Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by _FreestEIleŽmljac!
Meni je najbolja sezonska pita, znaci odlicna je, sad je na meniju pita od visnje.
Originally posted by jukiePa jeste, obzirom da imaju ogradjeni prostor sa mekanom podlogom (vrlo bitan cinilac, roditelji znaju zasto) i gomilu nekih toboz tobogana i plasticnih kucica, vozica u kojima deca mogu da sede, vriste, udaraju se, chupaju i sta im vec padne na um. U novosadskom je svaki dan neka proslava, roditeljima izgleda izadje jeftinije da plate i mesto i klopu i pice u meku nego dubinsko ciscenje tepiha i krecenje nakon proslave kod kuce.
Iako sam ?uo da je super mesto za rodjendane predškolaca... na taj na?in regrutuju budu?e konzumente...
Originally posted by MarvinJedna moja koledžinica je tako jela sladoled od jagode, šejk od vanije i posle toga posrklada jednu ledenu kolu .. i slede?e dve nedelje provela u krevetu iz jake antibiotike jer je imala upalu oba uva (ako je šejk previše gust, imam ose?aj da ?e mi jezik ostati prilepljen za slam?icu, a uši završiti u grlu).
Ovako i ja.
Ali sladoled jedino sa jagodi?astim prelivom, a šejk od vanile (baš sam danas posrkao jedan).
Originally posted by Mr.JaAuuuuuuuu, sad kad vidim...
fitnes obrok, sa cezar salatom + ono maslinovo ulje i sirce :O
Originally posted by REIJes i to sto kazes, ali oni kao pricaju fitnes obrozi, diet salate... O please...
Dokumentarac o MC![]()
Nisam gledao, ali ni ne moram, opshte je poznato da fast food goji.![]()
Jedan hamburger u meku sadrzhi dnevnu kolichinu kalorija za prosechno aktivnog choveka. Tako bar kazhu novine.Pa sad taj jedan hamburger plus ostali obroci tokom dana, a zamisli da su i ostali obroci isto iz meka. Ko bi se zachudio shto mu je organizam usvinjen?
![]()
Originally posted by REI
Dokumentarac o MC![]()
Jedan hamburger u meku sadrzhi dnevnu kolichinu kalorija za prosechno aktivnog choveka. Tako bar kazhu novine.Pa sad taj jedan hamburger plus ostali obroci tokom dana, a zamisli da su i ostali obroci isto iz meka. Ko bi se zachudio shto mu je organizam usvinjen?
![]()
Originally posted by ancheI ja sam tako cula, jer oni imaju svoju verziju Mc-a, Quick, i mnoooogoo je bolji od Donaldsa....
ja cula da francuzi zatvaraju mekove? ima neko info na tu temu?
Originally posted by REI
Dokumentarac o MC![]()
![]()
Originally posted by Escobardakle volim ga(ga/je/whatever/who cares)Originally posted by ancheI ja sam tako cula, jer oni imaju svoju verziju Mc-a, Quick, i mnoooogoo je bolji od Donaldsa....
ja cula da francuzi zatvaraju mekove? ima neko info na tu temu?
Inace ja Mc volim, doduse samo u Srbiji jer je svuda u inostranstvu daleko gori ukus....
Double cheese, dupli karamel sladoled, pomfrit.......![]()
A ono sto najvise volim--da tamo odem u dopicnjaku![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!