Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
zar nije bila ova tema već?

Inače, biram sebe i svoga muža ...
Korisnikov avatar
By Kupper
Ako cemo iskreno i objektivno - mi:obraz:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Kupper
Ako cemo iskreno i objektivno - mi:obraz:
Bas 'tedoh to da kazem. Vi! :klap:
Korisnikov avatar
By unic0rn
da se ne naljute Kupper i bro, ako cemo o najinteresantnijim parovima (al to stvarno ide u domen tracha), onda su to oni za koje se ne zna :vrcka:
By жњ
ja i moja nevidljiva devojka :hypno:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by unic0rn
da se ne naljute Kupper i bro, ako cemo o najinteresantnijim parovima (al to stvarno ide u domen tracha), onda su to oni za koje se ne zna :vrcka:
Pto, to je srz. Sto da se ljutimo kad smo objektivno interesantni:), lol. Posebno za one koji nas znaju. Ako si mislio na znanje s foruma onda to podvuci (i ne vrckaj, ne prilici ti:P) Ali, zasto mislis za koje se ne zna? Ti ne znas ali to ne znaci svi. El tako? I 98 posto nije svi....sad ide onaj Avalonov smajlic ali sam ga zaboravio sad pa ga zamislite:angel:

Zivelo pravo na izbor:peace:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ma nisam tu mislio na vas :)

mislio sam da su generalno najzanimljiviji parovi sa foruma oni za koje niko ne zna da su parovi (virtuelno/realno/...) :) )
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa to. Kako da bilo koj par kazem kad znam jedan pored nas? I dobrim delom je tako uopste. OK, postolje ljudi koji se bas poznaju sa puno parova ali ako nije SVE, ne mozes reci. Zato se i zezam pa kazem - MI.

A i tacno, mnogi funkcionisu javno kao drugari sto mi i nije jasno. Ali opet, sve je to pravo na izbor....
Korisnikov avatar
By avalon
Ma meni je super ta prica sa parovima na Forumu. Kada su u ljubavi, nista nije kao njihova ljubav, svi ostali ne znaju sta je bre prava ljubav...bla, bla, bla...a kada ljubav umre ( :drama: ) krenu govna da isplivavaju na sve strane. Zato su mi valjda i interesantni oni parovi koji ne govore o svojoj vezi :lizalica:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by avalon
Ma meni je super ta prica sa parovima na Forumu. Kada su u ljubavi, nista nije kao njihova ljubav, svi ostali ne znaju sta je bre prava ljubav...bla, bla, bla...a kada ljubav umre ( :drama: ) krenu govna da isplivavaju na sve strane. Zato su mi valjda i interesantni oni parovi koji ne govore o svojoj vezi :lizalica:
ili vezama? :lukavi:
Korisnikov avatar
By avalon
Ne budi tako negativan :lizalica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nekako je lepa ta plitka sigurnost u vezu....bez te sigurnosti sigurno nebi bilo rechi o tim vezama...
Zato budite sigurni u svoje veze, i prichajte o njima, svi mi znamo da ce one trajati vechno....
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Adenim
Pakita i svi ostali
Adenim i Pakita htede reći? :love:
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by avalon
tako istinito...

a sto se tice najpara, definitivno glasam za drugarice

ADENIMKU & PAKITU! zivela forumska ljubav!
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Paki
Pakita i svi ostali
Ha, imam utisak da jedino ja nemam recku sa foruma, ali :vudu:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by xyz
a ne ne ne, JA i moja nevidljiva devojka :P :P
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Val i Tea su nekako najbajkovitiji par, a samim tim valjda i najinteresantniji...
Ja sam, medjutim, kao pojedinka svakako najinteresantnija.
:dude:
Korisnikov avatar
By Val
Ne Seko, mi nismo interesantne. Nama se nishta nesvakidashnje ne deshava, javno izrazavamo shta osecamo, ne varamo jedna drugu, ne bijemo se, ne rastajemo svaki peti dan... Ne vidim shta je tu zanimljivo? :closet:

Mada, kad malo bolje razmislim, u danashnje vreme to i jeste zanimljivo, jer ko je josh veran, iskren i pun ljubavi? Ovo ti dodje kao bajka... :lol:
By Bombina
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by xyz
a ne ne ne, JA i moja nevidljiva devojka :P :P
umrecu ja obe ,imam da te dohvatim
Korisnikov avatar
By Galateja
Iskrena da budem meni su najinteresantniji oni parovi koji su u dugim vezama. Recimo da bi to bili Mary i njena devojka koje su preko 4 godine u vezi, kao i Zibro i njegov mili koji su, ako sam dobro skontala, oko 9 godina u vezi.

I meni su nesimpaticni oni parovi koji i pre nego sto se ucvrste osecanja pocnu po forumu da pisu ljubavne epopeje u stilu 'Niko, niko, kao jaaa (miii)'. :rock:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Galateja
Iskrena da budem meni su najinteresantniji oni parovi koji su u dugim vezama. Recimo da bi to bili Mary i njena devojka koje su preko 4 godine u vezi, kao i Zibro i njegov mili koji su, ako sam dobro skontala, oko 9 godina u vezi.
I kod mene je isti takav slucaj. Prosto se odusevim kad vidim neki par koji su zajedno 10 godina i zive jedan sasvim normalan zivot kao strejt parovi. :)
I meni su nesimpaticni oni parovi koji i pre nego sto se ucvrste osecanja pocnu po forumu da pisu ljubavne epopeje u stilu 'Niko, niko, kao jaaa (miii)'. :rock:
A ovakvim samo :regan:
By Bombina
mislim da je bojadnjo i njen decko su zajedno 11 gd tako ja skontala
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Galateja

Oni koji sa neta prelaze na prvi date live? :smeh: I oni koji imaju virtuelnu ljubav, pa oni koji izmishljaju. Uf, mnogo ih ima koji zapadnu za oko. No tema je NAJINTERESANTNIJI par. ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Bombi
mislim da je bojadnjo i njen decko su zajedno 11 gd tako ja skontala
Zadnji put kad sam proveravao bilo je deset ... il ti možda računaš kalendarske godine? ... il' ja grešim ... u svakom slučaju lepo ... :setnja:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Paki
Pakita i svi ostali
Ha, imam utisak da jedino ja nemam recku sa foruma, ali :vudu:
Sad imaš i ti ! :kissing:

:lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!