- 25 Jun 2006, 10:39
Jedini ritual oko ispita je trezenje indexa, lol. Uvek negde nestane, jednom je bio 6 meseci u Mladenovcu, kod ortakinje kojoj sam ga uvalila da mi ujuri neke potpise (posto sam ja krajnje nesposobna - jedina godina kad sam imala sve potpise u indexu je bila tak kad ih je ona kupila, inace imam po 2 od 10 ili 12).
Drugo, ako ispit pocinje u 9, ja se probudim oko pola 5, posto mi mozak ne radi najbolje po budjenju. I gledam da calabrcnem neshto. Dodjem na fax taxijem, jer mi je nezamislivo da polazem izmrcvarena iz autobusa, drugo nekad vucem shinu i lenjire, pa je logicno da uzmem tadzu.
Uvek ponesem bar 20 olovaka i istovarim ih na sto (bolje se koncentrisem kad je nered okolo, ne mogu da ucim u spremljenoj sobi, uopste, recimo, ne razumem zasto, ali mi je lakse da ostanem fokusirana ako je sto zatrpan stvarima, zato toliko olovaka, drugo ako je crtacki ispit, onda nosim patentare 03 hb, 05b, 05hb, 05h, 07hb, 07b, 09hb, bojicu i 2 hemijske) i 2 digitrona, zlu ne trebalo. Kupim vodu flashiranu, dobro dodje kad iskriziras bez cigarete (imam ispite koji traju i po 4 sata, vecina ispita su pismeni), posle 2. sata mozak ne radi, zato sam onomad pala statiku.
Keva je par puta polivala vodu zamnom iz nekog razloga, medjutim polazem opushtenzi i bez vode.
Gledam da obucem stvari koje su komotne, cisto da me ne bi maltretirale neke tange dok radim racun sa 4 decimale.
To je otprilike to.
Ma najbitnije je da sam opushtena, onda polazem i ono sto jedva da znam. za racunske ispite ne postoji metod, ako se radi zadatak na 10 strana, obavezno izgresim na pola.