Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
upoznao sam i STATUSa po drugi put... on se izgleda ne seca prvog pa smo se opet upoznali,,,,,:carica:
By Swanheart
Originally posted by mili86
Originally posted by mmiki
Originally posted by mili86
konacno upoznah svoju dragu zenu Swanheart :P
Swanheart je jedno preprepredivno bice iako nisam bas mnogo sa njom razgovarao kad sam je upoznao... :mazi: :friends:
Toliko je cedna i mila... Pravo labudovo srce...

ja lepsu lezbu nisam upoznao... naravno Delete je van konkurencije jer sam je upoznao pod specificnim okolnostima
ali ovo labudovo srce je extra
samo nismo mnogo razgovarali nekih 1.5 minuta, ja sam dosao sa deckom dosta kasno u klub, a kad su upalili svetla nje vise nije bilo
tako da cu sledeci put da se mnogo vise posvetim njoj

a kad cu tebe da upoznam mmiki? :tea:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Paki
Padoh mu na grudi ! :drama:
:lol:
Imam ja tako neke neobjašnjive trenutke...uglavnom kad sam već vidno alkoholiziran :blush:
Ljubac Stripiiiii ! :kiss:
Također :D
Originally posted by FireGox
I have left the building in 2:00AM
Nisam mnoge video
Stripija npr...
Originally posted by Nbegi
Do džavola, ne uvideh Stripija...
A trudio sam se da budem u nečem more visible :)

Slika

:)
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Stripi
Padoh mu na grudi ! :drama:
:lol:
Imam ja tako neke neobjašnjive trenutke...uglavnom kad sam već vidno alkoholiziran :blush:
Ljubac Stripiiiii ! :kiss:
Također :D
Originally posted by FireGox
I have left the building in 2:00AM
Nisam mnoge video
Stripija npr...
Originally posted by Nbegi
Do džavola, ne uvideh Stripija...
A trudio sam se da budem u nečem more visible :)

Slika

:)
Ih, kako mi je krivo sto nisam bio u Lotosu... Pa i zbog Stripija jer ga nisam upoznao...
Korisnikov avatar
By avalon
Uh....Stripi je bre jedna lutka :love:
Korisnikov avatar
By Deksi
Da dodam...

Sunce
Mr. Ja
Ulix
Lemur
i jos neki simpaticni ljudi ali sam zaboravio ko su na forumu :alikako:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
yehaaaaaa krug se prosirio...znam tzitzu,hmmm videla sam swanheart,mada nisam pricala sa njom..prosla pored mene kao pored turskog groblja:D..ondak Pedja83..i da ne zaboravim mog najlepseg gejaaaaaaaaa nad gejevima rich bich:tehno:
By Swanheart
jbg...videla sam te kad si usla...ali ne i kada sam krenula.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Swanheart
jbg...videla sam te kad si usla...ali ne i kada sam krenula.

Znam da me nisi videla:right: gledala si u shankericu..:P
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by avalon
Uh....Stripi je bre jedna lutka :love:

A ja ga celo vreme dozivljavala k'o mushkarcinu...Silly me.
Korisnikov avatar
By Deksi
bilobilepo (vec smo se upoznali,sad sam to potvrdio)
Perun
radoznala
goxy
Firegox
Director

Ove ljude upoznao sinoc u Alijansi mada nisam bio raspolozen za neku komunikaciju uopste i celo vece sam bio ubedacen....
By Swanheart
Bilobilepo :dance:
Perun
Adenim
Goxy
Jazzva
Firegox
Tweety
Director

ne mogu vise da se setim
Korisnikov avatar
By Adenim
Labudovo srce.
and
bilo bi lepo...
Korisnikov avatar
By HARP
Upoznao
bilo bi lepo
Deksija
sweanheart
Adenimu moram da se izvinem jer niko mi nije rekao da je to on, ja u žurbi se nisam ni pozdravio sa čovekom, mislio sam da je neki stranac :lol: sad znam ko je ima plavu kosu, mislim ofarbanu...

Upoznao i diogeniusa :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Swanheart
setih se:

Sunce
Veliki pozdrav! Baš si prijatna! I Paki! :kiss:
Korisnikov avatar
By deželaš
upoznah samo par :D
uliks, mr d, dušan maljković, gorski vilenjak i firegoxy. prepoznah hlaefdige i pakija pre nedelju dana u klubu, a po slikama, ko i ne bi :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by deželaš
uliks, mr d, dušan maljković, gorski vilenjak i firegoxy. prepoznah hlaefdige i pakija pre nedelju dana u klubu, a po slikama, ko i ne bi :D
U Alijansi u petak na otvaranju? ... Ili pre dve nedelje u Can Canu? ... :puzzle:
Pa što mi se nisi javio aman zaman?!! :oklagija: Stvarno sam se iznervirao sad... :durenje:
Korisnikov avatar
By avalon
U Alijansi u petak na otvaranju? ... Ili pre dve nedelje u Can Canu? ... :puzzle:
Pa što mi se nisi javio aman zaman?!! :oklagija: Stvarno sam se iznervirao sad... :durenje:
Uplasio se covek kada te je video :giggle: Najverovatnije si igrao :kolo:
:D
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by avalon
Uplasio se covek kada te je video :giggle: Najverovatnije si igrao :kolo:
:D
Ko se ne bi uplasio, kako je samo igrao tada... :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
@ avalon ....... Pa moguće, onda kad si me uhvatio pod ruku sa još nekim i naterao da odigramo malo ćirilice... :kolo: Ojha mićo!

@ Adenim ....... Mila, pa ti si bila oduševljena do napaljenosti, a sad se gnušaš svega što smo imale zajdno to veče... :blush:
Korisnikov avatar
By Adenim
@ avalon ....... Pa moguće, onda kad si me uhvatio pod ruku sa još nekim i naterao da odigramo malo ćirilice... :kolo: Ojha mićo!

@ Adenim ....... Mila, pa ti si bila oduševljena do napaljenosti, a sad se gnušaš svega što smo imale zajdno to veče... :blush:
Pakitice, ko je rekao da se gnusam, bas naprotiv, uzivao sam gledajuci, mirno i povuceno, meni svojstveno, sa strane, tvoje bludnicenje...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Adenim

Pakitice, ko je rekao da se gnusam, bas naprotiv, uzivao sam gledajuci, mirno i povuceno, meni svojstveno, sa strane, tvoje bludnicenje...
:pucaodsmeha: ... Jel ti hoćeš da ti ja umrem od smeha? ... :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By deželaš
u can-canu, pre dve nedelje.. jebiga izvini - bio sam malo stondiran - a šta je trebalo? da priđem, i kažem heeeej, stari, ti si iz istog grada i znam te po slikama :lood:

biće vremena :domino:
Korisnikov avatar
By Paki
u can-canu, pre dve nedelje.. jebiga izvini - bio sam malo stondiran - a šta je trebalo? da priđem, i kažem heeeej, stari, ti si iz istog grada i znam te po slikama :lood:

biće vremena :domino:
Naravno da je trebalo to da uradiš, ne zezam se. Ja nemam nikakav problem sa tim, ne znam ti... Ionako nemamo baš puno prilike da se viđamo... Kad sledeći put budeš dolazio u BG ili ako ja otperjam na dan, dva, tri u tvom pravcu, javi se u2u-om (ili ću ja tebi), a imaš u mom profilu i ID za yahoo ... Na kraju krajeva, ne moramo da čekamo tvoj ili moj dolazak... :)
Korisnikov avatar
By deželaš
Kad sledeći put budeš dolazio u BG ili ako ja otperjam na dan, dva, tri u tvom pravcu, javi se u2u-om (ili ću ja tebi), a imaš u mom profilu i ID za yahoo ...
a brate ti još ne kapiraš :roflmao:

pa ja sam sve vreme ovde (u BGu)!

kući idem samo za praznike :harmonika:

aj sledeći put ti se javim u toj alijansi. :salut:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Adenim

:pucaodsmeha: ... Jel ti hoćeš da ti ja umrem od smeha? ... :lol: :smeh:
A sta je smesno :opatica:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
story of my life. molim te sledeci put ako zelis slobodno mi se predstavi....uvek mi je drago
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 175
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!