Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Meni je najbolja sezonska pita, znaci odlicna je, sad je na meniju pita od visnje. Super su im i shakeovi i sladoledi, a one krofne mi deluju tako odbojno, da ih nikad necu probati. :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
fitnes obrok, sa cezar salatom + ono maslinovo ulje i sirce :O
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by _FreestEIleŽ
Meni je najbolja sezonska pita, znaci odlicna je, sad je na meniju pita od visnje.
mljac!

4 mala hamburg., milkshejk od vanile, sezonsku pitu, veliki pomfrit i kechap. ODMAH!:njami:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie

Iako sam ?uo da je super mesto za rodjendane predškolaca... na taj na?in regrutuju budu?e konzumente...
Pa jeste, obzirom da imaju ogradjeni prostor sa mekanom podlogom (vrlo bitan cinilac, roditelji znaju zasto) i gomilu nekih toboz tobogana i plasticnih kucica, vozica u kojima deca mogu da sede, vriste, udaraju se, chupaju i sta im vec padne na um. U novosadskom je svaki dan neka proslava, roditeljima izgleda izadje jeftinije da plate i mesto i klopu i pice u meku nego dubinsko ciscenje tepiha i krecenje nakon proslave kod kuce.
Sam Mc... totalna glupost. Poslednji put sam bila kad sam dobila kartu za Bijelo Dugme, pa sam na istom mestu castila sestru i sebe sokom od jabuke, odnosno ledom u sosu od soka od jabuke. Davnih dana sam probala neki cheeseburger i povracalo mi se jer su mi stavili senf a ja senf ne podnosim (ustvari, ne podnosim onaj osecaj koji stvara na mekom nepcu iznad jezika, pre resice) i sladoled od vanile sa cokoladnim kuglicama i nekim sirupom od jagode, oni su to zvali milka sladoled, ali nije ni pribliziti Milki sa jagoda-jogurtom. Kazu da im je pomfit ok, ali pomfrit volem samo domaci.
Korisnikov avatar
By Rei
Kad god odem tamo naruchim veliki pomfrit i shejk od jagode, i obavezno pogledam gore u one slike :mljac: i kazhem sledeci put cu da naruhem ono ili ono tamo pa nikad, sledeci put opet ista procedura :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by spliff
Originally posted by APACH
samo sladoled.
i shake....
Ovako i ja.
Ali sladoled jedino sa jagodi?astim prelivom, a šejk od vanile (baš sam danas posrkao jedan).
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Marvin
Ovako i ja.
Ali sladoled jedino sa jagodi?astim prelivom, a šejk od vanile (baš sam danas posrkao jedan).
Jedna moja koledžinica je tako jela sladoled od jagode, šejk od vanije i posle toga posrklada jednu ledenu kolu .. i slede?e dve nedelje provela u krevetu iz jake antibiotike jer je imala upalu oba uva (ako je šejk previše gust, imam ose?aj da ?e mi jezik ostati prilepljen za slam?icu, a uši završiti u grlu).
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
a ina?e jako me nervira kada deca kažu "Hajde da idemo u Mek" kao da tamo zlato dele...
:roflmao:

Moram da citiram ovu re?enicu, mnogo mi se sviða...
eto kad se stara tema aktivira pa se oduševiš sopstvenim porukama od pre koju godinicu
:dance: :yay:
Korisnikov avatar
By Hys.
mekfarm, big mek...ali uvek kapiram kolko bi bilo jako da je meso umesto one gume, pravo leskovachko rostiljsko..ionako je samo fora u topinzima koje stavljaju:tuc:
e sad sam gladna:evil:
Korisnikov avatar
By Laika
ovde samo pomfrit, shejk, sladoled, i to izrazito retko

jako sam ponosna na sebe sto nikad nisam ni probala one bigmekove i ostale gluposti, to mi je skroz :down:
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam navucen na mek
idem skoro svakodnevno
skoro .... :D
uvek jedem isto
veliki mecfish meal :)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Uh, ne volim Mc nikako! Jedino im je ok pomfrit i milkshake. Ali nisam bila sto godina i ne nameravam uskoro. Radije cu u pekaru.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Milkšejk vanila i d osta malih hamburgera :muzika:
Korisnikov avatar
By Hys.
Znaci vi ste krivi za sve!Danas primim platu i pravac mek, narucim za poneti klopu za 1000 dindzi (dobro, dobro nije bilo bas SVE za mene) :bubbles: Za kasom ocigledno gej decko koji me je malo cudno gledao jer prvo sto sam mu rekla bilo je: E sad, pazi ovako, sve sto ti budem ti sad rekla je bez luka (znaci vec mu se okrenuo zeludac) "Kako kazes?" "SVE ide bez luka" "UF, ahh...dobro...IZVOLITE"
e sad pazte sta sam uzela: big mek, dva dupla chiza. veliki pomfrit, 2 barbiKju sosa, sladoled od karamele, pita sa jagodom, fish mek:zvezda:
E da ako nekog interesuje u kom meku, jer je decko bas kjut, onaj na terazijama, popodnevna smena, i ime mu pocinje na D... E, a obozavam kad se deru "posebni mek, posebni chiz, i onda me svi gledaju ko mentola-sta da radim kad sam alergicna na luk:bic:
Korisnikov avatar
By blenta
bio i na nbgd neki kjut lik sto se zove boris mislim koji me uvek onako zadubljeno gleda u facu i vec 4 puta dosad mi pogresno naplatio

obicno zaboravi da naplati sos

hehehe

:cuddle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Mr.Ja
fitnes obrok, sa cezar salatom + ono maslinovo ulje i sirce :O
Auuuuuuuu, sad kad vidim...
Ne znam jeste li videli onaj dokumentarac, kada neki cova odredjeno vreme jede iskljucivo u MC-u. Tokom tog perioda poveravaju mu sve zivotne funkcije da bi na kraju videli da mu je krvna slika potpuno unistena, ugojio se ko svinja, cak su pominjali neke probleme sa inpotentnoshtju...
Inace istrazivanja su pokazala da u jednoj MC salati ima vise kalorija i masti nego u hamburgeru!
A sto se tice MC-a u UK, on ovde propada, ili barem tako kazu ja stalno vidjam gomile ljudi u istima (verovatno gladni turisti), koliko se secam profit im je duplo manji nego nekada (ili mozda cak i manji) i polako pocinju da se preusmeravaju na druga trzista :D
Korisnikov avatar
By Rei
Dokumentarac o MC :jerry:
Nisam gledao, ali ni ne moram, opshte je poznato da fast food goji. :)
Jedan hamburger u meku sadrzhi dnevnu kolichinu kalorija za prosechno aktivnog choveka. Tako bar kazhu novine. :) Pa sad taj jedan hamburger plus ostali obroci tokom dana, a zamisli da su i ostali obroci isto iz meka. Ko bi se zachudio shto mu je organizam usvinjen? :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by REI
Jedan hamburger u meku sadrzhi dnevnu kolichinu kalorija za prosechno aktivnog choveka. Tako bar kazhu novine. :) Pa sad taj jedan hamburger plus ostali obroci tokom dana, a zamisli da su i ostali obroci isto iz meka. Ko bi se zachudio shto mu je organizam usvinjen? :)
Jes i to sto kazes, ali oni kao pricaju fitnes obrozi, diet salate... O please... :cobanica:
Korisnikov avatar
By anche
ja cula da francuzi zatvaraju mekove? ima neko info na tu temu?

btw. mekdonalds je sranje. i salate su tamo sa ukusom plastike :fuj:
By Gost
Originally posted by REI

Kada sam ja tražila da mi daju ono
papir?e sa kalorijama, gojazna kasirka me mrko
pogledala i rekla "pa ne?eš valjda sada da mi tu
gledaš kol'ko šta ima, ja moram da radim!!!"
( a trebalo mi je da bih ubedila sestru da ne pušta
klince da jedu ono sme?e. )
Toliko o Meku i zdravoj hrani...
By Çâðê_DUP
dupli cheez !! + pomfrit i diet coke. iskljucivo ovo.

skupo je i goji, cheesburgeri su im tako mali, da bi mi bilo potrebno da narucim 5-7 duplih cheeeza, a to je bogami papreno i kaloricno. zato ne idem u Mack. isfrustrira me to sto mi onaj dupli cheez otvori apetit, jer mi je predivan, a ne mogu da uzimam jos (nije samo cena u pitanju, vec zbog radi pravolinijskih mi bokova i nariflovanog stomaka)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ja u meku nisam nikada uspeo da se najedem, pa sam batalio... Obicno sam uzimao big mac obrok, i sezonsku pitu, sad i ne idem toliko cesto, a i kada odem, uzimam samo sladoled sa prelivom od karamela :)
Korisnikov avatar
By Hys.
jede mi se u meku...nisam duuuuuuuugoooo
tripujem se da bi mogla 3 big meka da pojedem, veliki pomfrit dupli chiz i sladoled:drama:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by anche
I ja sam tako cula, jer oni imaju svoju verziju Mc-a, Quick, i mnoooogoo je bolji od Donaldsa....

Inace ja Mc volim, doduse samo u Srbiji jer je svuda u inostranstvu daleko gori ukus....

Double cheese, dupli karamel sladoled, pomfrit....... :bale:

A ono sto najvise volim--da tamo odem u dopicnjaku :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mmmm. me loves mc. :)

dupli cizburger obrok sa kokakolom i sour sosom. :) i neki sladoled - ma koji. :)

mada, od kada sam video da u burger kingu postoje neki 'peceni' (da ih tako napisem, posto mi prav rec ne pada na pamet) racici... :) steta sto ih nije bilo na stanici u amsterdamu. :suze:
Korisnikov avatar
By Rei
Joj ide mi se u mek na onaj pomfrit :piggy:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by REI

Vidish REI da se i mi konacno u necemu slazemo. :) Nije bash da 1 hamburger popuni "dnevnicu kalorija", ali hamburger plus mali pomfrit itekako! ;)

Mc Donalds je PUN kaloricnih jela, koja te zahvaljujuci R208, D312, ZhNJ 129867 i ko zna shta svemu josh zasiti do iznemoglosti za sledecih 30 minuta, a onda opet GLAAAD!

Pogledajte temu "Ishrana po Mortishu" i bice vam jasno, zashto ja u Meku nishta ne jedem, a ni van njega! :D
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Escobar
Originally posted by anche
I ja sam tako cula, jer oni imaju svoju verziju Mc-a, Quick, i mnoooogoo je bolji od Donaldsa....

Inace ja Mc volim, doduse samo u Srbiji jer je svuda u inostranstvu daleko gori ukus....

Double cheese, dupli karamel sladoled, pomfrit....... :bale:

A ono sto najvise volim--da tamo odem u dopicnjaku :)
dakle volim ga(ga/je/whatever/who cares)
:cvece:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!