Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by radoznalaEh, svi misle da se babe bave magijom. Retko koja baba ima toliko energije, poznajem mnogo više mladih koji se time bave. Uostalom, ove savremene babe ne znaju da se bave magijom. One koje su znale izumrele su a da svoje znanje nisu prenele. Poštujem vaše neverovanje u magiju /dok je ne osetite na svojoj koži/.
Postojanje magije argumentujem jednom ozbiljnom naukom koja kroz vreme belezi izuzetan napredak kod Srba-REKLAMIBABALOGIJOM
Originally posted by ok_deckoA sto bi se oslobadjali paganizma?
Nisam verovao u magiju, dok se nisam na primerima iz bliže okoline uverio u postojanje iste. Uvek sam ismevao ljude koji su verovali u tako nešto, ali sad sam i ja stavio prst na ?elo...
Pitanje je samo, kada ?emo i da li ?emo uopšte ikada da se oslobodimo paganizma?![]()
Originally posted by Wilhelminato jako puno govori o ljudima, a o postojanju magicnog nista...
ali ako je dozvoljeno verovati da je devica rodila dete i da je neko hodao po vodi ili da je bio sin nekoga koga niko ne poznaje, a svi ga se plase, ne vidim razlog zasto neko ne bi verovao i da ce mu pljuvanje u kafu doneti srecu.
Originally posted by JovanaaaE da to je magija.Svesno upravljenje energijom u licnu korist.
Negde sam procitala sledecu "definiciju magije", bas mi se dopala :
Magija je svesno upravljanje energijom da bi ona činila što ti želiš... Mada postoji i nesvesna magija i svako je od nas makar jednom iskusio, svi ponekad nesvesno utičemo na druge, na ishod nečega i slično.
Naprimer uvereni smo da će se nešto loše dogoditi-šaljemo energiju i ona nam se vraća sa lošim posledicama.
Vrsta magije ima jako puno, svaka po sebi neće funkcionisati ako ne posedujemo određenu moć koncentracije i baratanje sa energijom i elementima.
Uglavnom:
-magija predstavlja svesno upravljanje energijom da bi nam služila u neke svrhe...
-najnaprednija magija je ona u kojoj nam ne trebaju nikakvi sastojci,već samo naš um...
-svaka naša misao je energija...
-u magiji ne postoji strah,jer strah samo može tvoju magiju okrenuti protiv tebe ...
Dakle, verujem![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!