Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mmikiE ovaj odmah otisao da mu kaze... Bezobraznik jedan...Originally posted by FireGoxPa dobro, niste me bas smorili, samo ste pricali o necemu o cemu ja pooojma nemam... O brkatim direktorkama, o urednistvu, intervjuima sa D Mirkovic...Originally posted by mmikiOriginally posted by FireGoxE, jbg... Niste prestajali da pricate o medijima... Pa to bi verovatno izgledalo ovako:Originally posted by mmikiDa, mmiki je poseban dečko
Evo danas (nocas) upoznah FireGox-a. Upoznah i jednog preslatkog tipa sa TV-a (ali on ne ide na forum)... Nisam mu rekao da sam svojevremeno masturbirao za vreme njegovih emisija na TV-u, mada sam mogao, s' obzirom da sam iskren po tom nekom pitanju...![]()
Pa, sto nisi rekao... Hoces da mu ja kažem![]()
-"E da, i ja smatram da je City rekorda pukao, isto kao i PGP, ali znas li ti da sam ja masturbirao na tebe kad si vodio emisiju na kanalu D", glupavo, moras priznati...
-"E da ne znam sta mozes koristiti za cmicak koji ti je izasao zbog trljanja ociju, ali znam da sam masturbirao...", opet gloopavo...
Mozes mu reci. Necu biti ni prvi ni poslednji, tako da mozes, sigurno se nece osecati ruzno...![]()
Jao divan si![]()
Znam da smo te smorili temama
Da, reći ću mu ali lepo upakovano, ne baš da si drkao![]()
Pa OK, za ovo drugo... Verujem da se nece naljutiti, ko bi se naljutio... Mada nije skontao da imam nesto do 18, s' obzirom da me je pitao za posao, cisto da ne misli da sam pre nekoliko godina gledao kanal D sa 20 godina (jer sam mu delovao stariji), tad sam imao valjda 14-15...
Originally posted by Mr.JaZahvaljujuci jednom "sex on legs-u".Originally posted by Dzelajza Rouz:kasljuc:
Sinoc sam u Smajliju upoznala Seaman-a. Drago jedno stvorenje...![]()
zahvaljujuci kome![]()
Originally posted by mmikiDa dodam jos:
Pa evo kojih se secam da sam upoznao (na jednoj jedinoj zurci na kojoj sam bio):
Hlaefdige
Colorado
Mladunac
KissQueen
Waterlily
Paki
Beli decak
CokoladnaBananica
Avalon
Unic0rn
Moguce da upoznah jos koga ali mi je mozak bio polu-aktivan ili nisam dobro cuo/pitao za nick. Elem shvatih da sam upoznao Pakija tek sutra kad me je podsetio na tzv "stiskavac". Kakva sam dileja, ne znam ni sa kim sam se "stiskao" juce... Jos uvek postoje dve osobe sa kojima se "stiskah", a ne znam ko su...![]()
Originally posted by Deksi
Znam dva lika,ali oni ne znaju mene! Skapirao sam da jednog forumasha znam iz vidjenja a da drugog vidim ponekad par puta nedeljno...![]()
Originally posted by bigirl+++
Mr. Dee, reveal, Sunny girl, Marble, the1whowished, Julia, Draco, m.., EYA, Sparkic, ParisH., Don't look, Shmi, Kulturni jelen, juliet, Elena, Alphatrione, Ra, marvuk, Zemunac, bombica, Kiwi, dimitriades, Tinkerbell, radoznala, Delete, Super Mario, Avalon, FireGox, mladunac, Tweety, Escobar, Ulix, Lemur, unicorn, Paki, ForeverYoung, Khons, oneya, R'n'B freak, victoria, Bona, zbunjena, amnesia, Harmonia, kiss addict, marusha, kermit, hightown, Skyen, greenwich, krepac, Val, Tea, Kittrie, faijnfa, Thomas, Electra, Mortis...
Originally posted by bigirlOriginally posted by bigirl+++
Mr. Dee, reveal, Sunny girl, Marble, the1whowished, Julia, Draco, m.., EYA, Sparkic, ParisH., Don't look, Shmi, Kulturni jelen, juliet, Elena, Alphatrione, Ra, marvuk, Zemunac, bombica, Kiwi, dimitriades, Tinkerbell, radoznala, Delete, Super Mario, Avalon, FireGox, mladunac, Tweety, Escobar, Ulix, Lemur, unicorn, Paki, ForeverYoung, Khons, oneya, R'n'B freak, victoria, Bona, zbunjena, amnesia, Harmonia, kiss addict, marusha, kermit, hightown, Skyen, greenwich, krepac, Val, Tea, Kittrie, faijnfa, Thomas, Electra, Mortis...
TheTree
+++
Originally posted by mmikiMesto se zove Temple....I lepo sam ti rekao da zapisujes gde te sve vodimoOriginally posted by mmikiDa dodam jos:
Pa evo kojih se secam da sam upoznao (na jednoj jedinoj zurci na kojoj sam bio):
Hlaefdige
Colorado
Mladunac
KissQueen
Waterlily
Paki
Beli decak
CokoladnaBananica
Avalon
Unic0rn
Moguce da upoznah jos koga ali mi je mozak bio polu-aktivan ili nisam dobro cuo/pitao za nick. Elem shvatih da sam upoznao Pakija tek sutra kad me je podsetio na tzv "stiskavac". Kakva sam dileja, ne znam ni sa kim sam se "stiskao" juce... Jos uvek postoje dve osobe sa kojima se "stiskah", a ne znam ko su...![]()
FireGox
Bojandjo
Jao, pa ja dobih 3. zvezdicu... Ovo sa zbvezdicama bas brzo ide, a ja mislio ovi sa 5 starosedeoci na forumu.
I 1. put sam isao u Floyd, prosao pored Smajlija, usao u Dugu i prosao jos pored jednog gay mesta kojeg ne mogu da se setim kako se zove (blizu Duge).
Originally posted by mmikiBolestan je ima grip...
E pa i ovaj sa TV-a je jaaaaako sladak (sto pisah gore), cisto da se zna... Nije sa foruma i sumnjam da mu moje reci nesto specijalno znace (to je verovatno cuo od svakog drugog), ali morah da kazem...
Originally posted by DinaKittrie
Seaman
Tot
Brdja
Apach
Ivan Azuh
Sanjalica
Avalon
Unicorn
FireGox
Mr Ja
Super Mario
Simor
PauLi
Ulix
Bojandjo
Ra
Lunja
Bombi
Krepac
Tweety
Adenim
Perun
Andjeo Slobode
Dusan Maljkovic
Paki
Forever Young
Marii
Colonia boy
White boy
Status
Fencysmurf
Originally posted by FireGoxOriginally posted by mmikiBolestan je ima grip...
E pa i ovaj sa TV-a je jaaaaako sladak (sto pisah gore), cisto da se zna... Nije sa foruma i sumnjam da mu moje reci nesto specijalno znace (to je verovatno cuo od svakog drugog), ali morah da kazem...![]()
Videćeš ga ti još, družićemo se![]()
Baš imamo različit ukus, meni se stvaaarno ne sviđa![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!