Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Hoces li se ozeniti?

DA
16
30%
NE
38
70%
By srbija
jbg ,trebalo bi ,ne znam kad ali.....do 29-te ......sigurno :vezan:
By srbija
ewo citam i ne znam sta da kazem.........
ozenicu se sigurno ,kada ne znam ali do 30te sigurno,mislim trebalo bi....uf... a kako ce to swe funkcionisati nemam pojma,za sada kada mi neko spomene brak samo mu se nasmejem.......
kad bi znao sta mi je u glavi :smeh: ,mozda jesam bi/gay ali ...waljda cu za 5 godina odluciti i stati na loodi kamen.....zao mi je jaceg pola...ko zna mozda se legalizuju gay brakovi u srbiji,,,,jer ipak je Holandija in....koliko glooposti u jednoj recenici.. :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :kletva: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Adenim
legalizovano je i u Makedoniji, ali necu se zeniti, osim ako zavolim onog pravog koga cekam ceo zivot....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by unic0rn
Malko nezahvalno govoriti s ove pozicije.

Nisam planirao da se zhenim i pisao sam na tu temu dosta puta po forumu, poenta je da ne zelim da sjebavam niti svoj niti tudj/e zhivot/e.
Dovljno sam principijelan i tvrdoglav da ma shta okolina radila moze da dobije :transprst: ili :up: pa sad kome shta vishe odgovara.
Kad god se radilo o mom unutarnjem miru to je reshavano po kratkom i surovom postupku jer se to pokazalo kao najefikasnije. :bic:

A da li cemo imati nekoga - pa sigurno hocemo, i to bash ono shto zasluzhujemo i koliko zasluzhujemo i ni manje ni vishe.

A da, uvek sam govorio da hocu da imam dva prezimena - svoje i muzhevljevo. Ko ove nashe shmizle :lol: al iz perspektive Srbistana to izgleda nenadhebivo cool :love:

O inostranstvu sam isto trubio i previshe - pokushacu a videcem(o) da li ce uspeti. Ako ne, necu imati prroblema da se vratim, bar ce komshije imati chime da ispiraju usta pre no shto i drugu nogu stave u grob. :sarana:
:up:
Uze mi rec iz usta, ili par recenica...
By Simor
Originally posted by srbija
jbg ,trebalo bi ,ne znam kad ali.....do 29-te ......sigurno :vezan:
Nemam ništa protiv da svako ureðuje svoj život kako želi, pa i da se ženi iako je homoseksualac (iako prema oženjenim gej muškarcima ose?am najdublje gaðenje), meðutim nije mi jasan ovaj deo sa "trebalo bi". Zašto bi trebalo? Ko kaže da bi trebalo? Koji su to imperativi koji nalažu da se treba obaviti neki simboli?an ?in, koji je, btw, ?esto izvor tla?enja i nesre?e? Jel to opet princip "prirodnosti", ili princip konformizma, ili...?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Adenim
legalizovano je i u Makedoniji...
well, that's a news! :shocked:

vish it voz tru...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ne verujem da ću se ikada ženiti, ali sam siguran da ću jednog dana imati muža i decu!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da, kad nađem nekog sa kim mogu da zamislim zajednički život dok nas smrt ne rastavi. U principu tako nešto uvek i tražim.
Korisnikov avatar
By CreMaster
NE!
*dramaticno bezi iz crkve i ostavlja muza samog za oltarom i sve prisutne zblanutih faca*
Korisnikov avatar
By Egon
definitivno cju se ozheniti chim stanem na svoje noge
i postanem finansijski stabilna osoba

mozda cje to biti 5-10 godina ko zna ali i taj momenat cje se desiti ...

kao deklarisani bisexualac svoju intimu necju skrivati ali
shvatam brak kao chvrstu monogamu zajednicu
i hteo bih da tako ostane
till the rest of life ...

takodje decu bih vaspitao u krajnje anarho- liberalnom duhu tako da ne bih ni pred njima imao nikakvih tajni ...

does anyone wants to marry me???
.... pod tim uslovima???

:durenje:

i ja isto sumnjam.
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, mama je početkom leta počela da kmeči kako želi unuče... jer je jedna komšinica krenula da šeta svoje okolo i da se duva... posle nekog vremena klinac (2) je počeo da baca kamenje na odrasle pa je to oduševljenje splasnulo...
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Kiborg
Da, kad nađem nekog sa kim mogu da zamislim zajednički život dok nas smrt ne rastavi. U principu tako nešto uvek i tražim.
+++kada se omoguce gay brakovi u srbiji ili kada odem u inostranstvo!
p.s.mali komentar za pedere koji traze zene za brak, a ne planiraju da im kazu za svoju homoseksualnost- njih u gasnu komoru i sto dalje od mene! kada bih saznao za takav slucaj, automatski bih ga outovao zeni i porodici, jer u takvim slucajevima, smatram da moram da pomognem nesrecnoj devojci da shvati sa kakvim licemerom zivi! jednom me je muvao ozenjen tip u x-u, po kratkom postupku sam ga odjebao, a kada sam ga sreo sa zenom u gradu, krenuo sam da joj kazem, ali sam izgubio hrabrost u poslednjem trenutku! doduse, to je bilo pre 5godina, sada ne bih razmisljao ni trena! :tuc:
Korisnikov avatar
By ...
p.s.mali komentar za pedere koji traze zene za brak, a ne planiraju da im kazu za svoju homoseksualnost- njih u gasnu komoru i sto dalje od mene! kada bih saznao za takav slucaj, automatski bih ga outovao zeni i porodici, jer u takvim slucajevima, smatram da moram da pomognem nesrecnoj devojci da shvati sa kakvim licemerom zivi! jednom me je muvao ozenjen tip u x-u, po kratkom postupku sam ga odjebao, a kada sam ga sreo sa zenom u gradu, krenuo sam da joj kazem, ali sam izgubio hrabrost u poslednjem trenutku! doduse, to je bilo pre 5godina, sada ne bih razmisljao ni trena! :tuc:
Ispravan stav, pticice. A meni se dogodilo jos gore - decko sa kojim sam u kao-vezi se pali upravo na ozenjene, kao oni su pravi muskarci. Mora da ga upoznam sa nekim ko lepo ume da objasni stvari te ce mu to izbiti iz glave...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tweety
...
I meni ti ozenjeni za ciju homoseksualnost zena ne zna nisu ni malo simpaticni ali... ne znam da li ces toj zeni na taj nacin pomoci, mozda da a mozda i ne... Ja mislim da ljudi uvek znaju kad ih neko vara i kad nije dovoljno iskren, oseca se to. Ali ne zele da znaju, mozda je tako lakse. Mozda nisu svi ljudi spremni da se suocavaju sa istinom, a pitanje je i sta je istina :wink: Onda kada budu zeleli i sami to mogu da urade.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Tweety, tvoje je pravo da ne volis takve muskarce, ali ne i da juris njihove zene po ulici... Njihov brak nije tvoja stvar, i ne vidim zasto bi gurao nos u nesto te se ne tice.
Korisnikov avatar
By Egon
naravno da cju se ozheniti
i imati brdo dece :grouphug:

moja zhena cje znati za moju seksualnost.

po mogucjstvu i moja deca ukoliko
smatram da su dovoljno zrela za to.

posto sam izrastao iz liberalne porodice takva cje i moja biti
bez tajna i lazhi.
Korisnikov avatar
By one of the people
pa 'ozeniti' ovaj .. sa osobom suprotnog pola NE, 'stupiti u bracni odnos' sa deckom mozda ...
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Allkey
Јебени папири... Мени је брак толико шупаљ и безразложан, никако не видим било какав симбол љубави у речи ''брак''... Само глупа обавеза... :pas:
Korisnikov avatar
By coka
Kada pronadjem pravu osobu onda hocu! :love: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By ...
Uz pravo pitanje ide i pravi odgovor (zapravo pesma, grupa Zana, tamo negde kraj osamdesetih):

Ozenices se ti i udacu se ja
Al’ plakacemo znaj, kad god se sretnemo
Jer imali smo svih osamnaest godina
I nismo znali tad koliko mozemo
Korisnikov avatar
By V25
Čisto sumnjam da ću stupiti u brak sa ženom. To je 99,9% nemoguće u mom slučaju. Iskreno, pre bih stupio u istopolni brak, ako to bude bilo ono što želim. A i na taj način ću lišiti neku ženu i ne daj Bože dete velike nesreće...
Korisnikov avatar
By Egon
tek sam sad izvalio da sam odgovorio dva put na ovaj topic

:zacepi:
Korisnikov avatar
By mmiki
Mislim da ne bih zeleo da time unistim prvenstveno zivot moje partnerke pa onda i svoj. Verovatno da NE.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by mmiki
Mislim da ne bih zeleo da time unistim prvenstveno zivot moje partnerke pa onda i svoj. Verovatno da NE.
izvini devojcice, koje partnerke?
Korisnikov avatar
By gorilica
Što sam stariji, to više kontam da ću skapati sam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!