- 14 Avg 2006, 00:00
Kad sam se uclanio na ovaj forum bio sam izgubljen...kod kuce mi je vladala ona bolna tishina koja vishe povredjuje nego najzesca svadja...jer je istina izasla na videlo..rekao sam majci o cemu se radi...to je bio samo okidac...sledi lancana reakcija,sa svakim outovanjem osecate olaksanje..rekao sam i rodjacima,prijateljima...ijao opet skrecem sa teme. Konkretne informacije za Bg...Klinicki centar,potrazite psihijatra za poremecaje mladih(da ne kazem ime)...nakon zakazanog prvog sastanka dobio sam domaci da napisem svoju biografiju kao i moja majka..kako ONA vidi moje odrastanje...josh neke teme koje smo obradili su "Razvoj rodnog identiteta","Zelje/mogucnosti", "Za/protiv"pricali smo o porodici koju bih eventualno osnovao, definisao sam pojam "psiholoskog oca", prosledjen sam kod psihologa radi testiranja licnosti....postoji specijalizovani tim koji radi privatno...saznao za njih od lekara iz KBC "Dragishe Mishovic"-a. Opet sam upucen na njih. Toliko za sada. Potforum je u pelenama ali ima vremena...u dobrim je rukama - hvala tramp