- 28 Jun 2006, 22:39
Da li imate vise srece sa devojkama ili muskarcima ( muvanje,sex na jedno vece,veza ! ! ! 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Laika
Meni ova tema ne deluje besmisleno.
Evo ja da bacim svoju: ne mogu da kazem da sam nekom curom bila 100% zadovoljna.
Vise volim prosecnu zenu nego tri savrsena muskarca, ali je prosecnu zenu (bar meni) teze naci nego tri (meni) savrsena muskarca.
Mislim, ne trazim ja ne znam kakvo savrsenstvo, moze da ima bezbroj mana, vazno je samo da nema one kojih se gnusam i da ima neke vrline koje se u mojoj glavi visoko kotiraju.
Ja mislim da ne trazim mnogo, samo da ima slicne poglede na svet kao ja, da je procitala po neku knjigu, da je zabavna, i da nije povrsna.
Ali, to je ocigledno jako tesko naci.
Uglavnom se desava da ili gutam knedle na ono sto povremeno prica, ili na ono kako se povremeno ponasa.
Zato planiram da se lezbejachim dok mi ne presedne (a cini mi se da necu morati jos dugo da cekam da mi presedne),
a onda cu se udati za jednog od desetak ~SAVRSENIH~ muskaraca koji me okruzuju.
I bicu srecna. Jebes seks, ako treba da se budis pored retarda...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!