Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Primetio sam jednu pojavu kod ljudi a to je da sve češće u svom rečniku koriste reči "volim te". Pre, dok to još nije bilo u ekspanziji, kad god bih imao prilike da čujem te reči ja sam nekako smatrao da je to nešto posebno, u životu pojedinca retko ponovljivo. No, treba uzeti u obzir i to da postoje razne ljubavi. Ja sam mislio na ljubav izmedju dve osobe koje su u vezi. Smatram da treba razlikovati sledeće staadijume u procesu razvijanja jedne emocije: uočavanje, simpatija, zaljubljenost, ljubav. Iskreno se pitam koliko je ljudi zapravo doslo do ovog poslednjeg. Jeste da kazu "nijedna ljubav nije kao ona naredna" ali ako se osvrnemo i objektivno sagledamo svoje prethodne izabranike shvaatićemo o čemu se zapravo sa svakim od njih radilo... Posebno mesto u našoj "arhivi" će uvek imati ona "prva ljubav", ali kako vreme odmiče to će postati "samo obična uspomena"(kakvo god iskustvo bilo, uspomena će pretezno biti pozitivna, na neki način draga)

Druga stvar je da ljudi masovno određuju intenzitet njihove emocije samo na osnovu vremena koje su proveli sa određenom osobom. To je najveća zabluda od svih. Određene osobe mogu da proizvedu takvo osećanje u nama i ostanu tako duboko u sećanju da im za to uopste nije potrebna godina ili vise...

Postavlja se pitanje, kada se vi osvrnete kakva osećanja i uspomene vidite?
Korisnikov avatar
By Val
Ne osvrcem se cesto, a i kad se osvrnem, meni lepo. Ne pamtim loshe stvari. Mozda, jer ih nije bilo mnogo... :neznam:

Shto se tice ljubavi, tu temu smo ovde razlozili na najsitnije cestice. Ali, volim da volim i obozavam osecaj "biti voljen". :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Beogradjanin18
...
Druga stvar je da ljudi masovno određuju intenzitet njihove emocije samo na osnovu vremena koje su proveli sa određenom osobom. To je najveća zabluda od svih. Određene osobe mogu da proizvedu takvo osećanje u nama i ostanu tako duboko u sećanju da im za to uopste nije potrebna godina ili vise...
:up:

Ne smeta mi da ljudi tako cine, mozda to za njih nije zabluda, smeta mi kad to meni namecu... Kod mene se desava da mislim da za moj zivot ima veci znacaj neka kratka veza ili ono sto drugi ljudi ne bi ni nazvali vezom nego nesto sto je bilo duze, zvanicno i priznato. Prva ljubav mi takodje ima mali znacaj.
Korisnikov avatar
By bigirl
To što sam volela nekog pre pre i rekla to, a sad kad je prošlo sto godina i setim se toga ne osećam isto, ne znači da to "volim te" nije imalo smisla. Ljubav dođe, ali nažalost mnoge stvari utiču na to da ode. Što opet ne znači da je taj osećaj bio nebitan i lažan...

Slažem se da vreme nije bitno, kao i za faze. I nikada mi neće biti jasni ljudi koji iz faze "uočavanja" "odmah" (pod navodnicima zbog bukvalista) uskoče u "ljubav"...
Korisnikov avatar
By Mars
A zato treba imati ovo na umu:
"... and that wherever they might be they always remember that the past was a lie, that memory has no return, that every spring gone by could never be recovered, and that the wildest and most tenacious love was an ephemeral truth in the end."
(srpsko izdanje je negde u lomu, spansko mi i dalje sluzi samo za ukras)

...TAKO DA, kad mi neko to kaze, onda ja imam gornje reci na umu. A kada to neko od mene ocekuje i zeli da cuje... to i dobije.

„...kad si srecan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si srecan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
"ljubav je samo rec..."
Apsolutno sama recenica volim te....Ne znaci nista.
:pegla:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada volim, volim celim telom i celom dushom....ali kada zelim da kontrolishem ljubav, pozovem boginju Atenu koja preuzima mesto Erosa i njegove majke Afrodite. Mudrost pre svega.
A kako bi neki rekli, ljubav je zakon, ali ljubav pod kontrolom volje.
Voleo sam i sebi nikada ne dajem luxus da budem opsednut proshloshcu i ljudima iz proshlosti. Oni su bili deo moga zivota deo mojeg osmeha i mojih suza. Zbog toga ih poshtujem i cenim ali kod mene nema repriza, igram samo premijere.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Mystica_lady
"ljubav je samo rec..."
Apsolutno sama recenica volim te....Ne znaci nista.
:pegla:
o znaci, znaci! najcesce: 'ocekujem da i ti mene volis, za uzvrat'
Korisnikov avatar
By Adam*
VOLIM TE je jako jaka recenica i DA ljudi je olako koriste a uopste ne misle tako nego zele neki trenutak da ucine jacim a ne razmisljaju da druga osoba to ozbiljno shvaca!!!!
Mene isto to jako nervira................
Licemerje mi je jedna od najgorih ljudskih osobina.......
Korisnikov avatar
By anche
manipulativnost je jos gora :namig2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja ne umem da volim drugacije do LJUBAVLJU.
:hug:

A svidjanje je svidjanje, zaljubljenost je zaljubljenost, ovo je to a ono je ono, jebi ga.........

:sweet:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl
To što sam volela nekog pre pre i rekla to, a sad kad je prošlo sto godina i setim se toga ne osećam isto, ne znači da to "volim te" nije imalo smisla. Ljubav dođe, ali nažalost mnoge stvari utiču na to da ode. Što opet ne znači da je taj osećaj bio nebitan i lažan...
Kao da sam ja pisao :D

Volim najviše osobu sa kojom sam trenutno u vezi, starih ljubavi se setim kao lepe, ali ništa me više ne bi vratilo ponovo njima... Vidim ih kao blede slike, kao prijatelje, kao... samo ne više kao ljubavi

Imam jako dobro ugrađen uređaj za preboljevanje bivših ljubavi

bigirl ti znaš o čemu pričam, slični smo :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Smatram da treba razlikovati sledeće staadijume u procesu razvijanja jedne emocije: uočavanje, simpatija, zaljubljenost, ljubav.
:lol:

za početak daj sebi još par godina za razmišljanje, a u međuvremenu svoje analitičke sposobnosti posveti studijama nekih inženjerskih nauka. elektrotehnika ti garant leži.
Korisnikov avatar
By V25
Joooj, pa gde od svega nadje elektrotehniku???? Hehehe:lol:

Celog zivota se analizira i uci... Ipak, mislim da su mi neke stvari poprilicno jasne kada su emocije u pitanju...Jasnije nego sto bi trebalo da budu...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2Q2Bstr8
Smatram da treba razlikovati sledeće staadijume u procesu razvijanja jedne emocije: uočavanje, simpatija, zaljubljenost, ljubav.

za početak daj sebi još par godina za razmišljanje, a u međuvremenu svoje analitičke sposobnosti posveti studijama nekih inženjerskih nauka. elektrotehnika ti garant leži.

Ne elektrotehnika nego organizacija/menadzment.
Planiranje, organizovanje, sprovodjenje, kontrola :lol:

Mislim, nije da nije u pravu :) )

Ljudi kazu volim te misleci svidjas mi se/zaljubljeno sam u tebe... Kada je u pitanju ljubav tada i prestaje potreba da se to stalno govori ili stalno slusha jer je sve to vec postalo stabilno...

Dakle, kada nekoga znate mesec dva, i kaze vam da vas voli, to ce da traje maximalno josh toliko :pop:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by unic0rn

Dakle, kada nekoga znate mesec dva, i kaze vam da vas voli, to ce da traje maximalno josh toliko :pop:
Ispasce ti ti zubi:)

Ne mora da znaci. G. na primer, (posto znas o cemu/kome pricam) nisam nikad rekao, a ovom malom slatkisu od prvog dana pa i sad, nesmanjenom 'brzinom', nekoliko puta dnevno, na mnogo nacina, pismeno, usmeno...volim, dobro se osecam u tome.
By fencysmurf
meni juce neki covek na ulici rekao volim vas da prodjem.... ili molim... olako u svakom slucaju
By Ulix
Originally posted by Mars
A zato treba imati ovo na umu:
"... and that wherever they might be they always remember that the past was a lie, that memory has no return, that every spring gone by could never be recovered, and that the wildest and most tenacious love was an ephemeral truth in the end."
(srpsko izdanje je negde u lomu, spansko mi i dalje sluzi samo za ukras)

Markes? :nerd:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma to klinci nesto fantaziraju izgleda, pa se gadjaju tim `volim te` za svaku sitnicu, bas kao sto i autor rece..... :lukavi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Morgan Le Faye
Oni su bili deo moga zivota deo mojeg osmeha i mojih suza. Zbog toga ih poshtujem i cenim ali kod mene nema repriza, igram samo premijere.
:thumb up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a u čemu je problem ako se neko gađa za svaku sitnicu tim "volim te"? meni prija da to čujem od svog partnera, od svojih prijatelja, porodice. za jednog čoveka od osamnaest godina je itekako dobro da govori, a pogotovo da čuje jedno "volim te". jer kad će da nauči da daje sebe ako ne tada?

druga stvar je u tome što su ljudi mahom nesigurni, pa onda traže materijalne dokaze za ono nematerijalno. traže garanciju za tuđa osećanja, vole da poseduju nekoga i ta potreba postaje sve u toj vezi.

nije mi problem da se neko oko mene razbacuje tim "volim te", jer ja potvrdu svojih, a i tuđih osećanja pronalazim na nekim drugim mestima.
Korisnikov avatar
By Zoe
Primetio sam jednu pojavu kod ljudi a to je da sve češće u svom rečniku koriste reči "volim te". Pre, dok to još nije bilo u ekspanziji, kad god bih imao prilike da čujem te reči ja sam nekako smatrao da je to nešto posebno, u životu pojedinca retko ponovljivo......

Autor je doveo u pitanje te reci vec i u naslovu teme, osim ovoga.....

JA isto volim da me se voli i da mi se to sto cesce govori a i sama govorim, tako da...........2Q2BSTR8, ja sam zadnja koju treba `grditi` na tu temu..... :andjelak:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Primetio sam jednu pojavu kod ljudi a to je da sve češće u svom rečniku koriste reči "volim te". Pre, dok to još nije bilo u ekspanziji, kad god bih imao prilike da čujem te reči ja sam nekako smatrao da je to nešto posebno, u životu pojedinca retko ponovljivo. No, treba uzeti u obzir i to da postoje razne ljubavi. Ja sam mislio na ljubav izmedju dve osobe koje su u vezi. Smatram da treba razlikovati sledeće staadijume u procesu razvijanja jedne emocije: uočavanje, simpatija, zaljubljenost, ljubav. Iskreno se pitam koliko je ljudi zapravo doslo do ovog poslednjeg. Jeste da kazu "nijedna ljubav nije kao ona naredna" ali ako se osvrnemo i objektivno sagledamo svoje prethodne izabranike shvaatićemo o čemu se zapravo sa svakim od njih radilo... Posebno mesto u našoj "arhivi" će uvek imati ona "prva ljubav", ali kako vreme odmiče to će postati "samo obična uspomena"(kakvo god iskustvo bilo, uspomena će pretezno biti pozitivna, na neki način draga)

Postavlja se pitanje, kada se vi osvrnete kakva osećanja i uspomene vidite?

Znam vrlo dobro o čemu pričaš. Potpuno se slažem s tobom oko definicije ljubavi. Znam i takvu vrstu ljudi na koju nailaziš. Prosto se navikni na to i nauči da rasuđuješ kada se nalaziš u takvoj situaciji i nemoj da veruješ samo rečima, nego i delima. Još jedna od komplikacija života.
By ThioBann
Secam se jednom mi se u toku sexa desilo da kazem "volim te" i pojeo me blam... ali mislim da je nakon te izgovorene fraze sex bio bolji!!!

Naravno kasnije sam morao da se pravdam :D

A sto se tiche kasnijeg osecaja prema bivshima... Uvek ima neshto sto me josh uvek zanima i intrigira kod tih ljudi, ali ne vredi se vracati jer to je osecaj u sebi...

"Volim te" izgovaram cesto, ali samo prijateljicama i najboljem drugu...
Korisnikov avatar
By bigirl
Vic. Moram.

Došao Ciga kod upravnika zatvora i kaže njemu upravnik.
- Slušaj Cigo, život ovde je loš, a biće ti gori iz dana u dan, ako... paaa... moraš malo da se daš... Ja mogu da učinim da ti sve bude kako treba.
- Pa dobro gosn Upravniče, šta da dam?
- Pa dupe, Cigo...
Šta će, jadan Ciga, natrti se, ovaj gura gura gura. Ne vredi, Ciga se stis'o.
- Majku mu Cigo, sarađuj malo, ovako ne ide!
- Pa volim te, gosn Upravniče...
By Kragi
^ :smeh: :smeh: :smeh:

ont:

ligicno, zato sto se radi o lazi (mada kontam da pojedinci uopste nisu svesni toga).
Volim te podrazumeva neke okolnosti bez kojih te dve reci nemaju veze s' mozgom :radosnice:
Ako se ti ne primis na to, definitivno ti preostaje da sacekas momenat kada ces cuti kontra izjavu. :right:
Ako se pak primis, onda ti ne fali nista manje mozga nego njemu ili njoj.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne volim reci generalno. Postoje i drugi nacini komunikacije gde je teze lagati.

Nego, ja mislim da sam "volim te" rekao dva puta u zivotu i to ne decku (ni devojci nedajbozepupupu) a i ne volim kad meni neko to kaze jer, kao sto rekoh, vise volim body language ili

mrzi me vise da kucam tako da cu da okacim neku fotku

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!