Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By srbija
Da li imate vise srece sa devojkama ili muskarcima ( muvanje,sex na jedno vece,veza ! ! ! :ogledalce:
Korisnikov avatar
By IriS
daj postavi bar jednu smislenu temu :hand:
Korisnikov avatar
By Rei
Mnogo si mi simpatichan :giggle: ( a i ovaj smajli mi se u poslednje vreme neshto mnogo svidja : )
Korisnikov avatar
By Zibro
mnogo vise srece sa devojkama......
ali avaj !!! to mi uopste ne treba u zivotu :)
By srbija
samo opusteno :fuckbed: ne se sikiraj :kafa:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kiss addict
daj postavi bar jednu smislenu temu :hand:
Eh, puste zelje... :nokti:
By жњ
vise imam srece sa tipovima jer me ne doticu (u vezama)

sa zenama redovno pizdim :shok:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by srbija
Da li imate vise srece sa devojkama ili muskarcima ( muvanje,sex na jedno vece,veza ! ! ! :ogledalce:
Cenim da ?eš na osnovu ve?ine meðu datim odgovorima odlu?iti da li si gay, bi ili hetero...! :eureka:

:zacepi:
By Ulix
Cenis da ovaj entitet uopste moze da razmislja na tako kompleksan nacin? :merlinka:
Korisnikov avatar
By Val
Ote mi rec iz usta! :smeh:
Korisnikov avatar
By Laika
Meni ova tema ne deluje besmisleno.
Evo ja da bacim svoju: ne mogu da kazem da sam nekom curom bila 100% zadovoljna.

Vise volim prosecnu zenu nego tri savrsena muskarca, ali je prosecnu zenu (bar meni) teze naci nego tri (meni) savrsena muskarca.
Mislim, ne trazim ja ne znam kakvo savrsenstvo, moze da ima bezbroj mana, vazno je samo da nema one kojih se gnusam i da ima neke vrline koje se u mojoj glavi visoko kotiraju.
Ja mislim da ne trazim mnogo, samo da ima slicne poglede na svet kao ja, da je procitala po neku knjigu, da je zabavna, i da nije povrsna.
Ali, to je ocigledno jako tesko naci.
Uglavnom se desava da ili gutam knedle na ono sto povremeno prica, ili na ono kako se povremeno ponasa.

Zato planiram da se lezbejachim dok mi ne presedne (a cini mi se da necu morati jos dugo da cekam da mi presedne),
a onda cu se udati za jednog od desetak ~SAVRSENIH~ muskaraca koji me okruzuju.
I bicu srecna. Jebes seks, ako treba da se budis pored retarda...
Korisnikov avatar
By Laika
Dakle srecnija bih bila sa muskarcima.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Laika
Meni ova tema ne deluje besmisleno.
Evo ja da bacim svoju: ne mogu da kazem da sam nekom curom bila 100% zadovoljna.

Vise volim prosecnu zenu nego tri savrsena muskarca, ali je prosecnu zenu (bar meni) teze naci nego tri (meni) savrsena muskarca.
Mislim, ne trazim ja ne znam kakvo savrsenstvo, moze da ima bezbroj mana, vazno je samo da nema one kojih se gnusam i da ima neke vrline koje se u mojoj glavi visoko kotiraju.
Ja mislim da ne trazim mnogo, samo da ima slicne poglede na svet kao ja, da je procitala po neku knjigu, da je zabavna, i da nije povrsna.
Ali, to je ocigledno jako tesko naci.
Uglavnom se desava da ili gutam knedle na ono sto povremeno prica, ili na ono kako se povremeno ponasa.

Zato planiram da se lezbejachim dok mi ne presedne (a cini mi se da necu morati jos dugo da cekam da mi presedne),
a onda cu se udati za jednog od desetak ~SAVRSENIH~ muskaraca koji me okruzuju.
I bicu srecna. Jebes seks, ako treba da se budis pored retarda...

:drama:

Pa kako onda da se udash za str8 mushkarca, a da zaobidjesh tu opciju?
Korisnikov avatar
By Laika
Ma nemam pojma
Pusti me, lupam jer sam tuzna

Gadim se hetero seksa, to bi mi stvarno bilo mucenje.

Nadam se da ce nesto da mi kvrcne u glavi :fige:
Korisnikov avatar
By Val
Ma bwe, dodji i ti na kafu da ne budesh tuzna. Razveselit ce tebe teta Val. :potapsava:
Korisnikov avatar
By unic0rn
peder sam.

shta ti mislish, gejnije?

:elektro:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Laika
:rida:

A gde je kafa?
Koju da kuvamo? Imamo nekih 17 vrsta, pa biraj! :P Kad krecesh?
Korisnikov avatar
By Laika
Nes, ladan, penusav... :D

(vec sam na vratima ;) )

:kiss:
By Tea
O jbt, od kad cekamo, kad ces vise da pozvonis!? Nes vise nije hladan. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Laika
Pogledaj malo oko sebe... :duh:

:lol:
(Ne obracajte paznju, :temperatura: )
By Tea
"Ne obracajte paznju na coveka iza zavese" :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Josh uvek si pred vratima ? :puzzle:

:pokazuje:
By Çâðê_DUP
Oj Srbijo (mamicu ti ...) :srbin: .... ja sam muskih srca srcolomka, al dzaba .... ... :sarana:

Da sam str8, sigurno ne bih bila ovako .... hmm .... :sigh: :usamljen: (oh m y god, ponestaje mi teskta, moracu da odvezbam upevavanje-jednoglasnu sesuju citanja naglas) :kosa:

nemam srece sa Zenom, a to je jedina sreca koju prizeljkujem. :love:

(mislim ni da Bozidar Benedikt ne bi ovo bolje srocio)

But ya never know, I shall never give up indeed ;)

Sprzena sam iznutra tim prokletim masnicama ... Posaljite mi skalpel s ostrom ivicom prorocanstva, posaljite mi ubojnu sekiru, ubicu da istrgnem Zenu iz svog srca pre nego sto je pritegnem uz lice svojim fuckin' knjigama .... nista mi dobro nisu donele ... da sam glupa, sigurna sam da bi situacija bila drugacija, vizualizirala sam sopstvenu glupost jednom pred ogledalom i idealno je, zamislila sam the whole situation, ja plava i glupa, svima sam okej, svi me kapiraju, devojke se otimaju o mene i ne izbegavaju me za povremen seks, ovako, ja sam "nesto drugo" ... mrs' ;)
Korisnikov avatar
By Val
Povremen sex? Hmmmm... :dance: Ali bre... :vruce:

:lol:
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Val
Josh uvek si pred vratima ? :puzzle:

:pokazuje:

:duh:

:lukavi:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmm, missim SRECE?? sta to znaci? lepsse, lakse, intenzivnije, or what?

LAKSE mi je sa muskarcima jer sam uvek u bitch poziciji i stvari su ili kako ja hocu, ili NISU - a mene boli pissa :D ( hmmm, rezimirah prethodnih 8 god sVog zivota, i skontah da sam sustinski biLLa najsrecnija tih nekoLiko godina kad sam bila u 'nesrecnoj' heteRo vezi kojoj se NIKAD ne bih vratila, kmeeeeeeee )

sa zenama je ... ludiLO brate :luda: miSSim , dovoljno mi oVo mouje, a kamoli luDilo joss jedne zene, fuf. stoGa, skinulLa bih se sa zena, al sta cu kaD su volim ludo i lepo :vruce: . i ociGledno volim da sHizim :kafa: (no, ima i moUj organizam samoodrzaJNi instinkT, pa je udario zeSci odbrabmeni mehanizam veZan za SEX komponentu , pa se , onako bukvaLno i JESAM skinuLLa sa zena :hail2: )
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by amnesia
vise imam srece sa tipovima jer me ne doticu (u vezama)

sa zenama redovno pizdim :shok:
Agree, kamo srece da sam hetero.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!