- 11 Maj 2006, 08:58
Vase preporuke, iskustva, zapazanja - DVD plejeri i ozvucenje shodno tome?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by SkyenImash jedan dobar model Pioneer-a sa bezichnim sistemom zvuchnika.
nesto sam smeknuka pioneer-a sa njegovim ozvucenjem, oni su bar za ozvucenje odlicni, a kazu da je i plejer dobar. naravno, cita sve dvd, dvix, mp3...
Originally posted by SkyenOnda definitivno Panasonic!
falaaaaaaa vam svima na predlozima![]()
@fazza
ja bih u principu kvalitetno ozvucenje, ali ne mora da bude previse jako, stanari me vec proganjaju zbog pojacala, xexe
Originally posted by SkyenKazem ti, Panasonic je, barem po meni, najlepshi DVD sistem koji sam video.
inace taj model Panasonica sam bas sinoc spazila i shopu, ogovorama mi raspodela oblika i visine zvucnika, uklapa mi se u konfiguraciju stana, tak da, hmmmm, u uzem je izboru, uz Xoro
ti javi kako se ponasa i zelim ti dobar tek uz njega![]()
Originally posted by KiWiKiwi da li ja to vidim Gospodara, extended verzije!?
Dakle, povremeno posećujem svoje sestriće i obično kada navraćam donesem im neki DVD crtać. U početku su to bili Diznijevi, sada se već malo poraslo, pa se lože na Anime, Pixarove crtaće, i dečije filmove tipa Stjuart Litl, Air Bud (njega znaju napamet!) i neki Power Rangers Jungle Fury koji ne liče ni na šta, ali oni za njima lude!
Jedini "problem" je što oni nemaju DVD player već to gledaju preko kompa. Tužno je gledati ih kako se migolje na jednoj kancelarijskoj stolici ceo film, pa sam odlučio da im kupim DVD player (prvo sam razmišljao da im kupim stolicu, ali DVD player je bolje rešenje jer imaju veliki TV).
TV nije nešto preterano nov (kupljen kad su se oni rodili, znači negde oko 1999). Verujem da može da se nakači DVD player na njega. Uostalom, valjda može na svaki TV.
Ne bih da im kupim neki najjeftiniji, ali ne bih ni celu platu da ostavim u prodavnici tehnike. Ima li neko dobar predlog šta da im pazarim?
I kako se kreću cene DVD playera?
Originally posted by SixtoNe znam, slika je sa neta. Ali imam extended verzije u DivXu
Kiwi da li ja to vidim Gospodara, extended verzije!?
Originally posted by ns.happy
kiwi, budi i moj ujak?
Originally posted by andjelaŠta će deci koja imaju hrpu DVD diskova sa crtaćima blu ray player? Oni nemaju TV koji podržava HD, a ni diskove sa kojih bi puštali sebi filmove. Meni treba neki koji čita sve titlove i sve DVD-jeve kupljene po trafikama, super-marketima ili kopirano sa diskova iz DVD kluba. Ne tražim neke kerefeke, jer ih deca sigurno neće koristiti ...
dvd playeri su so old tehnology![]()
uzmite lepo brd player i uzivajte u pravom smislu reci
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!