Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by unic0rn
Malko nezahvalno govoriti s ove pozicije.
Nisam planirao da se zhenim i pisao sam na tu temu dosta puta po forumu, poenta je da ne zelim da sjebavam niti svoj niti tudj/e zhivot/e.
Dovljno sam principijelan i tvrdoglav da ma shta okolina radila moze da dobijeili
pa sad kome shta vishe odgovara.
Kad god se radilo o mom unutarnjem miru to je reshavano po kratkom i surovom postupku jer se to pokazalo kao najefikasnije.![]()
A da li cemo imati nekoga - pa sigurno hocemo, i to bash ono shto zasluzhujemo i koliko zasluzhujemo i ni manje ni vishe.
A da, uvek sam govorio da hocu da imam dva prezimena - svoje i muzhevljevo. Ko ove nashe shmizleal iz perspektive Srbistana to izgleda nenadhebivo cool
![]()
O inostranstvu sam isto trubio i previshe - pokushacu a videcem(o) da li ce uspeti. Ako ne, necu imati prroblema da se vratim, bar ce komshije imati chime da ispiraju usta pre no shto i drugu nogu stave u grob.![]()
Originally posted by srbijaNemam ništa protiv da svako ureðuje svoj život kako želi, pa i da se ženi iako je homoseksualac (iako prema oženjenim gej muškarcima ose?am najdublje gaðenje), meðutim nije mi jasan ovaj deo sa "trebalo bi". Zašto bi trebalo? Ko kaže da bi trebalo? Koji su to imperativi koji nalažu da se treba obaviti neki simboli?an ?in, koji je, btw, ?esto izvor tla?enja i nesre?e? Jel to opet princip "prirodnosti", ili princip konformizma, ili...?
jbg ,trebalo bi ,ne znam kad ali.....do 29-te ......sigurno![]()
Originally posted by Kiborg+++kada se omoguce gay brakovi u srbiji ili kada odem u inostranstvo!
Da, kad nađem nekog sa kim mogu da zamislim zajednički život dok nas smrt ne rastavi. U principu tako nešto uvek i tražim.
p.s.mali komentar za pedere koji traze zene za brak, a ne planiraju da im kazu za svoju homoseksualnost- njih u gasnu komoru i sto dalje od mene! kada bih saznao za takav slucaj, automatski bih ga outovao zeni i porodici, jer u takvim slucajevima, smatram da moram da pomognem nesrecnoj devojci da shvati sa kakvim licemerom zivi! jednom me je muvao ozenjen tip u x-u, po kratkom postupku sam ga odjebao, a kada sam ga sreo sa zenom u gradu, krenuo sam da joj kazem, ali sam izgubio hrabrost u poslednjem trenutku! doduse, to je bilo pre 5godina, sada ne bih razmisljao ni trena!Ispravan stav, pticice. A meni se dogodilo jos gore - decko sa kojim sam u kao-vezi se pali upravo na ozenjene, kao oni su pravi muskarci. Mora da ga upoznam sa nekim ko lepo ume da objasni stvari te ce mu to izbiti iz glave...![]()
Originally posted by TweetyI meni ti ozenjeni za ciju homoseksualnost zena ne zna nisu ni malo simpaticni ali... ne znam da li ces toj zeni na taj nacin pomoci, mozda da a mozda i ne... Ja mislim da ljudi uvek znaju kad ih neko vara i kad nije dovoljno iskren, oseca se to. Ali ne zele da znaju, mozda je tako lakse. Mozda nisu svi ljudi spremni da se suocavaju sa istinom, a pitanje je i sta je istina
...
p.s.mali komentar za pedere koji traze zene za brak, a ne planiraju da im kazu za svoju homoseksualnost- njih u gasnu komoru i sto dalje od mene! kada bih saznao za takav slucaj, automatski bih ga outovao zeni i porodici, jer u takvim slucajevima, smatram da moram da pomognem nesrecnoj devojci da shvati sa kakvim licemerom zivi! jednom me je muvao ozenjen tip u x-u, po kratkom postupku sam ga odjebao, a kada sam ga sreo sa zenom u gradu, krenuo sam da joj kazem, ali sam izgubio hrabrost u poslednjem trenutku! doduse, to je bilo pre 5godina, sada ne bih razmisljao ni trena!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!