Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by unic0rnPto, to je srz. Sto da se ljutimo kad smo objektivno interesantni:), lol. Posebno za one koji nas znaju. Ako si mislio na znanje s foruma onda to podvuci (i ne vrckaj, ne prilici ti:P) Ali, zasto mislis za koje se ne zna? Ti ne znas ali to ne znaci svi. El tako? I 98 posto nije svi....sad ide onaj Avalonov smajlic ali sam ga zaboravio sad pa ga zamislite
da se ne naljute Kupper i bro, ako cemo o najinteresantnijim parovima (al to stvarno ide u domen tracha), onda su to oni za koje se ne zna![]()
Originally posted by avalonili vezama?
Ma meni je super ta prica sa parovima na Forumu. Kada su u ljubavi, nista nije kao njihova ljubav, svi ostali ne znaju sta je bre prava ljubav...bla, bla, bla...a kada ljubav umre () krenu govna da isplivavaju na sve strane. Zato su mi valjda i interesantni oni parovi koji ne govore o svojoj vezi
![]()
Originally posted by avalontako istinito...
Ma meni je super ta prica sa parovima na Forumu. Kada su u ljubavi, nista nije kao njihova ljubav, svi ostali ne znaju sta je bre prava ljubav...bla, bla, bla...a kada ljubav umre () krenu govna da isplivavaju na sve strane. Zato su mi valjda i interesantni oni parovi koji ne govore o svojoj vezi
![]()
Originally posted by xyza ne ne ne, JA i moja nevidljiva devojka
ja i moja nevidljiva devojka![]()
Originally posted by GalatejaI kod mene je isti takav slucaj. Prosto se odusevim kad vidim neki par koji su zajedno 10 godina i zive jedan sasvim normalan zivot kao strejt parovi.
Iskrena da budem meni su najinteresantniji oni parovi koji su u dugim vezama. Recimo da bi to bili Mary i njena devojka koje su preko 4 godine u vezi, kao i Zibro i njegov mili koji su, ako sam dobro skontala, oko 9 godina u vezi.
I meni su nesimpaticni oni parovi koji i pre nego sto se ucvrste osecanja pocnu po forumu da pisu ljubavne epopeje u stilu 'Niko, niko, kao jaaa (miii)'.A ovakvim samo![]()
Originally posted by Galateja
I meni su nesimpaticni oni parovi koji i pre nego sto se ucvrste osecanja pocnu po forumu da pisu ljubavne epopeje u stilu 'Niko, niko, kao jaaa (miii)'.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!