Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by TotMada sam davno citao Agatu Kristi, pa ne mogu da budem ravnopravni clan vaseg fan kluba, moram samo da primetim da je meni hrvatski prevod Agatinih knjiga mnogo bolji nego srpski. To vam je kao sa stripom Alan Ford; ako nije na hrvatskom jeziku, nekako gubi na sarmu.
Izvanredan je. skoro je izasla srpska verzija ovog romana u izdanju Narodne knjige kako nas je obavestila Angelique, mada ja citam hrvatski prevod sa zadovoljstvom.
Originally posted by brdjaNije bilo - zbog direktnog prenosa Uskrsnje mise
ove nedelje nije bilo Poaroa
Originally posted by DinaBili smo malko vidoviti izgleda...
Nadam se da ce biti gospodjica Marpl kad prodju ovi filmovi... volela bih onaj serijal pre koji ja nisam gledala...![]()
Nadam se samo da nece "ukinuti" Agatu u tom terminu...
Originally posted by devokICAEh i meni to bude problem, skoro sve sam vec citala mada... ako sam nesto citala davno recimo u osnovnoj (to je bilo negde pne
bas bi mogla svrnut' do biblioteke, da vidim jel su dobili jos knjizica, jerbo sam ih sve overila:maca:
Originally posted by devokICAdevokICE, drago mi je da si ovde. Agata je dosta napisala pa je bas zgodno zaleci i iscitavati je; ima neprevedenih romana a ima i onoga sto ti je promaklo pa ti zelim prijatno citanje.
Vel'ki sam fan, a poarO' me odusevljava, i fascinirana sam interpretacijom Davida Sucheta...svaka chas', chlovek je inace glumac u london royal academy..i tak to...upraFo se nerviram sto je ortak otiso' off a ja se lepo nakacila da skinem sve epizode..bah
bas bi mogla svrnut' do biblioteke, da vidim jel su dobili jos knjizica, jerbo sam ih sve overila:maca:
Originally posted by TotJa vec dugo obecavam tu autobiografiju "u skracenom izdanju" na sajtu ali ne stizem.
Pri?alo se dosta o njenoj autobiografiji što je jednom davno izdato u hrvatskom izdanju ali tu knjigu nisam uspeo prona?i.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!