Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Delete
A ja suvisnim komentarima na ovom forumu!
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by QueerQue
dakle, vasa iskustva, saveti, misljenja .... :teg:
Samo testosteron..kad dobijem dozvolu za hormonsku terapiju.Ne bih trazio alternativu..na rodjenju mi je ostecena jetra,a i ne bih da mi dodatno porastu grudi od toga.Inace vise mi je stalo do produbljivanja glasa nego misicne mase.
Korisnikov avatar
By Mortis
Originally posted by Andre87
Originally posted by QueerQue
dakle, vasa iskustva, saveti, misljenja .... :teg:
Samo testosteron..kad dobijem dozvolu za hormonsku terapiju.Ne bih trazio alternativu..na rodjenju mi je ostecena jetra,a i ne bih da mi dodatno porastu grudi od toga.Inace vise mi je stalo do produbljivanja glasa nego misicne mase.
Mozes da budes malo detaljniji? Koji tip hormonske terapije, koja hemija, koja doza? Ako ih vise dolazi u obzir, tim bolje!

Ovo je samo jedan od primera na koje sam mislio kad sam rekao da vam steroidi mogu ulepsati zivot.

I, usput: Grudi rastu i od testosterona. To se moze preduprediti inhibitorima aromatizacije (Arimidex, aromasin, Cytadren) ili blokerima estrogena (Nolvadex, Clomid)
Korisnikov avatar
By Zibro
nesto gledao na netu za stanazol tj Winstrol i prebacilo me na ovu temu :plavuso:
By Çâðê_DUP
Ja je sad citam i pitam se koji sam bolid da sam postavila za sebe temu: steroidi, da ili ne :hypno:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Mortis

Delete, dobra lista, ali ne i dovoljno dobra. Puno gresaka, i propusta.

HGH (Human Growth Hormone) nije steroid. Radi se o sledu 191 ili 192 nukleotida ljudske DNK (obe varijante funkcionisu), dakle, to je peptidni hormon.

Sorry, volim da sam temeljan...

Respect, za obavestenost.
Kad si temeljan onda ti valja znati da je HGH mali molekul od 191-og aminokoselinskog ostatka...ako izbacimo sve shto se postranslacionom obradom iskroji iz primarnog transkripta toliki molekul kodira najmanje 191x3 nukleotida!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!