Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Sad je kasno da ih menjam... Nadam se da se Avalon nece ljutiti...
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by mmiki
Originally posted by FireGox
Evo danas (nocas) upoznah FireGox-a. Upoznah i jednog preslatkog tipa sa TV-a (ali on ne ide na forum)... Nisam mu rekao da sam svojevremeno masturbirao za vreme njegovih emisija na TV-u, mada sam mogao, s' obzirom da sam iskren po tom nekom pitanju...
Da, mmiki je poseban dečko :D

Pa, sto nisi rekao... Hoces da mu ja kažem ;)
E, jbg... Niste prestajali da pricate o medijima... Pa to bi verovatno izgledalo ovako:
-"E da, i ja smatram da je City rekorda pukao, isto kao i PGP, ali znas li ti da sam ja masturbirao na tebe kad si vodio emisiju na kanalu D", glupavo, moras priznati...
-"E da ne znam sta mozes koristiti za cmicak koji ti je izasao zbog trljanja ociju, ali znam da sam masturbirao...", opet gloopavo...

Mozes mu reci. Necu biti ni prvi ni poslednji, tako da mozes, sigurno se nece osecati ruzno...
:smeh:

Jao divan si :lol:
Znam da smo te smorili temama
Da, reći ću mu ali lepo upakovano, ne baš da si drkao :D
Pa dobro, niste me bas smorili, samo ste pricali o necemu o cemu ja pooojma nemam... O brkatim direktorkama, o urednistvu, intervjuima sa D Mirkovic...
Pa OK, za ovo drugo... Verujem da se nece naljutiti, ko bi se naljutio... Mada nije skontao da imam nesto do 18, s' obzirom da me je pitao za posao, cisto da ne misli da sam pre nekoliko godina gledao kanal D sa 20 godina (jer sam mu delovao stariji), tad sam imao valjda 14-15...
E ovaj odmah otisao da mu kaze... Bezobraznik jedan... :D Mada se ne ljutim... :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By avalon
Sad je kasno da ih menjam... Nadam se da se Avalon nece ljutiti...

Zasto bih se ja ljutio? :lizalica:
Korisnikov avatar
By mmiki
Drago mi je, sad mi je lakse... Pa nisam postavio licno ime...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Dzelajza Rouz
Sinoc sam u Smajliju upoznala Seaman-a. Drago jedno stvorenje... :kiss:
:kasljuc:
zahvaljujuci kome :kiss:
Zahvaljujuci jednom "sex on legs-u". :lizalica:

Pazi kad ti to jedna lezbejka kaze... :kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
......i ako smem da kazem - Colorado je uzasno sladak, zapravo vise Lep & Markantan, pa nek` se zna! :giggle:
Korisnikov avatar
By mmiki
E pa i ovaj sa TV-a je jaaaaako sladak (sto pisah gore), cisto da se zna... Nije sa foruma i sumnjam da mu moje reci nesto specijalno znace (to je verovatno cuo od svakog drugog), ali morah da kazem...
Korisnikov avatar
By Blady
Hm......
pa ja nih bas i ne znam puno LOL
Znam samo.....
Eyu
Shmi
SweetAngel
DeeDee
D_girlX
aleku
sanjalicu.... ako se setim jos nekog dodacu...
I svi su uglavnom sa chata...
LOL
Korisnikov avatar
By Blady
eh da.... setih se...
Opsednutu
Mahaliju
pile ili tako nesto
Sandricu
Infru...
I gues
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Zoe
Upoznala sam juce i Andjelu! :shake:

:klap: :B :B :B :B :B :B :B
znam tebe sreco i meni dovoljno :)

:kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
:kiss: za Andjelu

Pre neko vece sam upoznala Marvuka :yay:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
Upoznala sam veceras Colorada i Denija :D

:giggle:
S obzirom da sam te veceri bio u nervnom i alkoholnom rastrojstvu, pitanje je da li smo se uopste kako valja i upoznali.
O boze...
:lol: :luda: :drama: :pivce:
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa evo kojih se secam da sam upoznao (na jednoj jedinoj zurci na kojoj sam bio):

Hlaefdige
Colorado
Mladunac
KissQueen
Waterlily
Paki
Beli decak
CokoladnaBananica
Avalon
Unic0rn

Moguce da upoznah jos koga ali mi je mozak bio polu-aktivan ili nisam dobro cuo/pitao za nick. Elem shvatih da sam upoznao Pakija tek sutra kad me je podsetio na tzv "stiskavac". Kakva sam dileja, ne znam ni sa kim sam se "stiskao" juce... Jos uvek postoje dve osobe sa kojima se "stiskah", a ne znam ko su... :D
Da dodam jos:
FireGox
Bojandjo

Jao, pa ja dobih 3. zvezdicu... Ovo sa zbvezdicama bas brzo ide, a ja mislio ovi sa 5 starosedeoci na forumu.

I 1. put sam isao u Floyd, prosao pored Smajlija, usao u Dugu i prosao jos pored jednog gay mesta kojeg ne mogu da se setim kako se zove (blizu Duge).
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by *deni*
Originally posted by Zoe
Upoznala sam veceras Colorada i Denija :D

:giggle:
S obzirom da sam te veceri bio u nervnom i alkoholnom rastrojstvu, pitanje je da li smo se uopste kako valja i upoznali.
O boze...
:lol: :luda: :drama: :pivce:

:giggle: :giggle: :giggle:
By Bombina
e sad cu da cekam da upoznam malu slatku zoe
Korisnikov avatar
By Blady
hahahahahahahah
Ja necu nikog vise da upoznajem...ako se upoznam, upoznam se LOL
Adio
:prst:
Korisnikov avatar
By Deksi
Znam dva lika,ali oni ne znaju mene! Skapirao sam da jednog forumasha znam iz vidjenja a da drugog vidim ponekad par puta nedeljno...:wtf:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Deksi
Znam dva lika,ali oni ne znaju mene! Skapirao sam da jednog forumasha znam iz vidjenja a da drugog vidim ponekad par puta nedeljno... :wtf:
:evilwait: ... Sinoć su dva dečka prošla pored mene i H u Knez Mihajlovoj (oko pola 8) i jedan je drugom "šapnuo" : "E, ono je Paki..."

... Dakle? 'Si to ti bio, 'tico? :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne,ne...juce sam bio na potpuno drugom mestu....ne znam na koga mislis ;)
Korisnikov avatar
By Abyss
Daklem, spisak poznanika, muzjaci i zenke po nekom abecednom redu:

Avalon :lizalica:
Bombi :hug:
Bojandjo :kiss:
Colorado :dance:
Fazza :smiling:
Fire Gox :njanja:
Fray :njanja:
Inner-Smile :hug:
Mili86 :cookie:
Mladunac :lukavi:
Mr.Ja :spank:
Nirej :protest:
^Ray^ :pivce:
Skyen :hug:
Smith6000 :protest:
Sunny Girl :grouphug:
Super Mario :njanja:
Status :shok2:
Thomas :chestram:
Thinkerbell :kiss:
Unic0rn :unic0rn:
Zbunjena :kiss:
Zvezdas :chestram:
Zemunac
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Mr. Dee, reveal, Sunny girl, Marble, the1whowished, Julia, Draco, m.., EYA, Sparkic, ParisH., Don't look, Shmi, Kulturni jelen, juliet, Elena, Alphatrione, Ra, marvuk, Zemunac, bombica, Kiwi, dimitriades, Tinkerbell, radoznala, Delete, Super Mario, Avalon, FireGox, mladunac, Tweety, Escobar, Ulix, Lemur, unicorn, Paki, ForeverYoung, Khons, oneya, R'n'B freak, victoria, Bona, zbunjena, amnesia, Harmonia, kiss addict, marusha, kermit, hightown, Skyen, greenwich, krepac, Val, Tea, Kittrie, faijnfa, Thomas, Electra, Mortis...
+++

TheTree

+++
Korisnikov avatar
By mmiki
Mr. Dee, reveal, Sunny girl, Marble, the1whowished, Julia, Draco, m.., EYA, Sparkic, ParisH., Don't look, Shmi, Kulturni jelen, juliet, Elena, Alphatrione, Ra, marvuk, Zemunac, bombica, Kiwi, dimitriades, Tinkerbell, radoznala, Delete, Super Mario, Avalon, FireGox, mladunac, Tweety, Escobar, Ulix, Lemur, unicorn, Paki, ForeverYoung, Khons, oneya, R'n'B freak, victoria, Bona, zbunjena, amnesia, Harmonia, kiss addict, marusha, kermit, hightown, Skyen, greenwich, krepac, Val, Tea, Kittrie, faijnfa, Thomas, Electra, Mortis...
+++

TheTree

+++
:shocked:
Jao Bigirl, pozajmi nekog, ja znam "samo" 12-13...
Korisnikov avatar
By djo
video sam krepacu pre neki dan :klap: posle sto godina :)
Korisnikov avatar
By avalon
Pa evo kojih se secam da sam upoznao (na jednoj jedinoj zurci na kojoj sam bio):

Hlaefdige
Colorado
Mladunac
KissQueen
Waterlily
Paki
Beli decak
CokoladnaBananica
Avalon
Unic0rn

Moguce da upoznah jos koga ali mi je mozak bio polu-aktivan ili nisam dobro cuo/pitao za nick. Elem shvatih da sam upoznao Pakija tek sutra kad me je podsetio na tzv "stiskavac". Kakva sam dileja, ne znam ni sa kim sam se "stiskao" juce... Jos uvek postoje dve osobe sa kojima se "stiskah", a ne znam ko su... :D
Da dodam jos:
FireGox
Bojandjo

Jao, pa ja dobih 3. zvezdicu... Ovo sa zbvezdicama bas brzo ide, a ja mislio ovi sa 5 starosedeoci na forumu.

I 1. put sam isao u Floyd, prosao pored Smajlija, usao u Dugu i prosao jos pored jednog gay mesta kojeg ne mogu da se setim kako se zove (blizu Duge).
Mesto se zove Temple....I lepo sam ti rekao da zapisujes gde te sve vodimo :lizalica:
Korisnikov avatar
By HARP
E pa i ovaj sa TV-a je jaaaaako sladak (sto pisah gore), cisto da se zna... Nije sa foruma i sumnjam da mu moje reci nesto specijalno znace (to je verovatno cuo od svakog drugog), ali morah da kazem...
Bolestan je ima grip... :D

Videćeš ga ti još, družićemo se :)

Baš imamo različit ukus, meni se stvaaarno ne sviđa :kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Seaman
Tot
Brdja
Apach
Ivan Azuh
Sanjalica
Avalon
Unicorn
FireGox
Mr Ja
Super Mario
Simor
PauLi
Ulix
Bojandjo
Ra
Lunja
Bombi
Krepac
Tweety
Adenim
Perun
Andjeo Slobode
Dusan Maljkovic
Paki
Forever Young
Marii
Colonia boy
White boy
Status
Fencysmurf
Kittrie
M..
Ivanica (sa njom se nisam direktno upoznala ali sedele smo za istim stolom ako se to racuna)
Korisnikov avatar
By avalon
Bolestan je ima grip... :D

Videćeš ga ti još, družićemo se :)

Baš imamo različit ukus, meni se stvaaarno ne sviđa :kafa:
:smeh: :lol: :smeh:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 175
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!