Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By Çâðê_DUP
vec duze vreme (intenzivno godinu dana), a mozda odvajkada me zbunjuje moha seksualna orijentacija. iskreno, porazgovarala bih o tome sa nekim terapeutom u Beogradu, jer zaista imam potrebu da saznam nesto vise o svom seksualnom identitetu. Naime, ja nisam ni strejt, ni bisex, ni gay (lez). Bila sam zaljubljena u zene (2x), ali to je nekako bila stvar "slucajnosti". Nimalo se ne prepoznajem kao lezbejka i zensko telo kao takvo me ne privlaci. Isto tako, ne osecam nikakvu erotsku, emotivnu potrebu i privlacnost prema muskarcima. pozelela sam da se identifikujem kao lez,ali zapravo se nikad tako nisam osecala. aseksualna nisam, kazem, jer sam privlacnost prema zenama dozivela (2-3x) ali sam sigurna da su stvar slucajnosti, niti sam te osobe dozivljavala kao zene, niti bilo kako, tj. pol mi nije bio vazan. nikad mi se nije desilo nesto slicno sa muskarcem, pa sam odlucila da se deklarisem kao lezbejka. ali ja to nisam. znam.
nisam ni trans, ni interseks, ni aseks, mislim da sam ja queer, a otprilike to znaci-neko odstupanje koje ne mogu da definisem. skroz sam konfuzna oko ovoga ceo zivot i zato i pisem u ovom folderu, jer mi je puno vremena trebalo da se odlucim da napisem nesto slicno ovome, a da ne budem izlozena ismejavanju i pogrdama zlobnika sa foruma. nekako verujem da ce me queer ljudi vise razumeti.
ne zelim da mi sad neko izigrava terapeuta, niti da mi istog preporucuje (em para nemam, em im nista ne verujem), htedoh malo da prodiskutujem, ako se neko oseca slicno meni, neka postuje u ovoj temi. i u koga cu se fuckin' ja zaljubiti? ponavljam, ova dva puta su cista proizvoljnost i sticaj nekih neverovatnih okolnosti pre negoli sex orijentacije i privlacnosti (znam zasto ovo pricam, a ne bih u detalje o tome)

iskreno
angelina 777
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
angie, mislim da imamo slican problem, s tim sto ja ipak osjecam da je kod mene gay strana najvise izrazena...
ali, ja takav slucaj zovem "sexual freek", i mislim da se SF zaljubljuju u osobu, a ne u pol, i sexualno se uzbudjuju na fluid, sexualnu energiju i naboj, a ne u polni organ, ili mishicavo(vitko, punije..) tijelo...

a da se mi upoznamo? mozda te i ozenim:tumble:
Korisnikov avatar
By ns.happy
angela777 ja sam mislio da si ti skroz stamena... a psiholog, mozes da kliknes atlonu odavde... ona je skroz u ovoj prici... radila je help line na gayserbia chetu
By Çâðê_DUP
Originally posted by CokoladnaBananica
angie, mislim da imamo slican problem, s tim sto ja ipak osjecam da je kod mene gay strana najvise izrazena...
ali, ja takav slucaj zovem "sexual freek", i mislim da se SF zaljubljuju u osobu, a ne u pol .....

a da se mi upoznamo? mozda te i ozenim:tumble:
hocu da se upoznam :)

da, zaljubljujem se u osobu, ali kako to da mi se nikad ne "zadesi" muskarac? prema njima sam oduvek bila sex-emotivno ravnodusna, a i prema zenama sam, no ... uh .... mislim, imam 29 god i samo sam 2-3 x osetila nesto, iskljucivo prema osobama zenskog pola, ali i da nisu bile zene, bilo bi mi svejedno ... :lood:

totalno mi je nejasno ....
sexualno se uzbudjuju na fluid, sexualnu energiju i naboj, a ne u polni organ, ili mishicavo(vitko, punije..) tijelo...
upravo tako! :up:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
honey, to sto su bile zene, znaci da te privlaci zenska suptilnost i njeznost... vjerovatno bi se i zaljubila u gaya, da njih u podsvijesti ne eliminises na startu...

eto mene uskoro u BG, pa se upoznajemo... a mozes i ti do Kotora, kad god pozelis, imas smjestaj i hranu:)
By Çâðê_DUP
Originally posted by ns.happy
angela777 ja sam mislio da si ti skroz stamena... a psiholog, mozes da kliknes atlonu odavde... ona je skroz u ovoj prici... radila je help line na gayserbia chetu
help line na gayserbia chatu? :lol:

pa nije im bas nesto pomogla .... :D

@ cokoladna bananica

hvala na pozivu, I'll think about that ;)

iskreno, tvrdila sam da sam lezbejka, jer znam da bi malo ljudi moglo da skapira ovo o cemu pricam, a buduci da sam vec bila zaljubljena u jednu devojku kad sam usla u "gay pricu" bilo mi je lakse da se deklarisem kao lez, da bih skinula muskarce (bisex i str8 sa vrata)

potenciram: nije mi sumnja da li volim muskarce ili ne, u to sam 100 posto sigurna!! NE.

ali, generalno ne volim zene (ne uzbudjuju me onako "kolektivno" na nacin na koji mislim da uzbudjuju lezbejke.

what the fuck am I???? oh, yes, I am queer :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
a ja andjelina? :goluzdravomace:
By Çâðê_DUP
a ja andjelina? :goluzdravomace:
uh, pa sad kad rekoh da sam queer, necete valjda svi da me jebete :D

:lol:

da ne bude zabune-NE VOLIM MUSKARCE. :)
Korisnikov avatar
By Andre87
@ Angelina
Ja gledam osobu kroz njen nacin razmisljanja....bilo m ili z ako nije izgradjena kao licnost,kreativna(pa I pomalo prkosna,nema drazi ako se u svemu slazemo) meni lepota brzo izbledi... Ok brbljam a priori,cutim.
Pazi, ja sam u osnovnoj i pocetkom gimnazije bio skoro aseksualan...frajere sam izvajao pesnicama,devojkama sam izigravao best friend,a da nisam imao neku vecu zelju za fizickim kontaktom te vrste...sad me malo biohemija zeznula :( ..smuckalo se..POZAR!!!
:blush:
Korisnikov avatar
By ns.happy
andjela na spiritualnom planu smo u konstelaciji sa ovom dvojicom queeera, pa mozemo svi zajedno da:psiholog:

salim se... ;) :kiss:
Korisnikov avatar
By bittersweet
hmm...
ja sa imao dosta problema sa mojom sex. orijentacijom... prvo sam mislio da sam str8, pa gay... pa sam se zaljubio u devojku, imao vezu sa njom, a gledao muskarce na ulici...
dosao do zakljucka da sam bi, i to je prica koju prodajem okolo znajuci da necu moci ljudima da objasnim da to nije to...nije da nisam probao...
anyway, the point being, i ja se zaljubljujem u osobe, u neku njihovu energiju, fluid, auru, hemiju, kakav god termin upotrebljavali... nije mi bitno da li je ta osoba musko, zensko ili eventualno nesto trece... tela kao takva, mogu da mi budu estetski lepa ili ruzna, privlacna ili ne, ali ne igraju nikakvu ulogu u odabiru partnera...posmatrajuci osobe sa kojima sam bio, fizicki nemaju ni jednu zajednicku crtu, posmatrajuci osobe koje me privlace (jako su retke), uvek su bile neke osobine koje su u tom trenutku meni bile jako vazne, imale su nesto sto me privuklo njima i omogucilo mi da razvijem dublja osecanja prema njima u tom trenutku, nazovimo to sticajem okolnosti, moje zaljubljivanje u njih...
razlika koju ja vidim, jeste, da sam ja nasao neki unutrasnji balans u svemu tome, neku harmoniju osecanja i potreba, i da se osecam hmmm... prijatno u svojoj kozi... tacno se secam trenutka te spoznaje, kada sam shvatio postojanje tog nekog labela, za koji nemam ime, te neke svoje sexualne orijentacije... queer je dobra rec, kao i svaka druga, i guess... taj osecaj, spajanja svih tih konfliktnih pojedinacnih misli, emocija i potreba u jednu koherentnu celinu, spoznaju da je to sve oke, da ja tako funkcionisem, nekako je sve doslo na svoje mesto (kao dobro kompozicija), prosto su mi se otvorili novi horizonti gledanja na ljudsku sexualnost, senzualnost i proces privlacnosti, zaljubljivanja i osecanja vezanih za to... osetio sam se kompletnim prvi put u zivotu...
da ne bih ja ovde previse... well... imam suvise osecaja i misli koje bih hteo da podelim, i plasim se da to nece izaci kako treba, tj. ni ovo gore nije izaslo kako treba, ne prenosi ono sto hocu da kazem... :D
cokoladnabananica je to rekao sazeto i najkrace moguce.. :D

anyway, ako si za i treba ti neko da popricas i da te saslusa, mislim da cu te razumeti, mozemo da odemo na kafu, dve, pet...:D
By Çâðê_DUP
Originally posted by bittersweet
u neku njihovu energiju, fluid, auru, hemiju, kakav god termin upotrebljavali... nije mi bitno tela kao takva, mogu da mi budu estetski lepa ne igraju nikakvu ulogu u odabiru partnera...posmatrajuci osobe sa kojima sam bio, fizicki nemaju ni jednu zajednicku crtu, posmatrajuci osobe koje me privlace (jako su retke), uvek su bile neke osobine koje su u tom trenutku meni bile jako vazne, imale su nesto sto me privuklo njima i omogucilo mi da razvijem dublja osecanja prema njima u tom trenutku, nazovimo to sticajem okolnosti, moje zaljubljivanje u njih...
anyway, ako si za i treba ti neko da popricas i da te saslusa, mislim da cu te razumeti, mozemo da odemo na kafu, dve, pet... :D
jesam za kafu ... :)

pa, sad je tu kod mene dilema ;)
sve to stoji (kvotovano nagore) al kako to da se podesi da to budu iskljucivo zene? (kad se dese)?
mozda moja homoseksualnost samo nije promiskuitetnog tipa? a opet nije telo to koje me privlaci kod zenskih osoba ...
ma totalno weird, nista mi nije jasno-dilema je da li sam lez ili nisam, a o nekoj bisexualnosti nema ni govora!
opet nesto cini da se ne osecam kao lez i stoga, ovako zbunjena, otkrih termin queer, pa ako je i sve sto osecam neiskazivo i nejasno u ovih nekoliko godina ili celoga zivota dostatno jedne reci queer, neka bude i "prodaja", ja je prihvatam.
polako se navikavam na cinjenicu da cu verovatno ostati sama (visoki kriterijumi + baksuzluk :) nije ni to strashno, toliko ima drugih zadovoljstava u zivotu :)

pisano u 3.43 am
By Çâðê_DUP
Originally posted by Andre87
@ Angelina
Ja gledam osobu kroz njen nacin razmisljanja....bilo m ili z ako nije izgradjena kao licnost,kreativna(pa I pomalo prkosna,nema drazi ako se u svemu slazemo) meni lepota brzo izbledi... Ok brbljam a priori,cutim.
Pazi, ja sam u osnovnoj i pocetkom gimnazije bio skoro aseksualan...frajere sam izvajao pesnicama,devojkama sam izigravao best friend,a da nisam imao neku vecu zelju za fizickim kontaktom te vrste...sad me malo biohemija zeznula :( ..smuckalo se..POZAR!!!
:blush:
zato mi je uvek bilo i smesno sto me smatraju za osobu kojoj je izgled SVE!! :drama:

te osobe u koje sam se zaljubljivala (nema ih mnogo bas), ajde da dodam + neke simpatije su bile APSOLUTNO razlicite. (psihofizicki) nastojala sam da utvrdim vezu medju njima, ne bih li nasla neku uzrocno-posledicnu vezu svoje "homoseksualnosti" u nekim drugim sferama koje nemaju mnogo veze sa orijentacijom, ali nisam uspela. fluid, energija, nesto sto se ne da uhvatiti. izmedju tih kratkih rezova su dugi, grceviti porivi za ispitaivanjem svoje seksualnosti i periodi kad sam sebe smatrala aseksualnom osobom. :wtf:
imam dar da od duhovnog nacinim telesno, izvajam lik kome kasnije jos napridodajem sva moguca i nemoguca magicna svojstva, na taj nacin zavolim i napali me i samo telo :lood:
a kasnije, kao bozja kazna :opatica: nastupa totalna nezainteresovanost za bilo kakav fizicki kontakt i maltene-aseksualnost, sto moze potrajati godinama-tacnije do sledece meni privlacne (uvek zenske) osobe, otprilike na svakih 10 godina :shok: znam da ovim dajem materijal raznim zlobnicima da mi se rugaju, ali neka. ne verujem nekako da ljudi mogu biti aseksualni, pa odjednom izrazito konektovani i napaljeni na neku osobu (kao prekidac za struju)
zar nisam queer? :D
By Çâðê_DUP
andjela na spiritualnom planu smo u konstelaciji sa ovom dvojicom queeera, pa mozemo svi zajedno da:psiholog:

salim se... ;) :kiss:
da oni nesto znaju, ja bih prva legla na taj kauch ...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja se umnogome gore recenom osecam slicno.........Ne znam kako ce mi ici sa citiranjem, pa necu.........
Dakle, ni meni se ne svidja SVAKA zena, ili SVAKI muskarac.......zapravo je to toliko retko da se i ja `plasim` za sebe.........nekako mi se sve cini da cu ostati zauvek sama.........Telo kao telo nikad nisam nalazila za nesto lepo samo po sebi, pa su sanse nikakve da se sa nekim samo tako kresnem zato sto dobro izgleda.......I da, moji izbori za partnera/ku su toliko svaki put razliciti, da ni ja ne mogu da nadjem neku `vezu` izmedju njih i onoga sta mi se dopada......
Znam JEDNO: ODUVEK su mi zene privlacnije od muskaraca (ako izuzmemo nekog slatkisha sa dugom kosicom i zapustenom bradicom, pomalo neurednog izgleda i sanjivih ociju, obavezno umetnika,cije odevanje nema veze sa ovim svetom i ovim ljudima, kao ni nacin razmisljanja.......ehh.......nema takvog :lol: ) ali kao sto rekoh, NE ni svaka zena, pa cak ne ni svaka dvadeseta.......... :durenje:

Na kraju........kao sto neko gore rece.......treba sebe takvog prihvatiti i voleti, jer definisanjem sebe ne vidim da mozemo stvar mnogo promeniti ; i dalje ce nam se dopadati OSOBNOST osobe (mackovitost macke), i dalje ce to (verovatno) biti osoba zenskog pola i to svaka pedeseta koju sretnemo i to je to..........
Korisnikov avatar
By mirth
Skroz razumem, isti slucaj. Pa da podelim jednu tudju misao: teta-psihijatar kod koje sam isla jedno vreme je na kraju cele price dosla do zakljucka da je moja homoseksualnost "emotivne prirode", tj. da je verovatno pre stvar 'drugacijeg' emotivnog senzibiliteta nego seksualnog.

U tom trenutku mi je imalo smisla donekle, sad vise ne znam nista,zaista. Mada, po toj teoriji u kombinaciji sa mojim primerom ispade da su neke lezbejke u pravu kad tvrde za fem devojku da nije "prava" lezbejka (u onom smislu u kom one dozivljavaju zensku homoseksualnost, naravno). :hm:

Nazalost, mislim da se na ovakva pitanja odgovor koji nije vrlo diskutabilan ili polovican - ne moze pronaci. Ostaje nam samo da svi kolektivno lupamo glavu i uzaludno maltretiramo sive celije.
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by QueerQue
imam dar da od duhovnog nacinim telesno, izvajam lik kome kasnije jos napridodajem sva moguca i nemoguca magicna svojstva, na taj nacin zavolim i napali me i samo telo :lood:
:up: isto...po principu ljubav je stapanje dve duse a ne dva tela..a kako sam po prirodi stidljiv nisam za brze varijante.....najcesce reci su te koje ciljalju u srce i koje pamtim...i tako dok ja bajkovito razmisljam...drugu osobu odvuku konkretne stvari...:sigh:
By Tea
Na sve ovo mogu samo da kazem da mi je drago shto nemam slicne probleme. Verujem da je skroz zeznuto.

Angie, druze :fige:

U potpisu Val koju mrzi da se loguje.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Tea
Na sve ovo mogu samo da kazem da mi je drago shto nemam slicne probleme. Verujem da je skroz zeznuto.

Hvala vam, znala sam da cete me podrzati u teskim trenucima :)

By Çâðê_DUP
Originally posted by OneGirlArmy
Ja se umnogome gore recenom osecam slicno.........Ne znam kako ce mi ici sa citiranjem, pa necu.........
Dakle, ni meni se ne svidja SVAKA zena, ili SVAKI muskarac.......zapravo je to toliko retko da se i ja `plasim` za sebe.........nekako mi se sve cini da cu ostati zauvek sama.........Telo kao telo nikad nisam nalazila za nesto lepo samo po sebi, pa su sanse nikakve da se sa nekim samo tako kresnem zato sto dobro izgleda.......I da, moji izbori za partnera/ku su toliko svaki put razliciti, da ni ja ne mogu da nadjem neku `vezu` izmedju njih i onoga sta mi se dopada......
Znam JEDNO: ODUVEK su mi zene privlacnije od muskaraca (ako izuzmemo nekog slatkisha sa dugom kosicom i zapustenom bradicom, pomalo neurednog izgleda i sanjivih ociju, obavezno umetnika,cije odevanje nema veze sa ovim svetom i ovim ljudima, kao ni nacin razmisljanja.......ehh.......nema takvog :lol: ) ali kao sto rekoh, NE ni svaka zena, pa cak ne ni svaka dvadeseta.......... :durenje:

Na kraju........kao sto neko gore rece.......treba sebe takvog prihvatiti i voleti, jer definisanjem sebe ne vidim da mozemo stvar mnogo promeniti ; i dalje ce nam se dopadati OSOBNOST osobe (mackovitost macke), i dalje ce to (verovatno) biti osoba zenskog pola i to svaka pedeseta koju sretnemo i to je to..........
mislim da bi ti i ja zaista trebalo da se upoznamo, s tim da je nasa seksualna orijentacija poslednje o cemu zelim da pricam van foruma .. :kafa:

ako, otvorila sam se, to je dobro, zahvalite nepostojecim terapeutima u Kg i mom prolongiranom dolasku u Bgd, jer ovo nikad ne biste culi, jednostavno, morala sam, jbg, jos sam ga dosta i uprostila onako, za sire narodne mase ...

meni licno ovo sto pricas ti, ili ja, da nam se ne svidja SVAKA ZENA je toliko normalno. Isto tako, meni je i normalno da ja ODBIJAM da se identifikujem sa odredjenom grupom zena na ovom prostoru.
meni se ne svidja ni svaka pedeseta, svaka stota, mozda milionita, ali mi se SVIDI, samo redje, ali zato mogu izaci do prodavnice i da mi svidi odjednom njih cetiri-pet u redu ispred kase, ako se zdesilo da sve budu po "mojoj meri", a to je sve ono sto smo nabrajali, i da ga grupisemo u OSOBNOST.
ono sto me razlikuje od lezbejke koju pali zensko telo samo mo sebi, je upravo ta, sto je mirth rekla "homoseksualnost emotivne prirode".
da je moja homoseksualnost "emotivne prirode", tj. da je verovatno pre stvar 'drugacijeg' emotivnog senzibiliteta nego seksualnog.
i mislim da je ovo neka sustina, sad pri zdravoj svesti i pameti u 16. 13 min na prvoj jutarnjoj kafi :lol:
Mada, po toj teoriji u kombinaciji sa mojim primerom ispade da su neke lezbejke u pravu kad tvrde za fem devojku da nije "prava" lezbejka (u onom smislu u kom one dozivljavaju zensku homoseksualnost, naravno). :hm:
@mirth, te devojke koje tvrde da fem devojke nisu "prave" lezbejke su proste kao sheboj, ogranichene, iskompleksirane svojom seksualnom orijentacijom i lupetaju i samo tako pljuju po sebi i daju materijal ljudima da misle, sto mi je rekla jedna devojka s foruma ovde u poverenju i sve se izvinjavajuci (kao da treba za nesto da se izvinjava) da "meni je rekao brat da nisam lezbejka, nemoguce je, jer su one muskobanjaste i ruzne". a ja znam da i tako misli vecina svetske populacije, ja i pored losih iskustava i primera ne mislim tako, jer sam vidjala i 'fem"lezbejke koje su "prave", ma sta god to "pravo" i "nepravo" znacilo.

a njihov dozivljaj zenske homoseksualnost i izgleda, bilo cije je vrlo diskutabilan, cim se ovako izvaljuju. nekako, povucena netolerancijom samog lez/gay sveta prema svemu sto je razlicito (biseksualci su trn u oku, nedojebani slucajevi, neodlucne jedinke, licemeri, femice nisu prave lezbejke, biseksualke su svastojebaljke) zakljucujem: da oni sami nisu lez ili gay bili bi HOMOFOBI. to je sve karakteristicno za ljude, samo sto svako navija vodu na svoju vodenicu, u skladu sa svojim "pocetnim prefiksom" da ne kazem pechatom. kao stochna pijaca .... gde su tu izgradjene emocije, stapanje dvaju dusha, neko dublje prodiranje u srzh svake osobe koja je opet svaka za sebe jedan mali mikrokosmos.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by OneGirlArmy

mislim da bi ti i ja zaista trebalo da se upoznamo, s tim da je nasa seksualna orijentacija poslednje o cemu zelim da pricam van foruma .. :kafa:

I agree :up:
Korisnikov avatar
By bittersweet
Originally posted by bittersweet
u neku njihovu energiju, fluid, auru, hemiju, kakav god termin upotrebljavali... nije mi bitno tela kao takva, mogu da mi budu estetski lepa ne igraju nikakvu ulogu u odabiru partnera...posmatrajuci osobe sa kojima sam bio, fizicki nemaju ni jednu zajednicku crtu, posmatrajuci osobe koje me privlace (jako su retke), uvek su bile neke osobine koje su u tom trenutku meni bile jako vazne, imale su nesto sto me privuklo njima i omogucilo mi da razvijem dublja osecanja prema njima u tom trenutku, nazovimo to sticajem okolnosti, moje zaljubljivanje u njih...
anyway, ako si za i treba ti neko da popricas i da te saslusa, mislim da cu te razumeti, mozemo da odemo na kafu, dve, pet... :D
jesam za kafu ... :)

pa, sad je tu kod mene dilema ;)
sve to stoji (kvotovano nagore) al kako to da se podesi da to budu iskljucivo zene? (kad se dese)?
mozda moja homoseksualnost samo nije promiskuitetnog tipa? a opet nije telo to koje me privlaci kod zenskih osoba ...
ma totalno weird, nista mi nije jasno-dilema je da li sam lez ili nisam, a o nekoj bisexualnosti nema ni govora!
opet nesto cini da se ne osecam kao lez i stoga, ovako zbunjena, otkrih termin queer, pa ako je i sve sto osecam neiskazivo i nejasno u ovih nekoliko godina ili celoga zivota dostatno jedne reci queer, neka bude i "prodaja", ja je prihvatam.
polako se navikavam na cinjenicu da cu verovatno ostati sama (visoki kriterijumi + baksuzluk :) nije ni to strashno, toliko ima drugih zadovoljstava u zivotu :)

pisano u 3.43 am
to da "radi" samo na zene, well, stvarno nemam ideju, to je na tebi da otkrijes... ili da ga prosto prihvatis po principu tako je kako je...mada mislim da to neces uraditi... :D
tvoja homosexualnost sigurno nije promiskuitetnog tipa, sto se vidi iz prilozenog, mada taj label promiskuitetno je ogranicavajuci kao i gay, bi, str8... mozda si promiskuitetna u smislu emocija i energije koju trazis okolo i zadovoljavas sa mnogo razlicitih ljudi? ja, recimo jesam... mada je opet broj meni ako bliskih ljudi mali, postoji dosta ljudi koje sam upoznao, koji po meni imaju neki "feel" koji meni prija i uzivam da provodim vreme u njihovom drustvu, zadovoljavajuci neke emocionalne potrebe... pa samim tim, nemam cestu potrebu da budem u vezi, po principu trenutno sam sipao gorivo, nisam napunio rezervoar ali kola i dalje idu... malo (yeah right) sam banalizovao celu situaciju, but i do hope you get the picture... iznosim ovo zato sto sam zatekao sebe da i to radim, a da nisam bio svestan, dok nisam dublje analizirao... :shrug: :serlok:
ovo leto mi je bilo posebno u smislu da sam upoznao tri osobe (dve devojke i jednog tipa) koje su mi se svidele i sa kojima bih mogao da budem, tj. sa jednom jesam sada... :D
mmmm.... da, sto se tice ostati sama dela, ja sam vec dve godine ubedjen da cu ostati sam do kraja zivota. Imam gorucu potrebu da imam dete, koga cu da volim, sa kojim cu da provodim vreme i koje cu da ucim i odgajam, ali u celoj toj slici fali partner... prosto ne mogu da se zamislim ni sa jednom osobom do kraja zivota. Nadam se da gresim, i da cu naci nekoga ko ce mi toliko znaciti (after all, kako mi drug rece bisexuality immediately doubles your chances for a date on a Saturday night :lol: ), samo sumnjam... kao sto ti rece "visoki kriterijumi" i baksuzluk... :D
nije strasno, ima toliko drugih zadovoljavajucih stvari u zivotu... :D
By Çâðê_DUP
da, iskljucivo "radi" na zene, ali nisam LEZ :lood:
mislim da queer znaci i odbijanje bilo kakve etiketacije sa bilo kojom grupom ....
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea

Hvala vam, znala sam da cete me podrzati u teskim trenucima :)

Uvek! :kiss:

Verujemo da cesh se uskoro pronaci. :meda:

U potpisu
Tvoje dve butch'ce :D
By Çâðê_DUP
Nakon ovoga sto sam iskucala, videla sam se sa drugaricom koja je strejt, totalno gay friendly i open minded i preporucila mi je jednog psihijatra u nasemu rodnom gradu, kod koga ona ide, jer kaze da je nesto stalno "probada" u dnu srca, a zapravo mislim da je u njega zaljubljena, jer deluje kao jako harizmatican i pametan covek sto sam zakljucila, jer sam onako skepticna otisla kod njega. on mi je odmah rekao da on nije terapeut, ali da mu je stvar sasvim jasna, kad sam ja opisivala sta osecam prema tim devojkama, jedno moje unutrasnje osecanje kojim pulsira citavo moje bice, tako da se moja seansa pretvorila u moje obozavanje zena. rekao mi je da sam osoba drugacijeg emotivnog senzibiliteta, (nesto slicno je govorila i mirth da joj je terapeut rekao)da se ne zaljubljujem tako lako, mozda ne cesto, ali duboko, u zene i samo u zene! i da je moja seksualnost-homoseksualna, ali nepromiskuitetna i da on ne zna sta tu meni nije jasno, osim ako ne zelim da prihvatim sebe. rekla sam mu da se ne identifikujem sa ostalim lezbejkama, na sta je on rekao da je to najnormalnije za jednu zdravu, mladu, inteligentnu osobu da se ne klasifikuje kao deo stada i sl, da ne nabrajam, dugo smo razgovarali i dijagnoza je bila LEZBACHA. NEPOPRAVLJIVA. IZGUBLJEN SLUCAJ.
ali, ostajem pri queer teoriji, jer ne zelim da se etiketiram niti d a pripadam ijednoj seksualnoj grupi i ovde i na Marsu niti bilo gde. suvise sam svoja, drugacija ... preporucujem i drugima ...
moj polni identitet (a on je lezbejski) je moja intima!!!!

ZENE :domino: :love:

ma, obozavam zene! izlechena!!!! :zastava:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile

ali, generalno ne volim zene (ne uzbudjuju me onako "kolektivno" na nacin na koji mislim da uzbudjuju lezbejke.

what the fuck am I???? oh, yes, I am queer :D
:) Secash se onog osecaja kad si se prvi put zaljubila u zenu ? Mogu da se kladim da si je samo zelela blizu sebe, kao prijatelja, kao osobu za razgovor, sex ti nije padao na pamet, pristala bi samo na sedenje pored nje, satima:) Tako je meni bilo, veza od 3 godine iza mene, nova koja ce trajati 6 godina na pomolu (sa mushkarcima ) i devojka koju je bilo dovoljno da vidim pa da ne mogu da dishem. Lagala sam sebe da sam str8, pa sam lagala sebe da sam bi, na kraju je ispalo da sam lez, ha, ali ne privlache me zene generalno, samo one koje osecaju prema zenama ono shto i ja-neku vrstu obozavanja lichnosti.
Shta sam, shta smo ? Zar je bitno kako se zove, vazno je da smo srecne :)

E, kad idemo na kapucino ?
By Çâðê_DUP
Originally posted by Inner-Smile
E, kad idemo na kapucino ?
iskoristi me dok sam jos u KG :P
posalji mi br moba na u2u :)

:dancing:
By Çâðê_DUP
datum: 12, septembar 2006

SWITCH BITCH

bila sam opet lezbejka do juce .. zahvaljujuci filmu: Kad noc pada, zaista me bila uzbudila ona meleskinja ... onda je bila jedna scena strejt seksa u filmu koju sam premotala i bas sam nekako bila srecna .. a onda opet ... :lukavi: prelistavam ELLE i gledam vitke, zgodne manekenke, osecam nekakvu nelagodnost koja mi se penje kao zuch, skidam im u mashti odecu, zamisljam ih gole, matematichki se prisiljavam da razmisljam kako mene zensko telo PRIVLACHI PRIVLACHI PRIVLACHI ... :lood: a onda zamisljam taj oktopod, tu vaginu koja mi u lice baca kosmicki sekret koji se blago sliva sa obruba raspojasanih pubichnih dlaka ... bacam novine u panici i chupam kosu ... AAAAAAAAAAA!!!! :die: :die: :die:

:placko:

onda ih oblacim u mislima, opet su mi lepe, privlacne, bespolne ...
a onda usta, vidim ta zenska usta kako mi se primicu kao da hoce da me usisaju, oci zabludele strascu, kao koprena smrti koja me doziva, iz usta izviruje samo malo, kao podli jezicak crvotocnog casovnika, kao kazaljka koja je uprla u mene svoj optuzenicki prst! ne, to je jezik! ah! :drama:

(pogledati pod Traume od jezika)

palim cigaretu, oblivena znojem: nisam lezbejka. ok. zivecu s tim. medjutim, kao klisurina ka meni stize naredna pesnicka slika dlakavih muda od dve tone (Angelina trchi u WC da povraca)

do narednog SWITCHA ...
Korisnikov avatar
By Andre87
:) @ Angelina
Ne opterecuj se time da se ubacis u nekakav sablon..ti si takva kakva si -jedinstvena! Meni su ljudi duhom izvajani,..intrigantna literatura kod mene izaziva plimu emocija...seme je posejano..onda se cudis,pitas,sumnjas danima....i cekas da omirises cvetove razmisljanja..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!