Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Abyssto se zove slatki limun.
Da li mislite da je najbolje kad je covek sam, tj. nema gay vezu, jer je to najbolji nacin da ostane srecan?
Ljudi pricaju: "Ja sam srecan, nemam nikog i super mi je"....
Kako vi gledate na to???
Originally posted by OneGirlArmy
Ah, ah.......koliko puta sam samo i ja pomislila da je tako `mnogo lakse`.......manje patis, manje boli, manje se nerviras.........ali sam onda shvatila da i mnogo toga manje dobijam od zivota!
Samo napred, ne daj se obeshrabriti!Uzivaj u svemu sto zajednistvo nosi.
A ti ljudi koji to tako kazu su sve samo ne srecni, trust me.....![]()
Originally posted by taurusMa sve je to super... Ali zasto bi neko bio vezi u kojoj bas i ne bi bio ispunjen i srecan. Sta je onda to? Kupovina vremena dok ne naidje onaj pravi/a?Originally posted by avalonDa ali i neuspeli pokusaj ostvarenja iste je bolje nego camiti i glumiti nadzak babu operisanu od emocija.
Veza radi veze, ne nikakoTo je najveca greska koju covek moze da napravi.
![]()
![]()
Originally posted by avalonCim shvatis da to nije to prekidas naravno a dok ne shvatis kristalises ono sto zaista zelis i emocijalno sazrevas.Ovo ne znaci da ides iz veze u vezu ali kada udjes u nesto ulazis optimisticki....Vazno je imati cilj kad-tad ces dobiti to sto zelis ali treba se i potruditi...Originally posted by taurusMa sve je to super... Ali zasto bi neko bio vezi u kojoj bas i ne bi bio ispunjen i srecan. Sta je onda to? Kupovina vremena dok ne naidje onaj pravi/a?Originally posted by avalonDa ali i neuspeli pokusaj ostvarenja iste je bolje nego camiti i glumiti nadzak babu operisanu od emocija.
![]()
![]()
Da nisam sve to prosao, ne bih o tome govorio.
Naravno, van citave ove price su ljudi koji jednostavno ne zele vezu i vole kres kombinacije.
Originally posted by taurusOriginally posted by avalonCim shvatis da to nije to prekidas naravno a dok ne shvatis kristalises ono sto zaista zelis i emocijalno sazrevas.Ovo ne znaci da ides iz veze u vezu ali kada udjes u nesto ulazis optimisticki....Vazno je imati cilj kad-tad ces dobiti to sto zelis ali treba se i potruditi...Originally posted by taurusMa sve je to super... Ali zasto bi neko bio vezi u kojoj bas i ne bi bio ispunjen i srecan. Sta je onda to? Kupovina vremena dok ne naidje onaj pravi/a?Originally posted by avalonDa ali i neuspeli pokusaj ostvarenja iste je bolje nego camiti i glumiti nadzak babu operisanu od emocija.
![]()
![]()
Da nisam sve to prosao, ne bih o tome govorio.
Naravno, van citave ove price su ljudi koji jednostavno ne zele vezu i vole kres kombinacije.
Originally posted by unic0rnMalo me ovo asocira na posesivnost.Mozes biti sam sa svojim mislima i dok si u vezi.Sve je stvar razumevanja,postovanja tudjih potreba i vremena i jos mnogo toga.Ne izduvava se od ljubavi,ljubav daje energiju i prija...i jos mnogo toga
Pazi, to sve zavisi od osobe a ponajvishe od perioda u zivotu osobe.
Nekad stvarno kada treba da se izduvash i budesh sam sa svojim mislima ti ta samoca prija.
No kad tad se sve vrati na trazenje partnera, ali da sreca ne mora da bude fiktivna, shvatishe![]()
Originally posted by unic0rnTo je nešto drugo... I mislim da nije predmet ove teme. Ili sam ja bar skontala da se tema odnosi na ljude kojima taj "odmor" traje jako dugo...
posle neuspesne veze sto samo po sebi izaziva napor (recimo, slomljena srca) potreban je period dekontaminacije, tj odmora od svega toga, sto bi rekli politicari da se reshimo nasledja, frustracija i kojechega.
Originally posted by unic0rnne vidim šta je loše u tome. opet neka generalizacija tipa: "posle raskida mora da prođe tri uštapa i dve velike vode da bi bilo zdravo ući u novu vezu"?
b. ili povredu (gde se ne podrazumeva samo da je neko ostavljen) hocete da lechite novom vezom
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!