Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By жњ
Zelja za radjanjem je pitanje instinkta. Ebaga taki smo! Ja... jednog dana... mozda... posle 30 i neke... ako ne budem postala selfish bitch u medjuvremenu :alexis:

i decaka i devojcicu!
By Bombina
Originally posted by amnesia
Zelja za radjanjem je pitanje instinkta. Ebaga taki smo! Ja... jednog dana... mozda... posle 30 i neke... ako ne budem postala selfish bitch u medjuvremenu :alexis:

i decaka i devojcicu!
heheh znam da ti zelis devojcicu
By spf 3000
uzasavam se same pomisli da bih mogla da formiram neciju psihu i da prenesem svoje gene..
prica o deci me prestravljuje. ogromna je to odgovornost. ne znam da li cu ikad biti spremna za to.
i strasno mi je kad samo pomislim koliki mentalno neuravnotezeni (i na jos milion drugih nacina nepodobni za roditelje) ljudi planiraju ili vec imaju decu :nope:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by electra
i strasno mi je kad samo pomislim koliki mentalno neuravnotezeni (i na jos milion drugih nacina nepodobni za roditelje) ljudi planiraju ili vec imaju decu :nope:
Isto... Samo se nadam da ce i kod nas zaziveti prava deteta, bar neka zastita od njih...
Korisnikov avatar
By svejedno
Samo cu kopirati sta sam napisao na drugoj temi:

'Sto se dece tice, ne znam, choveche..
Razum mi govori da ne treba bacati na ovu prokletu planetu jos jedno bice i da je super stvar usvojiti nekoga ko vec nije imao srece pa se rodio, ali opet mozda geni, mozda hormoni, mozda neka tradicija u mom vaspitanju OSECA da bi bilo fenomenalno imati 'krv svoje krvi', tako da sam tu podeljen a u sushtini i ne znam da li zelim dete.

Ali ima vremena za te stvari.
Smatram da chovek ne treba da razmishlja o stvaranju deteta dok ne bude zadovoljan koliko je sebe ostvario '

To je to.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by svejedno

Smatram da chovek ne treba da razmishlja o stvaranju deteta dok ne bude zadovoljan koliko je sebe ostvario '
Ovo je fantasticno!

A zasto zelim dete? Zato sto mislim da ne postoji veca, bitnija i ozbiljnija stvar <cin> koje dve osobe mogu da podele i poklone jedna drugoj. LoooL, sad me hejtujte da dete nije tamo neki poklon i da treba da postoji neki 'visi' cilj, but I don't care, ja samo hocu dete sa NJOM. I, ako Nergal da, do trenutka kada mi budemo zrele i situirane enough, tako nesto ce i biti moguce.

A da! I mislim da ce dete biti prejebeno fantastican lik ako bude bilo spoj mojih i njenih gena + osobina + navika + stila + razmisljanja.
Korisnikov avatar
By mary
A da! I mislim da ce dete biti prejebeno fantastican lik ako bude bilo spoj mojih i njenih gena + osobina + navika + stila + razmisljanja.
Skromno, nema sta :lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Trenutno nemam instinkt/zelju/potrebu da imam detence, jer mi se nikako ne uklapa u planove za nerdnih 5-6 godina, mozda i vise. Zasto?
-ne zelim da fax koji traje cetiri godine studiram vise od sest.
-ne zelim da zbog neostvarenosti mojih ambicija, zelja, potreba jednog dana ispasta neko drugi, a pogotovo ne moje rodjeno dete
-ja sam osoba bez licnih primanja, bez sopstvenog krova nad glavom i kao takva tesko da bih mogla da pruzim detetu sve sto mu je potrebno
-emotivno sam nezrela

Elem, smatram da je rodjenje deteta ipak neki uzviseni cilj, najlepsa manifestacija ljubavi dvoje ljudi, ali mi se ne dopada kada deca dobijaju decu.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by ^mary^
Skromno, nema sta :lol: :kiss:
Dobro da si me podsetila! + da bude skromno na mene ;) :spin:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja zhelim decu, idealno troje il barem dvoje, a sad dal' sam spremna...pa ne znam, nekad mislim da jesam, nekad se plasim, ali uglavnom mislim da jesam i da je taj neki strah prirodan...:cekam:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a zasto bih zeleo decu?

@kiwi: ako zelis da posaljes svoje gene u buducnost nadji zene koje zele decu i napravi im par ili zavestaj spermu u neku banku... asto bi zeleo da ih odgajas?

nije da mrzim decu veci deo vremena (cesto se desi da su mi simpaticna), ali biti odgovoran za nekoga osim sebe 24 sata dnevno i biti odgovoran za dobar deo njegovog razvitka u narednih x godina (da ne pominjemo provoditi veci deo dana sa istim... ja ne bih ni cimera a kamoli dete :) ) je poprilicna odgovornost, na stranu koliko se sama ideja imati decu ili ne svidjala nekome ili ne, cinila in ili ne, cinila ih ponosnim li ne... prosto da pozelis da postoji zanimanje: odgojitelj dece. :)

konacni odgovor: ne i ne vidim sebe da cu u nekoj blizoj buducnosti zeleti...
Korisnikov avatar
By Dina
Juce sam dozivela da jedna prijateljica od moje prijateljice (koja je tek dobila bebu) kaze njoj da je vazno da je izbegla najvecu nesrecu - da nema dete! A inace tu sedimo jedna jos prijateljica i ja koje nemamo decu... I ja joj kazem da svasta prica, da ne zele svi ljudi decu, kakva nesreca, odakle joj to... Ali toliko sam se iznervirala da ne mogu da opisem...
By pčelica
Tuga je kada ljudi prave i rađaju decu tek
da bi ispunili svoju "građansku dužnost".
I ne verujem da će se to ikada kod nas promeniti,
jer će uvek ljudi reći "jao jadna ona" kad čuju da neka
žena nije rodila.
(S tom razlikom što će onda uvek da sledi pitanje
"a zašto nije? Jel' ne može ili neće", tek da je klasifikuju
dal' je sebična rospija koju će da pljuju i preziru ili
će da je sažaljevaju.)
Ljudi su u stvari jako zločesti.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja bih bas voleo da imam sina jednog dana... Kcerke su teze za odrzavanje. :smilegrin:
By pčelica
Originally posted by odskoraBI
Ja bih bas voleo da imam sina jednog dana... Kcerke su teze za odrzavanje. :smilegrin:

Moj ćaća je to jednom lipo objasnija,
o nekak'om klubu u koji jedva čeka da
uđe mi brat, a od kog po cinu mu života 'oće
mene da o'brani.
:lol:
Ponekad mi je žao ćaće mi. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
... Jos cu razmisliti...
Ja jos razmisljam :D Mada nadam se da necu jos predugo, odredila sam neki rok do kog razmisljanje moze da mi traje... :wink:

E da ja nisam pisala koje dete... ali ja sam sigurna da cu dobiti devojicu, ima i ime - Anastasija. Naravno, to moze biti i drugacije, nije jos ni dete izvesno a kamoli da mu se zna pol. Ali jednoj mojoj prijateljici, sada i kumi ja sam stalno govorila da ce dobiti sina i da ce ga sama gajiti - tako sam sanjala. Ona je zelela cerku i uopste nije smatrala da moze da gaji sama dete a sve je sada kako sam ja predvidela :gatara: Tako da se nadam da ce moja predvidjanja da rade i za mene samu :molise:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja bih volio da imam potomke, ali ne jos, za nekih 10-tak god. :D

Dina, nadam se da ces pronaci pravog muskarca.;)
Korisnikov avatar
By Dina
Auh Mazo pa bice velika razlika izmedju moje i tvoje dece nece moci da se igraju kao mali... Meni je krajnji rok 2 god.

I ja se nadam hvala :kiss: Mada u realnosti i ne ocekujem bas previse, ali hajde nada umire poslednja :sigh: Neka bude pravi otac za Anastasiju a ja cu se vec snaci :wink:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Seaman

Dina, nadam se da ces pronaci pravog muskarca. ;)
Mada vas ne poznajem, po postovima vidim kako se lepo slazete, i kada vec zelis potomke, zasto ti ne bi bio Dinin pravi muskarac (pod time ti podrzumevas "dobar otac njenog deteta"). Skrati tih 10 godina, izbaci tu nulu, i eto za godinu dana i njoj i tebi da se ispuni zelja...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by ...

Mada vas ne poznajem, po postovima vidim kako se lepo slazete, i kada vec zelis potomke, zasto ti ne bi bio Dinin pravi muskarac (pod time ti podrzumevas "dobar otac njenog deteta"). Skrati tih 10 godina, izbaci tu nulu, i eto za godinu dana i njoj i tebi da se ispuni zelja...
Mi smo prijatelji.:D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma necu!!!! shvatila sam da cu biti neka odlicna tetka ili kuma ili statijaznam....
Korisnikov avatar
By iJazz
Da, jednog dana... Zašto? Osećam nešto tako nekako :) ...
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by hlaefdige
ma necu!!!! shvatila sam da cu biti neka odlicna tetka ili kuma ili statijaznam....
Da neces mozda mom detetu? hahahaaha!

Nikad necu imati decu!!
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by ...

Mi smo prijatelji. :D
A sta ce ti biti ona kojoj ces praviti decu kroz 10 godina? Neprijatelj?
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by ...
Originally posted by ...

Mi smo prijatelji. :D
A sta ce ti biti ona kojoj ces praviti decu kroz 10 godina? Neprijatelj?
Ipak ce Dina sama odluciti ko ce biti otac njenog djeteta (njene djece).

;)
By Çâðê_DUP
Samo cu kopirati sta sam napisao na drugoj temi:

'Sto se dece tice, ne znam, choveche..
Razum mi govori da ne treba bacati na ovu prokletu planetu jos jedno bice i da je super stvar usvojiti nekoga ko vec nije imao srece pa se rodio, ali opet mozda geni, mozda hormoni, mozda neka tradicija u mom vaspitanju OSECA da bi bilo fenomenalno imati 'krv svoje krvi', tako da sam tu podeljen a u sushtini i ne znam da li zelim dete.

Ali ima vremena za te stvari.

To je to.
Potpisujem! svaku rech izuzev boldiranih! :up:
:brada:
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa zar to nije cilj svakog coveka?
da produzi vrstu i da upozna i to osecanje, valjda.
Korisnikov avatar
By Sky123
decu??!! never, not ever
By Kragi
:neznam:
Meni je u nekim slucajevima lakse da sistemom eliminacije (odnosno onoga sta necu i ne zelim) dodjem do odgovora.
Znam samo da ne zelim toliku odgovornost prema nekome i da se verovatno malo bojim toga da nekome zivot zavisi od mene.

Inace je pitanje dobro :B bunarim i ovo
Korisnikov avatar
By dharmox

To je to.
Ne da svejedno nije u pravu, jeste. Ali niti sam ostvaren niti preterano zadovoljan sobom. Površan, lakomislen, plahovit, tvrdoglav, ne naročito situiran i ne verujem da će se išta od toga u skorije vreme promeniti. Tako da praktično nemamo na šta da čekamo, nego praviti jedno za drugim da bi mogli da se igraju zajedno. :snesko:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!