Pa ja rekoh: martinke, al ajde
Lako je provaliti devojke i momke koji ganjaju neki sterotip i furaju imidz lezbejke i pedera-OGRANICICU SE NA NAUCENO PONASANJE I NA ODECU
pederi: vrcav hod, feminizirani pokreti, mindjusice, nakit, torbica, graciozni zenski pokreti, prekrstene noge, pucenje usana
lezbejke: hod Klinta Istvuda (teza varijanta), raskrecene noge, ruke padaju preko kolena dok sedi, nosi pantalonice do kolena, tetovaza na ramenu ili na ruci, tetovaza anywhere, pirsing na obrvi ili jeziku, i obavezna flasa piva, tekme i vikanje u glas, histerija kad su lezbejke u jednoj sobi. ima jos, ali moja opsesija mi ne dozvoljava da se setim .... kompulzija me tera da zavrsim post ...
biseksualke lako prepoznajem, one se nekako uvek same nabace (kod njih ide ono "s pogledom", lezbejka je fol nezainteresovana, a svaka za sebe misli da je zesca riba), interesantno primetila sam da mali vroj devojaka ima pune usne, ali i generalno mali broj zena na ovom podrucju ima pune usne, tako da to njet bas merodavno
obicno kratka kosa, ali nedefinisanog oblika)
na "zurkama" nekad ide i kravata, koja je na mpj uzas prikacena na obicnu majicu ( s rukavima ), i pantalone na pruge, muske
dalje, biseksualke obicno sa sobom vode decka i vrlo diskretno i vaspitano ti se nabacuju. ja nisam out, pa ne znam zasto mi se nabacuju, ali verovatno je to zato sto se i ja njima nabacujem ili ih samo proucavam (ako mi se ne svidja, sto je cesci slucaj)
muskarci biseksualci su, pa skoro strejtoliki, njih ne prepoznajem uopste, mozda oni koji naginju metroseksualnosti i vode previse (za Balkan) racuna o svome izgledu, a glavne su baje u gradu i oko njih krsh riba (sto strejt, sto biseksualki)
lezbejke idu po grupama, kao carlijevi andjeli
(ovo se , naravno, sve odnosi na izlaske)
za dnevnu varijantu, ne usudjujem se da kazem, bice mnogo