Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by electraIsto... Samo se nadam da ce i kod nas zaziveti prava deteta, bar neka zastita od njih...
i strasno mi je kad samo pomislim koliki mentalno neuravnotezeni (i na jos milion drugih nacina nepodobni za roditelje) ljudi planiraju ili vec imaju decu![]()
Originally posted by svejednoOvo je fantasticno!
Smatram da chovek ne treba da razmishlja o stvaranju deteta dok ne bude zadovoljan koliko je sebe ostvario '
Originally posted by odskoraBI
Ja bih bas voleo da imam sina jednog dana... Kcerke su teze za odrzavanje.![]()
Originally posted by DinaJa jos razmisljam
... Jos cu razmisliti...
Originally posted by SeamanMada vas ne poznajem, po postovima vidim kako se lepo slazete, i kada vec zelis potomke, zasto ti ne bi bio Dinin pravi muskarac (pod time ti podrzumevas "dobar otac njenog deteta"). Skrati tih 10 godina, izbaci tu nulu, i eto za godinu dana i njoj i tebi da se ispuni zelja...
Ja bih volio da imam potomke, ali ne jos, za nekih 10-tak god.![]()
Dina, nadam se da ces pronaci pravog muskarca.![]()
Originally posted by ...Mi smo prijatelji.Originally posted by SeamanMada vas ne poznajem, po postovima vidim kako se lepo slazete, i kada vec zelis potomke, zasto ti ne bi bio Dinin pravi muskarac (pod time ti podrzumevas "dobar otac njenog deteta"). Skrati tih 10 godina, izbaci tu nulu, i eto za godinu dana i njoj i tebi da se ispuni zelja...
Originally posted by SeamanA sta ce ti biti ona kojoj ces praviti decu kroz 10 godina? Neprijatelj?Originally posted by ...Mi smo prijatelji.Originally posted by SeamanMada vas ne poznajem, po postovima vidim kako se lepo slazete, i kada vec zelis potomke, zasto ti ne bi bio Dinin pravi muskarac (pod time ti podrzumevas "dobar otac njenog deteta"). Skrati tih 10 godina, izbaci tu nulu, i eto za godinu dana i njoj i tebi da se ispuni zelja...
![]()
Originally posted by ...Ipak ce Dina sama odluciti ko ce biti otac njenog djeteta (njene djece).Originally posted by SeamanA sta ce ti biti ona kojoj ces praviti decu kroz 10 godina? Neprijatelj?Originally posted by ...Mi smo prijatelji.Originally posted by SeamanMada vas ne poznajem, po postovima vidim kako se lepo slazete, i kada vec zelis potomke, zasto ti ne bi bio Dinin pravi muskarac (pod time ti podrzumevas "dobar otac njenog deteta"). Skrati tih 10 godina, izbaci tu nulu, i eto za godinu dana i njoj i tebi da se ispuni zelja...
![]()
Originally posted by svejednoPotpisujem! svaku rech izuzev boldiranih!
Samo cu kopirati sta sam napisao na drugoj temi:
'Sto se dece tice, ne znam, choveche..
Razum mi govori da ne treba bacati na ovu prokletu planetu jos jedno bice i da je super stvar usvojiti nekoga ko vec nije imao srece pa se rodio, ali opet mozda geni, mozda hormoni, mozda neka tradicija u mom vaspitanju OSECA da bi bilo fenomenalno imati 'krv svoje krvi', tako da sam tu podeljen a u sushtini i ne znam da li zelim dete.
Ali ima vremena za te stvari.
Smatram da chovek ne treba da razmishlja o stvaranju deteta dok ne bude zadovoljan koliko je sebe ostvario '
To je to.
Originally posted by svejednoNe da svejedno nije u pravu, jeste. Ali niti sam ostvaren niti preterano zadovoljan sobom. Površan, lakomislen, plahovit, tvrdoglav, ne naročito situiran i ne verujem da će se išta od toga u skorije vreme promeniti. Tako da praktično nemamo na šta da čekamo, nego praviti jedno za drugim da bi mogli da se igraju zajedno.
To je to.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!