Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Phoenix
Roditelji mi se navodno ne sećaju tačno zašto su mi dali to ime, ali misle da je to ime mom ćaletu prosto dunulo niotkuda.

:gatara:
Korisnikov avatar
By svejedno
Po dedi..
Kao i moj otac, kao i moj deda, uostalom.. Ne znam tacno koliko kolena to tako ide.
Korisnikov avatar
By Loni
Dobio sam ga zahvaljujuci jednom crkvenom licu, (mesnom popu mog kraja) ciji su inicijali Ž.G. a koji se iskompromitovao jer je bio jedan od razbijača gej prajda 2001. Upravo on je dao preporuku, a evo cele priče.

Mama je htela devojčicu i imala veliki predosećaj da ce je i roditi.
- Sanjala sam da pričam s bebom i kad sam je pitala da li je dečak ili devojčica, beba je rekla: - Devojčica naravno!
U skladu s tim spremila je ime Kristina.

Na njeno (a možda i moje) iznenadjenje rodih se s pišom i svi se nadjoše na muci.

Kako ne dobišu bolju ideju odlučiše se da daju ime sveca na čiji sam se dan rodio.
Ali uzevši kalendar, videše da je DAN DVANAEST APOSTOLA.
Dakle opet izbor od 12 imena.

- Onda je spomenuti pop, koji nam je dolazio u kucu (i koji ju je osveštavao) rekao da treba gledati dan ispred, a to je bio Dan Svetog Petra i Pavla i odabrati jedna od ta dva imena.
Moji su se odlucili za ono redje.
Korisnikov avatar
By HARP
Kum iz daleka je dao par imena i moji izabrali ovo koje sada nosim :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Po želji mog dede (očevog oca), koji je umro 6 meseci pre mog rođenja, i koji je na samrti insistirao da se zovem ovako kako se zovem.
Kada malo bolje razmislim, obojica deda je umrlo sa željom da me vide. Samo što je ovaj drugi umro nekih 25-6 godina kasnije.:sveca:
Korisnikov avatar
By ok_decko
E, u mom slucaju je to prava drama bila. Ja sam mesec dana bio bez imena. Najpre je trebalo da se zovem Nemanja, ali se pre keve komsinica u ulazu porodila i dala sinu to ime, pa je to otpalo da ne bi bila dvojica Nemanja u ulazu. Posle je cale hteo da mi oslovi sa Jeftimije, na sta je keva dozivela nervni slom. Pa se onda izredala komplet familija sa predlozima, da bi na kraju cale prs'o, otisao u opstinu i dao mi ime po Bori Stankovicu:)
Korisnikov avatar
By Pele
Originally posted by Gorski vilenjak
Kako ne dobišu bolju ideju odlučiše se da daju ime sveca na čiji sam se dan rodio.
Ali uzevši kalendar, videše da je DAN DVANAEST APOSTOLA.
Dakle opet izbor od 12 imena.

- Onda je spomenuti pop, koji nam je dolazio u kucu (i koji ju je osveštavao) rekao da treba gledati dan ispred, a to je bio Dan Svetog Petra i Pavla i odabrati jedna od ta dva imena.
Moji su se odlucili za ono redje.
I ja sam nekako slično dobio ime. I zato se sada zovem "Svetih 12.000 Vitlejemskih Zvanica".... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Mars
E, to mi se bas svidja, kada se da ime po nekoj licnosti. Kristijan po Andersenu, ti po Bori...

Moje zlatne ribice su se zvale Jean Paul Sartre i Simone de Beauvoir.

:D
By RACABG
moji hteli da se ja zovem denis i kada su otishli u opstinu da prijave maticarka im rekla pa niste rodili crtanog junaka nego dete i oni se na brzaka dogovorishe da modifikuju u dejan
Korisnikov avatar
By Mars
Ts, ts, ts, ts...
A ko je nju MORONKU pitao uopste sta misli o tome?!?

Kako nemam nerava za ovakve gluposti, pa to je cudo... Kad se ljudi bez ikakvog prava mesaju i nalaze sa shodno da komentarisu neke stvari...Odprilike je takav slucaj i sa pocetka ove teme.
Korisnikov avatar
By decko
U mom slucaju se pitalo vise njih i grupno se donela odluka :okret:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by decko
U mom slucaju se pitalo vise njih i grupno se donela odluka :okret:
Kasandra Ljovisna Esmeralda della Ignatia Guadalupe?
:chestram:
Korisnikov avatar
By Paki
:roflmao:

Jok, bwe, Pakita Galjero ! :kasalj:
By Pending-For-A-Bending
Pa... Ja sam dobio po dedi. Kojeg inace nisam gotivio kao klinac, jer je uvek kad je trebao da me poljubi grizao i imao je uzasnu bradu... mozda zato i imam SM sklonosti sada
Kao klinac mi je bilo uzasno da se zovem Vuk, ali sada je bas cool. A u nemackoj su me zvakli Wookie
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by lthr_yu
Pa... Ja sam dobio po dedi. Kojeg inace nisam gotivio kao klinac, jer je uvek kad je trebao da me poljubi grizao i imao je uzasnu bradu... mozda zato i imam SM sklonosti sada
:roflmao:

Divna psihoanaliza! :psiholog:
Korisnikov avatar
By Mars
Znate onaj vic o Hajdi i dedi?
Korisnikov avatar
By take_the_lead
E ja sam ime dobio po prezimenu!
Tj. imam isto ime i prezime!
Moji su to namerno uradili!!!!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja dobio ime po tipu na kog se palila moja tetka kad je bila mala (inače, ona mi je dala ime).. Priznala mi je tek nedavno ... mislio sam da je moja sestra odabrala, jer joj je najbolja drugarica nosila ženski parnjak mom imenu ...

Najjača replika koju sam čuo na ''glupo ti je ime'' je ova, koju je rekao jedan Aksentije: ''Bolje da se zovem ovako, nego da imam isto ime kao Koštunica i Šešelj.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by sexygay21
E ja sam ime dobio po prezimenu!
Tj. imam isto ime i prezime!
Moji su to namerno uradili!!!!
Hm. Ne znam da li je to zgodno. Posebno jeste, u svakom slucaju.

Znam decka kome ime zvuci kao prezime (Milić), a prezime kao ime (ne mogu da vam kazem).
By fazza
Ne znam bash chitavu istoriju o tome ko mi je dao ime, mislim da je to bila neka
koalicija izmedju moje bake i kumova. :)

Da je bilo po caletovom ja bih se danas zvao Drazen. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Vel boy
po omiljenom profesoru mog caleta (ne znam bi li i meni on bio omiljeni!?).
mama mi htela dati ime u ime novog stana koji smo dobili i u koji smo uselili brzo po mom rodjenju- Stanimir, ali, eto, u odabiru imena za mene tatina odluka je bila prevagnula, mada je mama zapravo bila gazda u kuci! :ogledalce:
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Originally posted by Mars
[Hm. Ne znam da li je to zgodno. Posebno jeste, u svakom slucaju.

Znam decka kome ime zvuci kao prezime (Milić), a prezime kao ime (ne mogu da vam kazem).
Pa ni ime ni prezime nisu toliko cesti,tako da jeste posebno!!!!
Rekao bih ti koje je,ali ovde sigurno ne mogu!!!!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ufff ja sam bas na interesantan nacin dobio ime...
Moja mama je imala nevidjenih problema dok je bila trudna samnom... Mnogo se mucila, mnogo komplikacija, bas je sve islo po zlu... Na kraju su odlucili da cu se, ako se rodim ziv i zdrav, zvati Bogdan. Bogom Dan jelte... I tako sam i dobio ime!
Sreca moja, s' obzirom da je alternativa bila Stojan...
Korisnikov avatar
By coka
Moje staro dugo ime (koje inace mrzim) dobila sam po tatinoj sestri koja je umrla pre nego sto sam se ja rodila i to kao u spanskoj seriji umrla je u 18.godini od leukemije shmrc :placko:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Mr.Ja
Ufff ja sam bas na interesantan nacin dobio ime...
Moja mama je imala nevidjenih problema dok je bila trudna samnom... Mnogo se mucila, mnogo komplikacija, bas je sve islo po zlu... Na kraju su odlucili da cu se, ako se rodim ziv i zdrav, zvati Bogdan. Bogom Dan jelte... I tako sam i dobio ime!
Sreca moja, s' obzirom da je alternativa bila Stojan...
Pa ni Stojko nije loše ime... :roflmao:

:bj: :giggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
You would like that, wouldn't you ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!