Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Abyss
Da li mislite da je najbolje kad je covek sam, tj. nema gay vezu, jer je to najbolji nacin da ostane srecan?

Ljudi pricaju: "Ja sam srecan, nemam nikog i super mi je"....

Kako vi gledate na to???
Korisnikov avatar
By avalon
Gledaj ovako... Bolje je da budes sam nego sa bilo kim :lizalica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ah, ah.......koliko puta sam samo i ja pomislila da je tako `mnogo lakse`.......manje patis, manje boli, manje se nerviras.........ali sam onda shvatila da i mnogo toga manje dobijam od zivota!

Samo napred, ne daj se obeshrabriti! :up: Uzivaj u svemu sto zajednistvo nosi.
A ti ljudi koji to tako kazu su sve samo ne srecni, trust me.....:skorpija:
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by avalon
"Kazni me, kazni, ako oci lazu..." :D

:kiss:
Korisnikov avatar
By taurus
Ako si emocijalno zrela osoba i ako znas sta su prave vrednosti jedne veze i ako znas da ih negujes bolje je imati nekoga.Grozno je biti sam.A da je tesko naci to sto ti odgovara,jeste,narocito ako si zdravog razuma,pa oni koji nemaju srece pa imaju losa iskustva reci ce "srecan sam jer nemam nikoga"-cist primer zablude...
Korisnikov avatar
By avalon
Veza radi veze, ne nikako :nokti: To je najveca greska koju covek moze da napravi. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Koliko ja kontam, ovde niko ne pominje `vezu radi veze` nego veze inace.....sa emocijama.......
Ili sam ja looda?! :wtf:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Abyss
Da li mislite da je najbolje kad je covek sam, tj. nema gay vezu, jer je to najbolji nacin da ostane srecan?

Ljudi pricaju: "Ja sam srecan, nemam nikog i super mi je"....

Kako vi gledate na to???
to se zove slatki limun.

no, taj period samoce je svakome potreban, jer se za to vreme mnogo bolje izborish sam sa sobom, uchish na prethodnom, nadogradjujesh kao osoba.

kasnije si stabilniji kad naidje neshto novo.
Korisnikov avatar
By avalon
Hajdemo ovako... Na prvom mestu je da si u vezi sa nekim koga volis i ko tebe voli... Ako takva osoba ne postoji, onda je bolje da budes sam/a :lizalica:
Korisnikov avatar
By taurus
Veza radi veze, ne nikako :nokti: To je najveca greska koju covek moze da napravi. :lizalica:
Da ali i neuspeli pokusaj ostvarenja iste je bolje nego camiti i glumiti nadzak babu operisanu od emocija. :kafa:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne treba se ni smuvavati samo da bi zadovoljili svoju sebichnu potrebu da budemo s nekim, ili mozemo da kazemo da smo s nekim, a ne treba ni glumiti ledenu kraljicu.
By Melibea
Originally posted by OneGirlArmy
Ah, ah.......koliko puta sam samo i ja pomislila da je tako `mnogo lakse`.......manje patis, manje boli, manje se nerviras.........ali sam onda shvatila da i mnogo toga manje dobijam od zivota!

Samo napred, ne daj se obeshrabriti! :up: Uzivaj u svemu sto zajednistvo nosi.
A ti ljudi koji to tako kazu su sve samo ne srecni, trust me..... :skorpija:
:up:

Po meni covek je mnogooooooooo srecniji,veseliji kad je u vezi i pozitivniji je za okolinu.:setnja:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by taurus
Da ali i neuspeli pokusaj ostvarenja iste je bolje nego camiti i glumiti nadzak babu operisanu od emocija. :kafa:
Ma sve je to super... Ali zasto bi neko bio vezi u kojoj bas i ne bi bio ispunjen i srecan. Sta je onda to? Kupovina vremena dok ne naidje onaj pravi/a?
Da nisam sve to prosao, ne bih o tome govorio.

Naravno, van citave ove price su ljudi koji jednostavno ne zele vezu i vole kres kombinacije.
By Bombina
svi smo ponekad su usamljeni i ja sam takodje,neki oni prevari sa mnom i glume i bez pomoci,nikako ne uspevam tako ,neka cura sjebala neku stvar licno strano,kaze da priznaje jednu voli,makar jedino je ima povratka,ocigledno nezna sta oce i sve ce biti naopako
ma nije ona u pravu,neka ja nju kazem crkni
zasad ne gubim nadu,al jeste uteha
dosta mi je
Korisnikov avatar
By taurus
Ma sve je to super... Ali zasto bi neko bio vezi u kojoj bas i ne bi bio ispunjen i srecan. Sta je onda to? Kupovina vremena dok ne naidje onaj pravi/a?

Naravno, van citave ove price su ljudi koji jednostavno ne zele vezu i vole kres kombinacije.
Cim shvatis da to nije to prekidas naravno a dok ne shvatis kristalises ono sto zaista zelis i emocijalno sazrevas.Ovo ne znaci da ides iz veze u vezu ali kada udjes u nesto ulazis optimisticki....Vazno je imati cilj kad-tad ces dobiti to sto zelis ali treba se i potruditi...
Korisnikov avatar
By avalon

Cim shvatis da to nije to prekidas naravno a dok ne shvatis kristalises ono sto zaista zelis i emocijalno sazrevas.Ovo ne znaci da ides iz veze u vezu ali kada udjes u nesto ulazis optimisticki....Vazno je imati cilj kad-tad ces dobiti to sto zelis ali treba se i potruditi...

Sa ovim se slazem :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Niko nije srećan jer je sam.

Prividna sreća koju pruža ta "usamljenost" je višak slobodnog vremena, nemanje "obaveze" i sl.

Ljubav je najveća sreća koja nekoga može da strefi.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pazi, to sve zavisi od osobe a ponajvishe od perioda u zivotu osobe.

Nekad stvarno kada treba da se izduvash i budesh sam sa svojim mislima ti ta samoca prija.
No kad tad se sve vrati na trazenje partnera, ali da sreca ne mora da bude fiktivna, shvatishe :)
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by unic0rn
Pazi, to sve zavisi od osobe a ponajvishe od perioda u zivotu osobe.

Nekad stvarno kada treba da se izduvash i budesh sam sa svojim mislima ti ta samoca prija.
No kad tad se sve vrati na trazenje partnera, ali da sreca ne mora da bude fiktivna, shvatishe :)
Malo me ovo asocira na posesivnost.Mozes biti sam sa svojim mislima i dok si u vezi.Sve je stvar razumevanja,postovanja tudjih potreba i vremena i jos mnogo toga.Ne izduvava se od ljubavi,ljubav daje energiju i prija...i jos mnogo toga
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne mislim na tu vrstu samoce...

posle neuspesne veze sto samo po sebi izaziva napor (recimo, slomljena srca) potreban je period dekontaminacije, tj odmora od svega toga, sto bi rekli politicari da se reshimo nasledja, frustracija i kojechega.

a ne odmah u trazenje ko sto ostali rade, to znaci dve stvari:
a. ili nikad niste bili zadovoljni tadasnjom vezom
b. ili povredu (gde se ne podrazumeva samo da je neko ostavljen) hocete da lechite novom vezom
c. ili se bojite 'samoce'
Korisnikov avatar
By bigirl
posle neuspesne veze sto samo po sebi izaziva napor (recimo, slomljena srca) potreban je period dekontaminacije, tj odmora od svega toga, sto bi rekli politicari da se reshimo nasledja, frustracija i kojechega.
To je nešto drugo... I mislim da nije predmet ove teme. Ili sam ja bar skontala da se tema odnosi na ljude kojima taj "odmor" traje jako dugo...
Korisnikov avatar
By HARP
Veza se ne planira ona se desi...
Ako jedna strana nije za to onda ne treba se ulagati i zrtvovati
Protiv srca se ne moze, ali razmislja se glavom...
Ako ti neko slomi srce upropasti ti jedan deo zivota, ali ako razmisljas glavom kompromis uvek postoji...
Znas kako se kaze kada neko umre: "Zivot ide dalje"
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
b. ili povredu (gde se ne podrazumeva samo da je neko ostavljen) hocete da lechite novom vezom
ne vidim šta je loše u tome. opet neka generalizacija tipa: "posle raskida mora da prođe tri uštapa i dve velike vode da bi bilo zdravo ući u novu vezu"?
Korisnikov avatar
By unic0rn
primeti da nisam rekao 'tri ushtapa i dve velike vode'.. to je na pojedincu da oseti/proceni..

samo mi nemoj reci da je zdravo iskakati iz veze u vezu?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pre moje poslednje veze, samoca mi je bash, bash teshko padala... Od te veze proslo je gotovo 9 meseci i nevidjeno mi je dobro, videcu koliko ce taj "filing" da potraje.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ovde se potpuno slazem sa avalonom da je bolje biti sam nego sa bilo kim... stavise, to bas cesto formulisem upravo istim recima... smatram da i ne mozes da budes stvarno sa nekim dok ne naucis da budes sam... tek tada imas sta da ponudis nekome... i tek tada si siguran da si sa nekim zato sto je to bas tako dobro...i samo zato..
Korisnikov avatar
By mary
Bolje biti pijan nego star(x2)
Vino ne zna da smo nekad bili sretni par,
Bolje biti pijan nego star(x2)

:peace:
By жњ

:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!