Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mili86Originally posted by mmikiOriginally posted by mili86Swanheart je jedno preprepredivno bice iako nisam bas mnogo sa njom razgovarao kad sam je upoznao...
konacno upoznah svoju dragu zenu Swanheart![]()
![]()
![]()
Toliko je cedna i mila... Pravo labudovo srce...
ja lepsu lezbu nisam upoznao... naravno Delete je van konkurencije jer sam je upoznao pod specificnim okolnostima
ali ovo labudovo srce je extra
samo nismo mnogo razgovarali nekih 1.5 minuta, ja sam dosao sa deckom dosta kasno u klub, a kad su upalili svetla nje vise nije bilo
tako da cu sledeci put da se mnogo vise posvetim njoj
a kad cu tebe da upoznam mmiki?![]()
Originally posted by PakiImam ja tako neke neobjašnjive trenutke...uglavnom kad sam već vidno alkoholiziran
Padoh mu na grudi !![]()
![]()
Ljubac Stripiiiii !Također![]()
Originally posted by FireGox
I have left the building in 2:00AM
Nisam mnoge video
Stripija npr...
Originally posted by NbegiA trudio sam se da budem u nečem more visible
Do džavola, ne uvideh Stripija...
Originally posted by StripiIh, kako mi je krivo sto nisam bio u Lotosu... Pa i zbog Stripija jer ga nisam upoznao...Originally posted by PakiImam ja tako neke neobjašnjive trenutke...uglavnom kad sam već vidno alkoholiziran
Padoh mu na grudi !![]()
![]()
Ljubac Stripiiiii !Također![]()
![]()
Originally posted by FireGox
I have left the building in 2:00AM
Nisam mnoge video
Stripija npr...Originally posted by NbegiA trudio sam se da budem u nečem more visible
Do džavola, ne uvideh Stripija...![]()
![]()
Originally posted by Swanheart
jbg...videla sam te kad si usla...ali ne i kada sam krenula.
Originally posted by deželašU Alijansi u petak na otvaranju? ... Ili pre dve nedelje u Can Canu? ...
upoznah samo par![]()
uliks, mr d, dušan maljković, gorski vilenjak i firegoxy. prepoznah hlaefdige i pakija pre nedelju dana u klubu, a po slikama, ko i ne bi![]()
Originally posted by PakiUplasio se covek kada te je videoOriginally posted by deželašU Alijansi u petak na otvaranju? ... Ili pre dve nedelje u Can Canu? ...
upoznah samo par![]()
uliks, mr d, dušan maljković, gorski vilenjak i firegoxy. prepoznah hlaefdige i pakija pre nedelju dana u klubu, a po slikama, ko i ne bi![]()
![]()
Pa što mi se nisi javio aman zaman?!!Stvarno sam se iznervirao sad...
![]()
Originally posted by avalonKo se ne bi uplasio, kako je samo igrao tada...Originally posted by PakiUplasio se covek kada te je videoOriginally posted by deželašU Alijansi u petak na otvaranju? ... Ili pre dve nedelje u Can Canu? ...
upoznah samo par![]()
![]()
![]()
Najverovatnije si igrao
![]()
![]()
Originally posted by PakiPakitice, ko je rekao da se gnusam, bas naprotiv, uzivao sam gledajuci, mirno i povuceno, meni svojstveno, sa strane, tvoje bludnicenje...
@ avalon ....... Pa moguće, onda kad si me uhvatio pod ruku sa još nekim i naterao da odigramo malo ćirilice...Ojha mićo!
@ Adenim ....... Mila, pa ti si bila oduševljena do napaljenosti, a sad se gnušaš svega što smo imale zajdno to veče...![]()
Originally posted by AdenimOriginally posted by PakiPakitice, ko je rekao da se gnusam, bas naprotiv, uzivao sam gledajuci, mirno i povuceno, meni svojstveno, sa strane, tvoje bludnicenje...
@ avalon ....... Pa moguće, onda kad si me uhvatio pod ruku sa još nekim i naterao da odigramo malo ćirilice...Ojha mićo!
@ Adenim ....... Mila, pa ti si bila oduševljena do napaljenosti, a sad se gnušaš svega što smo imale zajdno to veče...![]()
Originally posted by Pakiu can-canu, pre dve nedelje.. jebiga izvini - bio sam malo stondiran - a šta je trebalo? da priđem, i kažem heeeej, stari, ti si iz istog grada i znam te po slikamaOriginally posted by deželašU Alijansi u petak na otvaranju? ... Ili pre dve nedelje u Can Canu? ...
upoznah samo par![]()
![]()
![]()
Originally posted by deželašNaravno da je trebalo to da uradiš, ne zezam se. Ja nemam nikakav problem sa tim, ne znam ti... Ionako nemamo baš puno prilike da se viđamo... Kad sledeći put budeš dolazio u BG ili ako ja otperjam na dan, dva, tri u tvom pravcu, javi se u2u-om (ili ću ja tebi), a imaš u mom profilu i ID za yahoo ... Na kraju krajeva, ne moramo da čekamo tvoj ili moj dolazak...Originally posted by Pakiu can-canu, pre dve nedelje.. jebiga izvini - bio sam malo stondiran - a šta je trebalo? da priđem, i kažem heeeej, stari, ti si iz istog grada i znam te po slikamaOriginally posted by deželašU Alijansi u petak na otvaranju? ... Ili pre dve nedelje u Can Canu? ...
upoznah samo par![]()
![]()
![]()
![]()
biće vremena![]()
Originally posted by Pakia brate ti još ne kapiraš
Kad sledeći put budeš dolazio u BG ili ako ja otperjam na dan, dva, tri u tvom pravcu, javi se u2u-om (ili ću ja tebi), a imaš u mom profilu i ID za yahoo ...
Originally posted by PakiA sta je smesnoOriginally posted by AdenimOriginally posted by PakiPakitice, ko je rekao da se gnusam, bas naprotiv, uzivao sam gledajuci, mirno i povuceno, meni svojstveno, sa strane, tvoje bludnicenje...
... Jel ti hoćeš da ti ja umrem od smeha? ...
![]()
![]()
Originally posted by Pakistory of my life. molim te sledeci put ako zelis slobodno mi se predstavi....uvek mi je dragoOriginally posted by deželašU Alijansi u petak na otvaranju? ... Ili pre dve nedelje u Can Canu? ...
upoznah samo par![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!