Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by amnesiaNije istina. Sudac se pripremao da mu da žuti ali kad je pogledao u onu svoju knjižicu iz nekog ?udnog razloga je odustao i samo ga opomenuo. Ali kompjuter i svi ostali su registrirali žuti jer se prakti?ki ve? i uhvatio za njega, ali isti nikad nije pokazao. Eto i to se dešava.
e, jel stvarno onaj lik iz cro momchadi juce igrao sa dva zuta?![]()
Originally posted by iwancroNije istina. Sudija mu je pokazao zuti karton ali nije stigao da pogleda u knjizicu jer ga je neko scepao za ruku. I lepo se vidi kad se Simunic okrene (kamera ga hvata u face), prevrne ocima i kaze nekom od saigraca "drugi zuti". Zatim se ponovo okrece prema sudiji i shvata da mu nije pokazao crveni i pravi se kao da se nista nije desilo.Originally posted by amnesiaNije istina. Sudac se pripremao da mu da žuti ali kad je pogledao u onu svoju knjižicu iz nekog ?udnog razloga je odustao i samo ga opomenuo. Ali kompjuter i svi ostali su registrirali žuti jer se prakti?ki ve? i uhvatio za njega, ali isti nikad nije pokazao. Eto i to se dešava.
e, jel stvarno onaj lik iz cro momchadi juce igrao sa dva zuta?![]()
![]()
Originally posted by Kupperne mogu nikako da se sretnu pre finala
Da li neko zna kad bi najranije mogli (mislim kad bi sve bilo po mojim zeljama) da se 'sretnu' Brazil i Argentina?
Originally posted by west endDa, da ali???? I Engleska federacija ga kaznila zestoko po dzepu a jos se ne zna da li ce ga i tek kad delegirati/pustiti za neko sledece medjunarodno takmicenje. Jbg, takvi su Englezi, obrukao im zemlju, fudbal i rock po Paulu.
engleskog sudiju Grahama Paula koji je katastrofalnu gresku napravio sa Hravatskim igracem Simunicem Fifa je juce suspendovala i vratila ga u Englesku.
Originally posted by KupperKakav Brazil, Gana ide u finale. Hehe
Grazie i KA i West End. Nisam imao pojma i doneli ste mi dobru vest. Samo da Argentinci nauc da igraju sa slabijima od sebe eto finala sa Brazilom. A tad Gaucosi razbijaju sa 3-2 (prica se okolo:))
Originally posted by bigirlE stvarno. Koliko se ja secam, nikada nije bilo ovakvo sudjenje i takav rukomet.
Sudije malo gurkanje kontaju kao žuti, a fudbaleri kad mogu rukom - oni udri po lopti, možda niko ne primeti...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!