Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
1. Je l' ovo neka interna fora?

2. "Postoje, kazes, pederske torbice"

Ja samo citiram, trebalo je da obratis malo vise paznje.

3. Tesko, veoma tesko

Mada moram da priznam da sam se nasmejao na foru sa lepezom.
:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by avalon
Originally posted by Kupper
1. Oklen ti = mislim, u ovo doba godisnje:jelka:?
2. Postoje, kazes, pederske torbice. El tako? Jeste. Posto si odskoraBI pretpostavljam da imas jednu nepedersku da vi'm kako to izgleda.
3. Koj moj ce ti to 'moj decko'? To je davno aut. Danas se kaze 'moj jebac' ili 'moj svaler(cina)'.

I kad prevalis preko usta 'moj jebac sa sve 22' zacas se saltujes na 'moj decko' pa pocnes da mu tepas 'deckic'...a i lepooo ti...

Ma idi, citava lepeza ti se otvara (ne, NE, ne ta lepeza na koju si pomislio:D ).

Ponosan sam na tebe :diplomac:
:sesir: :blush:

@odskora-jebem-li-ga-sta:

Kreni decko u eksn, pusti citate i ostale zajebancije. Samo :fuck: :povez:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by odskoraBI
1. Je l' ovo neka interna fora?
C.
Korisnikov avatar
By Kupper
:sladoled:ponesi lepezu:fuckbed:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa, uglavnom to tako ide, Razvojni put Bore Shnajdera:

- Pipnuo sam svoju prvu kitu, kresnuo prvog lika - BI sam, Sve tetke sa svojom shminkom i svojim tashnicama shto dalje od mene

- Popusio sam svoju prvu kitu i krnuo zhvaku prvom tipu - Nisu tetke toliko loshe, i one su ljudi, ali i dalje ne bih da me s njima vidjaju po gradu

- Primio sam prvu kitu, prvi put svrshio nekome po faci - Najednom, ona roze cvetna kosulja i nije toliko losha a ovo moje motanje ruchicom dok pricham je sasvim prirodno - pa i str8 ljudi to rade

- Primila sam 50tu kitu - Danas sam sa svojom muskom drugaricom chije je nocno ime Sesili ogovarala njenog dechka. Nije mu se svidela njena Prada tashnica... Gucci kreten...

Naravno, izmedju stadijuma se smanjuje uzimanje kreatina i ostalih suplemenata :mucka: :meso:
Korisnikov avatar
By avalon
:sladoled:ponesi lepezu:fuckbed:
I jednog crnca :lol:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn

- Pipnuo sam svoju prvu kitu, kresnuo prvog lika - BI sam, Sve tetke sa svojom shminkom i svojim tashnicama shto dalje od mene

- Popusio sam svoju prvu kitu i krnuo zhvaku prvom tipu - Nisu tetke toliko loshe, i one su ljudi, ali i dalje ne bih da me s njima vidjaju po gradu

- Primio sam prvu kitu, prvi put svrshio nekome po faci - Najednom, ona roze cvetna kosulja i nije toliko losha a ovo moje motanje ruchicom dok pricham je sasvim prirodno - pa i str8 ljudi to rade

- Primila sam 50tu kitu - Danas sam sa svojom muskom drugaricom chije je nocno ime Sesili ogovarala njenog dechka. Nije mu se svidela njena Prada tashnica... Gucci kreten...

Naravno, izmedju stadijuma se smanjuje uzimanje kreatina i ostalih suplemenata :mucka: :meso:

A na tebe sam posebno ponosan... 10 Bambija + Ledene kocke (u narednih sat vremena) :lizalica:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by unic0rn

Prica (mislim odskoraBI-jeva ) mora da ima kraj:sw: Otprilike - 'a onda je u moj zivot usao muskarac, bas pravi:colorado: (colorado, nista licno, tako mi fino leg'o :) ) pa me drndao i drndao :drama: , te postadoh odavnoBI (odskoraGAY).....
Korisnikov avatar
By avalon
Znate sta... Covek je odskoraBI, a mozda je pre toga bio GAY... Nemojmo da gresimo dusu :lizalica:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki

:smeh: :kiss:
Off - necu vise da se zalim na histeriju smajlica. Da vidite ove Pakijeve sta rade i vi bi pozeleli taj rad.

:mazi: (ovaj mazi pa kida odskoraBI)

@avalon - :doh: , ko bi se toga setio??? Reverse order:mini:
Korisnikov avatar
By Paki

:smeh: :kiss:
Off - necu vise da se zalim na histeriju smajlica. Da vidite ove Pakijeve sta rade i vi bi pozeleli taj rad
Rili ? :trep: ... Pa nisam znao da sam tol'ko dobar... :zavera: :bundeva:

;)

P.S. Zajebi Operu definitivno, uzmi Firefox ili Maxton :sesir:
Korisnikov avatar
By Adam*
PA vidi se iz aviona.........FUCK!!!CAk i ja.....koji sam ST8!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Ja i 'radim' po Firefoxu. Malo me loze ovi Operini slatkisi ma, rekoh, sto da ne:D

Nisi ti dobar, smajlici su:sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Adam*
Onda su ti avioni vrlo visoko :lol: Naime ja kad upoznam prijatelje gayeve sa prijateljima koji su str8 ne pada im tako nesto na pamet, vec se sve nesto nadaju da ce to prerasti u vezu ili se zainteresuju za njih (zene).

Inace ja mislim da dosta dobro procenjujem ljude uopste i dosta dobro zapazam, npr. retko se prevarim i prvi utisak o nekome se obicno potvrdjuje kroz duzi odnos sa tom osobom. Tako da i to mogu da procenim, izmedju ostalog. Naravno, moguce su greske...
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by Dina
Onda su ti avioni vrlo visoko :lol: Naime ja kad upoznam prijatelje gayeve sa prijateljima koji su str8 ne pada im tako nesto na pamet, vec se sve nesto nadaju da ce to prerasti u vezu ili se zainteresuju za njih (zene).

Inace ja mislim da dosta dobro procenjujem ljude uopste i dosta dobro zapazam, npr. retko se prevarim i prvi utisak o nekome se obicno potvrdjuje kroz duzi odnos sa tom osobom. Tako da i to mogu da procenim, izmedju ostalog. Naravno, moguce su greske...
PA gde je nesporazum??(avioni su visoko??) pa otprilike si isto rekla sto i ja!!!
Pozdrav!!!!...............I veruj mi da se vidi iz aviona ako naravno znas......i ako si u tome!!!!(ja nisam, ali sam oduvek okruzen njima posto sam radio kao DJ 10 god)
Korisnikov avatar
By Vlada T
Predrasude, slatke moje predrasude....

A ti Unicorne, bio si nekada fino dete, a onda si se pod'uvatio sa tim tetketinama, koje su te totalno iskvarile, dabogda im se Cecin disk izgrebao :tenis:
Korisnikov avatar
By Tot
.I veruj mi da se vidi iz aviona ako naravno znas......i ako si u tome!!!!(ja nisam, ali sam oduvek okruzen njima posto sam radio kao DJ 10 god)
:drama: :drama: :drama:

Varljiva lakoca definisanja, procenjivanja...

:) )
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Vi bas ne mozete sebi da priznate da nisu svi koji vole tipove tetke?
Jedno je kad ti s vremena na vreme pozelis da budes sa deckom, a drugo je kad neko voli kitu vise nego 'leba da jede...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jel se tebi dopadne ?ovek (de?ko) ili ti se dopadne gay, bi, nešto tre?e...?

Morao bi dosta da poradiš na razbijanju svojih predrasuda, stereotipa i zabluda. Ne izgledaju svi gejevi isto (ne "furaju isti fazon" ponašanja, odevanja, izgleda), kao što to nije slu?aj ni sa biseksualcima niti heteroseksualcima...
Mislim da definitivno nisam ja taj koji treba da poradi na razbijanju svojih predrasuda...
Korisnikov avatar
By avalon
Jedno je kad ti s vremena na vreme pozelis da budes sa deckom, a drugo je kad neko voli kitu vise nego 'leba da jede...

E ako si nam vala i rekao :lizalica:
Korisnikov avatar
By Adenim
Svi smo mi nekada bili bi.... :lood:
Korisnikov avatar
By taurus
Pitas ga: Je l' si ti gay? I na nacin na koji kaze NE sve ti bude jasno.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina

PA gde je nesporazum??(avioni su visoko??) pa otprilike si isto rekla sto i ja!!!
Pozdrav!!!!...............I veruj mi da se vidi iz aviona ako naravno znas......i ako si u tome!!!!(ja nisam, ali sam oduvek okruzen njima posto sam radio kao DJ 10 god)
Ne, ja sam rekla da su vrlo visoko... Kad pogledas dole vidis samo oblake a ljude uopste ne ;) :avion:

Pozdrav za tebe, takodje :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne moze se bioloski>>>>>>>>>>>>>>> :cita:

A ko o tome prica uopste? i ko to porice? i definisi (svoju) tetku?
Sedi, kec.
By bokija
He,svi su,samo je pitanje da li oni to znaju.Mislim da najbolji instikt za to imaju oni koji vole mlado meso jer znaju kako da se dokopaju onog malog vragica u njihovim zelenim glavicama.
By Melibea
Od 10 pokusaja pogodin 5 (svi tipovi).Kod tipova je lakse (bar meni) da privalim jesu li ili nisu.Nekako im se vidi po hodanju,drzanju tela,pogledu ma oseti se.Kod devojaka jooj jedino ako mi nije od nekud poznata ovako tesko mogu da provalim...Isuvise su :flasher:
By Çâðê_DUP
Pa ja rekoh: martinke, al ajde
Lako je provaliti devojke i momke koji ganjaju neki sterotip i furaju imidz lezbejke i pedera-OGRANICICU SE NA NAUCENO PONASANJE I NA ODECU :D
pederi: vrcav hod, feminizirani pokreti, mindjusice, nakit, torbica, graciozni zenski pokreti, prekrstene noge, pucenje usana
lezbejke: hod Klinta Istvuda (teza varijanta), raskrecene noge, ruke padaju preko kolena dok sedi, nosi pantalonice do kolena, tetovaza na ramenu ili na ruci, tetovaza anywhere, pirsing na obrvi ili jeziku, i obavezna flasa piva, tekme i vikanje u glas, histerija kad su lezbejke u jednoj sobi. ima jos, ali moja opsesija mi ne dozvoljava da se setim .... kompulzija me tera da zavrsim post ...

biseksualke lako prepoznajem, one se nekako uvek same nabace (kod njih ide ono "s pogledom", lezbejka je fol nezainteresovana, a svaka za sebe misli da je zesca riba), interesantno primetila sam da mali vroj devojaka ima pune usne, ali i generalno mali broj zena na ovom podrucju ima pune usne, tako da to njet bas merodavno :)
obicno kratka kosa, ali nedefinisanog oblika)
na "zurkama" nekad ide i kravata, koja je na mpj uzas prikacena na obicnu majicu ( s rukavima ), i pantalone na pruge, muske

dalje, biseksualke obicno sa sobom vode decka i vrlo diskretno i vaspitano ti se nabacuju. ja nisam out, pa ne znam zasto mi se nabacuju, ali verovatno je to zato sto se i ja njima nabacujem ili ih samo proucavam (ako mi se ne svidja, sto je cesci slucaj)

muskarci biseksualci su, pa skoro strejtoliki, njih ne prepoznajem uopste, mozda oni koji naginju metroseksualnosti i vode previse (za Balkan) racuna o svome izgledu, a glavne su baje u gradu i oko njih krsh riba (sto strejt, sto biseksualki)

:lol:

lezbejke idu po grupama, kao carlijevi andjeli

(ovo se , naravno, sve odnosi na izlaske)

za dnevnu varijantu, ne usudjujem se da kazem, bice mnogo :seronjo:
By partizanka88
Ne mogu nikada prepoznati prosjecnu lezbejku jer se ne razlikuje od drugih zena..osim mozda sto ce te gledati i to ako joj se svidjas :D

Drugo su one butchice,ili kako se vec zovu,ali one mene vise podsjecaju na transexualce nego na lazbe..jer fakat kao da zele da budu muskarci.Jednom sam jednu nesto pitala i rekla "jesi li bio"(nisam na prvi pogled vidjela da je zensko) :lol: ..ali ko joj je kriv :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!