Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Gorski vilenjakI ja sam nekako slično dobio ime. I zato se sada zovem "Svetih 12.000 Vitlejemskih Zvanica"....
Kako ne dobišu bolju ideju odlučiše se da daju ime sveca na čiji sam se dan rodio.
Ali uzevši kalendar, videše da je DAN DVANAEST APOSTOLA.
Dakle opet izbor od 12 imena.
- Onda je spomenuti pop, koji nam je dolazio u kucu (i koji ju je osveštavao) rekao da treba gledati dan ispred, a to je bio Dan Svetog Petra i Pavla i odabrati jedna od ta dva imena.
Moji su se odlucili za ono redje.
Originally posted by sexygay21Hm. Ne znam da li je to zgodno. Posebno jeste, u svakom slucaju.
E ja sam ime dobio po prezimenu!
Tj. imam isto ime i prezime!
Moji su to namerno uradili!!!!
Originally posted by MarsPa ni ime ni prezime nisu toliko cesti,tako da jeste posebno!!!!
[Hm. Ne znam da li je to zgodno. Posebno jeste, u svakom slucaju.
Znam decka kome ime zvuci kao prezime (Milić), a prezime kao ime (ne mogu da vam kazem).
![]()
Originally posted by Mr.JaPa ni Stojko nije loše ime...
Ufff ja sam bas na interesantan nacin dobio ime...
Moja mama je imala nevidjenih problema dok je bila trudna samnom... Mnogo se mucila, mnogo komplikacija, bas je sve islo po zlu... Na kraju su odlucili da cu se, ako se rodim ziv i zdrav, zvati Bogdan. Bogom Dan jelte... I tako sam i dobio ime!
Sreca moja, s' obzirom da je alternativa bila Stojan...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!