Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Adenimhmm?Originally posted by QueerQueUzmi ih obavezno ako ti je cilj da postanes muskarac.
dakle, vasa iskustva, saveti, misljenja ....![]()
Originally posted by Feel_Fineadrenalinska bomba>? kako s e manifestuje njeno dejstvo? uzima li se oralno ili intravenski? kako osoba f-nise i ponasa se pod steroidima? kako zena podnosi steroide? da li zena moze ista ozbiljnije da uradi po pitanju povecanja misicne mase obzirom na deficit u testosteronima?
Paaa generalno steroidi nisu preporucljivi medjutim ako neko zaista zeli da se bavi bodybuildingom onda su jednostavno neophodni. Znaci ako vam lepo izvajani misici sa solidnom masom nisu dovoljni onda navalite na steroide ali svesni toga da brzinom sa kojom su vam misici dosli istom brzinom ce i da nestanu, ukoliko prestanete sa vezbanjem. Mada to se retko desava jer steroidi po svojoj prirodi su adrenalinske bombe pa ce te se jednostavno navuci na teretanu... droga.
Ja, protiv!![]()
Originally posted by Deletecekaj, ovo su ti "suplementi"?
Pa zavisi sta ko podrazumeva pod terminom "steroidi", jer se kod nas vrlo cesto mesaju suplementi i steroidi, te se nekad svi objedinjuju i karakterisu kao "doping sredstva". Btw, doping sredstva u svetu se dele:
• ANABOLI?NI STEREOIDI (Anabolic stereoids)
• testosteron i njegovi brojni derivati, HGH, banrot, stanazol, dianabol, deca, parabolin i sustanon
• STIMULATIVNA SREDSTVA (Stimulants)
• Efedrin, kofein, amfetamin i drugi
• OPOJNA SREDSTVA (Narcotics)
• Marihuana, kokain, heroin i drugi
• KRVNI DOPING (Blood doping)
• EPO i druge zamjene za krv
• BILJNI EKSTRAKTI (Herbal extracts)
• Ma Huang, Kava-kava
• SREDSTVA PROTIV BOLOVA
• (Analgesic painkillers) kodein, analgin, itd
• PEPTIDNI HORMONI (Peptide hormons)
• angiotensin, bradykinin, serotonin
• DIURETICI (Diuretics)
• Salirghan, furasemid, orocetam
• LOKALNI ANESTETICI (Local anaesthetics)
• kapsaicin, dekstro-propoksifen
• BETA AGONISTI (Beta agonists)
• clenbuterol
I apsolutno svi se mogu koristiti u bodybuildingu.
Originally posted by QueerQueovo je bila sala....Originally posted by Adenimhmm?Originally posted by QueerQueUzmi ih obavezno ako ti je cilj da postanes muskarac.
![]()
znas kako ...
ne bih ni postavljala temu da znam nesto o tome. kapiram na sta ciljas, ali volela bih neko malo razudjenije misljenje, tj. meditaciju na temu, jer jedno je kad cujes nesto od ljudi koji su mozda imali neka iskustva, a sasvim drugo kad, sto kaze jedan dragi forumas, izgooglas tu chinjenicu ....![]()
nama krhkim zenama jednostavno je potrebno vise snage da izdrzimo te teske fizicke napore .. svaki steroid je dobrodosao! ali, ovo pretvaranje u muskarca zaistam opasno zvuci? neka zamena za nas zene? neka krema? mazalica? lizuljica? sisuljica? samo da je za oblikovanje mishica ..![]()
Originally posted by Deletea otkud ja sad u ovoj prici?
Znaci, dobro ti je Adenim rekao, to je za muskarce, tebi preporucujem suplemente, ukoliko ne mozes ishranom i treninzima da postignes neki veliki napredak u izickom smislu, jer genetika je cudo, mozes da se lomis koliko hoces, ako nemas genetske predispozicije, bez hemije nema nista!
Originally posted by Adenimznam, i ja se zajebavam ...Originally posted by QueerQueovo je bila sala....Originally posted by Adenimhmm?Originally posted by QueerQueUzmi ih obavezno ako ti je cilj da postanes muskarac.
![]()
znas kako ...
ne bih ni postavljala temu da znam nesto o tome. kapiram na sta ciljas, ali volela bih neko malo razudjenije misljenje, tj. meditaciju na temu, jer jedno je kad cujes nesto od ljudi koji su mozda imali neka iskustva, a sasvim drugo kad, sto kaze jedan dragi forumas, izgooglas tu chinjenicu ....![]()
nama krhkim zenama jednostavno je potrebno vise snage da izdrzimo te teske fizicke napore .. svaki steroid je dobrodosao! ali, ovo pretvaranje u muskarca zaistam opasno zvuci? neka zamena za nas zene? neka krema? mazalica? lizuljica? sisuljica? samo da je za oblikovanje mishica ..![]()
Originally posted by Deleteucinkoviti? osecala si da si izdrzljivija pred tezim fizickim naporima>? npr, mnogo vise puta si potigla teret nego sto bi npr bez koriscenja istih? ( dajem banalan primer)
Neki nazivi koje sam licno konzumirala i tvrdim da su jako ucinkoviti.
100% whey protein -EAS
Gluta Pure-Ultimate
Crea Pure-Ultimate
Tribulus-Ultimate
Mega Rich-American Nut.
Originally posted by Deletegde se to moze kupiti kod nas> u beogradu? gde da trazim? bodybuiding shopovi za te namene (prodaja suplemenata) ili ih ima po svim teratanama>?
100% L-Glutamine 240 gr oko 1200 din
Originally posted by Swanheart
ja sam ipak za prirodno sticanje misicne mase...krenes od nule i polako vezbama postignes ono sto ti je potrebno...i nemoj neko sada da mi kaze da to nije moguce...iz licnog iskustva tvrdim da je moguce...
Originally posted by QueerQue
gde se to moze kupiti kod nas> u beogradu? gde da trazim? bodybuiding shopovi za te namene (prodaja suplemenata) ili ih ima po svim teratanama>?![]()
![]()
Originally posted by SwanheartPrirodni bodibilder ce uz NEVEROVATAN trud oko svoje ishrane, treninga i sna dobiti 5 kg misica za dve godine. Dok ce isti tip na jednom steroidnom ciklusu od dva meseca, uz polovican trud oko ova tri faktora, dobiti 10 kg. Razlika, sta mislis?
ja sam ipak za prirodno sticanje misicne mase...krenes od nule i polako vezbama postignes ono sto ti je potrebno...i nemoj neko sada da mi kaze da to nije moguce...iz licnog iskustva tvrdim da je moguce...
Originally posted by mamba
Nisam citao forum uopste samo pitanje sa mprocitao i dacu ti odgovor bez greske ...
Radio sam na jednoj privatnoj TV gde je jedan nas sampion Bodi Buildinga pricao svoja iskustva, sada ima oko 65-70 god. nikada nije koristio apsolutno nikakve dodatke vec samo rad ruku, pravilna ishrana, dizanje tegova i sl.
Njegov zakljucak je bio (vadim njegov kontekst recenice) da kako nas je majka priroda napravila takvi i treba da budemo i tako treba da izgledamo, svako prkosenje prirodi, majka priroda kaznjava, na kraju emisije skinuo je majcu iako majca oslikava misice i sl. i covek i u tim godinama izgleda veoma zgodno, kada je skinu majicu misici su visnilu, koza, ma odvratno za pogledati, pa ko zeli sada da izgleda misicavo, neka se zapita kako ce pod starim danima izgledati, napomenui bih i da on i dalje vezba, ali masa misica se ne stvara kao kad je bio mlad.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!