Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Ivory_E
originally posted bu tramp
a sta je tebi jeftina kopija?
Originally posted by Acorn GirlE pa zato što se PRAVE ŽENE raðaju sa slede?im genetskim predispozicijama:
Da, jos samo da utvrdimo sta to zenu cini zenom. Neznost? Suptilnost? Zasto se smatra da je zena koja ne moze da se 'pohvali' ovim osobinama nije zensko i da je jeftina kopija muskarca?
Originally posted by trampevo, tramp, sad cu ja to slikovito (as usual) da ti objasnim. zamisli mene da pokusam da izgledam kao ceca, pa turim silikone u grudi, napucim usta, zapusim sve dushnicke kanale marlborom, kupim crnu periki i mal' mal' zabacujem kosu, izadjem na binu u stiklicama ma skljokice i otpevam (samo kako ja umem) "lepi grome moj".Originally posted by Ivory_Ea sta je tebi jeftina kopija?
prvenstveno sam ja zena koja voli zene.. samim tim ne vidim svrhu biti sa zenom koja se trudi da bude kao muskarac.. jer da sam htela da budem sa muskarcem bila bih sa njim a ne sa njegovom jeftinom kopijom..
Originally posted by Acorn GirlButch je, po mom skromnom misljenju, stvar imidza. Ako nije, onda je hormonalni disbalans.
Zena koja je butch je takva zato sto je to u njenoj prirodi, sto drugacija ne moze da bude, a ne zato sto se trudi da oponasa muskarca koji prema nekim standardima (prezirem ovu rec) treba da bude grub i da obavezno gleda mrko.
Na makro-planu ne negiram postojanje principa homogamije, ali privlacnost izmedju dve osobe je nesto sto se odvija na mikro-planu.a kod mene je suprotno ... ja sam homogamni tip, obavezno na makroplanu ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!