Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Hm, odlicni Nemci (posle aerobika) :) ....jedva cekam utakmicu s Argentinom (koja ce valjda da dere Mexico veceras). A onda:molise:, jedno 5,6-0 za Gaucose, buduce prvake sveta:zvezda:
Korisnikov avatar
By iwancro
Originally posted by amnesia
e, jel stvarno onaj lik iz cro momchadi juce igrao sa dva zuta? :pucaodsmeha:
Nije istina. Sudac se pripremao da mu da žuti ali kad je pogledao u onu svoju knjižicu iz nekog ?udnog razloga je odustao i samo ga opomenuo. Ali kompjuter i svi ostali su registrirali žuti jer se prakti?ki ve? i uhvatio za njega, ali isti nikad nije pokazao. Eto i to se dešava. :fuckbed: Ina?e, iako je sudac našima gledao kroz prste, sudio je katastrofalno i bolje da nismo pobijedili jer bi svi rekli da je to uz pomo? suca. No bilo pa prošlo. Sad nam ostaje nadati se da ?emo dobiti doma?instvo za Euro 2012.
Korisnikov avatar
By Kupper
Da li neko zna kad bi najranije mogli (mislim kad bi sve bilo po mojim zeljama) da se 'sretnu' Brazil i Argentina?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by iwancro
Originally posted by amnesia
e, jel stvarno onaj lik iz cro momchadi juce igrao sa dva zuta? :pucaodsmeha:
Nije istina. Sudac se pripremao da mu da žuti ali kad je pogledao u onu svoju knjižicu iz nekog ?udnog razloga je odustao i samo ga opomenuo. Ali kompjuter i svi ostali su registrirali žuti jer se prakti?ki ve? i uhvatio za njega, ali isti nikad nije pokazao. Eto i to se dešava. :fuckbed:
Nije istina. Sudija mu je pokazao zuti karton ali nije stigao da pogleda u knjizicu jer ga je neko scepao za ruku. I lepo se vidi kad se Simunic okrene (kamera ga hvata u face), prevrne ocima i kaze nekom od saigraca "drugi zuti". Zatim se ponovo okrece prema sudiji i shvata da mu nije pokazao crveni i pravi se kao da se nista nije desilo.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Kupper
Da li neko zna kad bi najranije mogli (mislim kad bi sve bilo po mojim zeljama) da se 'sretnu' Brazil i Argentina?
utakmica za tre?e mesto :D ili finale :lizalica:
Korisnikov avatar
By west end
engleskog sudiju Grahama Paula koji je katastrofalnu gresku napravio sa Hravatskim igracem Simunicem Fifa je juce suspendovala i vratila ga u Englesku

ne mogu nikako da se sretnu pre finala :venchanje:
Korisnikov avatar
By Kupper
Grazie i KA i West End. Nisam imao pojma i doneli ste mi dobru vest. Samo da Argentinci nauc da igraju sa slabijima od sebe eto finala sa Brazilom. A tad Gaucosi razbijaju sa 3-2 (prica se okolo:))
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by west end
engleskog sudiju Grahama Paula koji je katastrofalnu gresku napravio sa Hravatskim igracem Simunicem Fifa je juce suspendovala i vratila ga u Englesku.
Da, da ali???? I Engleska federacija ga kaznila zestoko po dzepu a jos se ne zna da li ce ga i tek kad delegirati/pustiti za neko sledece medjunarodno takmicenje. Jbg, takvi su Englezi, obrukao im zemlju, fudbal i rock po Paulu.
Korisnikov avatar
By ShoMi
Grazie i KA i West End. Nisam imao pojma i doneli ste mi dobru vest. Samo da Argentinci nauc da igraju sa slabijima od sebe eto finala sa Brazilom. A tad Gaucosi razbijaju sa 3-2 (prica se okolo:))
Kakav Brazil, Gana ide u finale. Hehe
Korisnikov avatar
By Kupper
Imenjace, ne nerviraj me:protest:Mogu do polufilala, pa i finala ali Argentina mora da bude:zvezda: na kraju sa sve:oskar: u rukama:molise:
Korisnikov avatar
By IriS
Englezi su u prvom poluvremenu bili uuuužasni! Pojma nemaju... žao mi je što nisu primili onaj gol u 11. minutu :hand:
Korisnikov avatar
By zboO
uhhh...kakav promashaj gospode bozeee...zaigrao je ceo gol kada je lopta opalila prechku!!
Korisnikov avatar
By zboO
aaaaaaaaaaaaaaaa BEEEEEEKSSSSS

:love:
Korisnikov avatar
By bigirl
God save the queen!

Pobeda Engleza (naravno). Kakva je - takva je! Bitno je da idemo dalje... :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Igraci Ekvadora u drugom poluvremenu (a narocito posle primljenog gola) 'igrali' kao da vode 6:0.

Utakmica je bila bas bezveze.

p.s. bas kada sam pustila pesmu 'ecuador' - 'sash' ... Beckham dao gol.. :doh:
By Storm
Portugalija - Holandija
Sudija?
Ako ovako nastavi, sve ?e ih izbaciti...
Svašta.....
Korisnikov avatar
By bigirl
ŠTA JEBENO NIJE U REDU SA SUDIJAMA I FUDBALERIMA NA OVOM PRVENSTVU?????????

:pljuje:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by tinkerbell
p.s. bas kada sam pustila pesmu 'ecuador' - 'sash' ... Beckham dao gol.. :doh:
a Viktorija skakala kao luda...:lood:
Korisnikov avatar
By bigirl
Sudije malo gurkanje kontaju kao žuti, a fudbaleri kad mogu rukom - oni udri po lopti, možda niko ne primeti... :smiling:
By Storm
Nije da sam pristrasan, ali mi smo još tu ispali najpristojniji.
:lol:
Korisnikov avatar
By IriS
jao kakva utakmica... :lol:

lupalo mi je srce poslednjih 15 minuta, kao da sam ja rezervni igra? na klupi (ko zna za taj ose?aj, zna i o ?emu govorim)...

uh, samo da su Portugalci pobedili :yay:

a sudija, lebac ti se ne ogadio, pa on je :lood: ... 19 žutih i 4 crvena kartona :iskolacen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Sramota, jbt.
Kako je krenulo... Suma kartona ovog prvenstva ima da prestigne 200 komada.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bigirl
Sudije malo gurkanje kontaju kao žuti, a fudbaleri kad mogu rukom - oni udri po lopti, možda niko ne primeti... :smiling:
E stvarno. Koliko se ja secam, nikada nije bilo ovakvo sudjenje i takav rukomet.

:shok2: :wtf:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ajmo prognoze za danas :B

italija - australija 2:1
svajcarska - ukrajina 1:1 (ukrajina ide dalje :D )
Korisnikov avatar
By MARQUE
Danas ?e biti napeto i na jednoj i na drugoj tekmi. No takoðer mislim da ?e se Talijani i Ukrajinici za dlaku provu?i, pa možda ?ak i preko jedanaesteraca .... :sladoled:
Korisnikov avatar
By Kupper
Englezi:drama:, obozavam ih najbolje:) uz Argentince (buduce prvake:molise: )

Hvala Bogu da Portugalija prodje prvi krug, pa sad drugi, posle 4X godina:zvezda:
Korisnikov avatar
By west end
Italijani se ušunjali meðu osam najboljih
Italija - Australija 1:0 (0:0)
Toti 90+4'(pen)

U možda najdosadnijoj utakmici dosadašnjeg toka Mondijala, reprezentacija Italije je u svom stilu izborila plasman u ?etvrtfinale. "Azuri" su sa igra?em manje do pobede došli bukvalno u poslednjoj sekundi golom iz jedanaesterca.
Bilo je od po?etka jasno da su se selektori Lipi i Hidink opredelili za opreznu igru. Igralo se vrlo sporo, ali ipak je bilo nekoliko solidnih prilika za gol. Meðutim, Toni i Ðilardino nisu bili najsnalažljiviji pred Švarcerovim golom, dok je na drugoj strani Bufon zaustavio šut ?iperfilda sa desetak metara.
Drugo poluvreme je po?elo vrlo loše za Italijane jer je ve? posle pet minuta igre isklju?en Marko Materaci zbog oštrog starta na Brešana. Usledilo je 40 minuta dosadne igre u kojoj "kenguri" nisu uspeli da iskoriste broj?anu nadmo?nost. "Azuri" su se, što im je i najja?a odlika, vešto branili do kraja i kada se ?inilo da su produžeci neminovni, sudija Kantaljeho iz Španije je poklonio penal Italiji bukavlno 10 sekundi pre kraja.
Groso je prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor i pao preko Lukasa Nila koji je ležao na travi. Arbitar je dosudio najstrožu kaznu koju je sigurno izveo Fran?esko Toti i tako odveo svoju selekciju meðu osam najboljih. :kesa: :kesa:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!