SuncePosto sam mu najstroze zabranio da pominje rec "dosadno" uz Bergmana, decko je rekao da je film trebao da bude knjiga, i da bi kao knjiga bio fenomenalan, ali je ipak pohvalio fotografiju i rekao da je divna.
Meni je i dalje neshvatljivo da je nekome ovaj film bio dosadan.![]()
Ha haE pa izgleda da ti ostaje da menjas filmski repertoar ili da menjas decka
![]()
Originally posted by SimorOdlično je što si pogledao taj film. Meni se dopada njegova vizuelnost, posebno kontrast crvenih zidova i belih odela i posteljina. Jako su upečatljive scene: kada jedna od sestara umire u krevetu od bolova i nemoći; razgovor sestre, koju igra Liv Ulman, sa doktorom - njenim ljubavnikom; scena u kojoj jedna od sestara (Ingrid Tulin) posle razgovora sa svojim mužem zariva polomljenu čašu u svoju utrobu (vaginu) a kasnije prolivenu krv razmazuje po usnama; scene u kojima preminula sestra vaskrsava i slika kada je sluškinja poput majke miluje i doji (postavljena slika na ovoj temi) i scena u u kojoj dve sestre bezuspešno pokušavaju da uspostave bliskost.Originally posted by SunceOvo je fantastična scena u filmu. Mada bi ih se moglo naći još!
![]()
"Krici i šaputanja" su me opčinili, ali i prilično (emotivno) uzdrmali.
Originally posted by polarlicht4.1Оpraštam ti samo zbog tog
Nemoj da se duriš.Ali moram da priznam da sam omašio ovaj večeras jer sam otišao da igram bilijar sa prijateljicama. Ah, ta zaludnost...
![]()
Nego, potrudiću se da gledam sutra veče. Možda i pogodim termin.![]()
Originally posted by Sunce
Sedmi pečat (1957)
- Poslednja scena u kojoj Smrt igrajući odlazi sa svojim sledbenicima snimana je pošto su mnogi glumci otišli kući, a zamenili su ih članovi tehničkog tima i nekoliko turista.
Originally posted by LunjaOvde se na neki način se slažem sa tobom!
Jedino mi bzvz je sto je srecna, tradicionalna hetero porodica prezivela, a onaj cool stitonosa umro.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!