Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by QueerQueSamo testosteron..kad dobijem dozvolu za hormonsku terapiju.Ne bih trazio alternativu..na rodjenju mi je ostecena jetra,a i ne bih da mi dodatno porastu grudi od toga.Inace vise mi je stalo do produbljivanja glasa nego misicne mase.
dakle, vasa iskustva, saveti, misljenja ....![]()
Originally posted by Andre87Mozes da budes malo detaljniji? Koji tip hormonske terapije, koja hemija, koja doza? Ako ih vise dolazi u obzir, tim bolje!Originally posted by QueerQueSamo testosteron..kad dobijem dozvolu za hormonsku terapiju.Ne bih trazio alternativu..na rodjenju mi je ostecena jetra,a i ne bih da mi dodatno porastu grudi od toga.Inace vise mi je stalo do produbljivanja glasa nego misicne mase.
dakle, vasa iskustva, saveti, misljenja ....![]()
Originally posted by MortisKad si temeljan onda ti valja znati da je HGH mali molekul od 191-og aminokoselinskog ostatka...ako izbacimo sve shto se postranslacionom obradom iskroji iz primarnog transkripta toliki molekul kodira najmanje 191x3 nukleotida!
Delete, dobra lista, ali ne i dovoljno dobra. Puno gresaka, i propusta.
HGH (Human Growth Hormone) nije steroid. Radi se o sledu 191 ili 192 nukleotida ljudske DNK (obe varijante funkcionisu), dakle, to je peptidni hormon.
Sorry, volim da sam temeljan...
Respect, za obavestenost.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!