Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bombina
je li ovo koji lici decaci koji placu
Korisnikov avatar
By muvica
podjela?! pa naravno da postoji...ja sam njena muvica, a ona moja bebara...i obrnuto! :beba: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By muvica
hajmo vako...
jedina jasna podjela medju polovima (musko i zensko) jeste podjela na osnovu pola (polnih organa!) :eureka:

podjela polova na osnovu "jacih i slabijih" je potpuno nejasna, pa i u str8 vezama...da li je to podjela na osnovu fizickih ili psihickih kvaliteta? Ili je u pitanju podjela na osnovu nekakvih predrasuda? Ili...

pretpostavljam da svako od nas u vezi donosi svoje vrline i mane, svoje kvalitete i slabosti...i da smo u nekim segmentima "jaci", a u drugim "slabiji" od onog drugog...to se zove dopunjavanje...
ali ne vidim kako to moze da odredjuje nasu "polnost" u vezi? :puzzle:
jer ako to odredjuje nasu polnost...onda je upitno postojanje gay-veza, lez-veza...onda smo svi str8?! :rida:
Smijesno... :nokti:
By Acorn Girl
Originally posted by Ivory_E
originally posted bu tramp

a sta je tebi jeftina kopija?

jeftina kopija je zena koja svim silama pokusava da lici na muskarca.. moj je stav da zena treba da bude zena.. a ne da se trudi da bude ono sto nije.. tj. da bude muskarac.. :zakljucano:
[/quote]

Da, jos samo da utvrdimo sta to zenu cini zenom. Neznost? Suptilnost? Zasto se smatra da je zena koja ne moze da se 'pohvali' ovim osobinama nije zensko i da je jeftina kopija muskarca? I da li je samim tim muskarac koji je senzitivan jeftina kopija zene?
Zena koja je butch je takva zato sto je to u njenoj prirodi, sto drugacija ne moze da bude, a ne zato sto se trudi da oponasa muskarca koji prema nekim standardima (prezirem ovu rec) treba da bude grub i da obavezno gleda mrko.
Na makro-planu ne negiram postojanje principa homogamije, ali privlacnost izmedju dve osobe je nesto sto se odvija na mikro-planu.
Osim toga, mislim da se ovde prasina digla :mirnatetko: zbog jednog minornog :mini: detalja tehnicke prirode, a to je kako cemo zvati principe suprotnosti. Neko ih je laicki nazvao muskim i zenskim i zbog toga je nastao nesporazum.
Korisnikov avatar
By Hys.
Acorn-Aj agri komplitli:up:
By Gost
Originally posted by Acorn Girl
Da, jos samo da utvrdimo sta to zenu cini zenom. Neznost? Suptilnost? Zasto se smatra da je zena koja ne moze da se 'pohvali' ovim osobinama nije zensko i da je jeftina kopija muskarca?
E pa zato što se PRAVE ŽENE raðaju sa slede?im genetskim predispozicijama:
gen za prekrštanje nogu prilikom sedenja
gen za podizanje malog prsta pri ispijanju finih teku?ina iz finijeh šoljica
gen za ?upanje obrva
gen za ?ekanje ispred vrata dok neko ne dodje da im ih otvori (hm, upravo sam skontala o ?emu se radi kod tih "ma?kastih žena," tako se isto mace puštaju u zgradu pošto ne umeju da uðu same)
gen za šminkanje
gen za pu?enje usana
ima toga još, ali ja žurim, nijesam se našminkala, a i radi mi gen za kašnjenje... :trep:

:nokti:
Korisnikov avatar
By EYA
gen za vrckanje guzom :tange:
gen za treperave poglede :trep:
i obavezni gen za manikiranje :nokti:
Korisnikov avatar
By EYA
jooooooj, gen za viklere :pms:
By жњ
Originally posted by krepa?
gen za ?ekanje ispred vrata dok neko ne dodje da im ih otvori (hm, upravo sam skontala o ?emu se radi kod tih "ma?kastih žena," tako se isto mace puštaju u zgradu pošto ne umeju da uðu same)

:roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Menjam hidrogen za estrogen. Hitno. Sifra: plavusa grubijan.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sto se podela uloga tice, nekako imam utisak da se od mene u zivotu uvek ocekivalo da budem ona koja ce najvise da potegne, u fizickom smislu.
Tako je bilo kako na poslu, tako i u seksu i u kucnim poslovima. Na poslu, ako treba odraditi neki zahtevniji i odgovorniji posao, znalo se , Daliborka ce to najbolje da odradi. U krevetu, moji partneri i partnerke su uglavnom praktikovali da se izvale na ledja na krevetu i da rezoonuju da ce sve ostalo Daliborka da odradi. Kad je u kuci veliko spremanje, zna se - opet se ceka na Daliborku.
Zato sam ja od nedavno uvela princip da se uloge i zaduzenja jednako raspodele. U seksu sam spremna da pruzim maksimum od sebe, ali pod uslovom da vidim da se i partnerka trudi.
Prvo ja nju obradim, pa onda ona mene, a na kraju zauzmemo pozu 69.
Korisnikov avatar
By Belle
U lezbejskoj vezi musko NE POSTOJI. Pa, pobogu, u tome i jeste poenta! :hvala:
By Ilze Coh
Pa nekako "ispada" da sam uvek ja psihichki nestabilnija,ali jacha..!..Ali nikad nisam izigravala tipa.(pa valjda je samnom bash zato sto sam riba a ne tip?!?)Ne privlace me "devojchice koje glume decake".U zenama volim zenskost!!!!!!!!!!!!!:wink:
By nickbgd
Uglavnom sam bila sa BI zenama,koje su od mene trazile da se ponasam kao muskarac,ali u najboljem smislu te reci. Bilo mi je simpaticno i ok.
Sa lecama je sve moguce,osim toga da smo iste. U to zaista ne verujem i nikada nisam dozivela.

Uvek je jedna dominantnija...
Meni je sve jedno...samo da nam je lepo...
Korisnikov avatar
By Belle
Originally posted by unic0rn
Isechena je prepirka pochev od posta Angeline777 koji nije isechen zbog ironije nego zbog uvreda na rachun citirane ....
mogli ste da isecete uvrede, a da nam ostavite ironiju .... :alexis:
By Çâðê_DUP
Podela uloga, mislite ovo ... :venchanje:

Vise ne pokusavam da shvatim nijedan stereotipni fenomen niti da ga primecujem ... nije zapravo bitno sta covek misli, bitno je sta jeste, zbog toga nastaje konfuzija kad pokusavam da shvatim ponasanje i razmisljanje drugih, stereotipizaciju, globalizaciju drugih (kao neku sopstvenu duhovnu avanturu), jer fine logicke granice potpuno nestaju kad se rec uputi da ovlada njima.

Ne nameravam da sebe tako strpam ni u kakvu kategoriju, zabole me i za ego i za plus niz fantasticnih dodataka koji idu uz nj' i za kompletnu spoljnu fasadu umesanu u ovaj proces PODELE ULOGA, POSTOJANJA ILI NEPOSTOJANJA BISEKSUALNOSTI ili kojecega vec!

Ja znam sta JA volim, a ko voli, neka izvoli!

Ajd prijatno. :sigh:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, bre, Angie dozivljava neke ozbiljne transformacije, ili je odlucila da pokaze drugu stranu. Fino.
Korisnikov avatar
By Val
:D Ja sam "muz"...nema shta da se deli!

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By coka
ako podela uloga na musku i zensku ulogu u lezbejskoj vezi uopste postoji moja devojka bi definitivno bila musko, to je njen izbor a i meni odgovara. to naravno ne znaci da je ona psihicki jaca vec to zavisi od situacije
By nn_nn
zensko:bouncy:musko
By leopold_bloom
stereotipi, i standardna do bola glupava opaska "ko je tu musko, a ko zensko?" podela koju su ismislili str8eri fobicari i malogradajani, samo jedan dokaz nekakve graske u glvama vecine ljudske populacije- sve mora biti polarizovano i ceo svet je podeljen na 2 pola muski i zenski- GLUPOSTI!
zasto se ne moze jednostavno skontati da su neke stvari prosto middlesex ili sta vec, zar ne moze biti jasno da nekad sebe ne dozivljavas ni kao zenu i kao muskarca ni kao dete ni kao starca, ni coveka ni zver...da se vidis jednostvano kao ljudsku osobu spram noga sto ti je uglavi.
s druge strane, to etiketiranje osobe kao nosioca a priori "muskog principa" je takav bulshit kakvog nema, da sam htela biti muskarac promenila bih pol! :ogledalce: lol ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Val
:D Ja sam "muz"...nema shta da se deli!

:smeh: :smeh: :smeh:
a ja zena i takodje nema sta da se deli:lol:
Korisnikov avatar
By Adam*
PODela uloga........HM......................mislim da je bitno da je svako ono sto jeste i da se ne folira i ne menja(mozda prilagodjava)..nego samo furajte...........SEBE!!!!Neko ima u sebi vise zenskog neko vise muskog.mislim da je najbitnije da se te licnosti u tebi poklope sa licnostima tvog partnera.
Ja na primer imam jaku zensku stranu a imam devojku koja imam jaku musku stranu.....tako da MisliM da je to to..............(na to sam mislio).................zajedno smo JEDNO VELIKO JAKO BICE kome ne moze niko nista...............JAKO ME TO ISPUNJAVA!!!!Iskreno nisam se nadao da cu bas tako nesto naci!!!!SreCA PREGOLEMA!!!
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp
Originally posted by Ivory_E
prvenstveno sam ja zena koja voli zene.. samim tim ne vidim svrhu biti sa zenom koja se trudi da bude kao muskarac.. jer da sam htela da budem sa muskarcem bila bih sa njim a ne sa njegovom jeftinom kopijom..
a sta je tebi jeftina kopija?
evo, tramp, sad cu ja to slikovito (as usual) da ti objasnim. zamisli mene da pokusam da izgledam kao ceca, pa turim silikone u grudi, napucim usta, zapusim sve dushnicke kanale marlborom, kupim crnu periki i mal' mal' zabacujem kosu, izadjem na binu u stiklicama ma skljokice i otpevam (samo kako ja umem) "lepi grome moj".
samo ne znam ko bi u tom slucaju bio jeftina kopija ... :kafa:
s druge strane rembrandtove kopije nisu jeftine, sad pitanje je kako dozivljavate muskarce ili muskobanjaste devojke-kao rembrandta ili kao cecu ... :slika: :merlinka:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Acorn Girl
Zena koja je butch je takva zato sto je to u njenoj prirodi, sto drugacija ne moze da bude, a ne zato sto se trudi da oponasa muskarca koji prema nekim standardima (prezirem ovu rec) treba da bude grub i da obavezno gleda mrko.
Butch je, po mom skromnom misljenju, stvar imidza. Ako nije, onda je hormonalni disbalans.
Na makro-planu ne negiram postojanje principa homogamije, ali privlacnost izmedju dve osobe je nesto sto se odvija na mikro-planu.
a kod mene je suprotno ... ja sam homogamni tip, obavezno na makroplanu ...

dakle, podela uloga je nesto sto za mene ne postoji, a verujem u ono sto se zove DOPUNJAVANJE.
Korisnikov avatar
By Zoe
Dobar ti je avatar.
Korisnikov avatar
By Val
Ja kao (bar sam tako umislila) butch'ca :tepih: :hekla: :kuvar: :nokti: , dok moja devojka :cigareta: :gol: :sladoled: :pivce: . Mi se lepo podelile. :smeh:

Kakva crna podela. Radimo kako se kome radi! :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!